13 részes Opti'Space edénykészlet, nyeles lábasok 18/20 cm + fedő, magas falú tésztafőző edény 22 cm + fedő, serpenyő 24/28 cm, merőkanál, kanál, lyukas kanál, húsforgató, habverő G737SD44

Ref.: G737SD44

A Tefal leginkább helytakarékos edényeinek és serpenyőinek köszönhetően minden edény elfér egymásba rakva* *erős fogantyúkkal

 •         Az edények helytakarékos kialakításuknak köszönhetően könnyen egymásba helyezhetők és praktikusan tárolhatók a konyhaszekrényben.
 •         Prémium minőségű edénykészletek 10 év garanciával, tartós és biztonságos vázszerkezettel, az idő múlásával bekövetkező károsodás kockázata nélkül.
 •         Thermo-Fusion™ edényalj a gyors, egyenletes főzés és a sokáig tartó teljesítmény érdekében - minden típusú főzőlappal kompatibilis, beleértve az indukciósat is
Fedezze fel az összes funkciót

72 990 Ft

Szolgáltatások és garanciák

 • 2 év garanciát tartalmaz
 • Hivatalos ügyfélszolgálat

A Tefal helytakarékos, stabil fogantyúval ellátott edényeinek és serpenyőinek választéka

Kezdjen el főzni, és tegye konyháját kifinomulttá az OPTI'Space segítségével! Nem kell többé edényekkel és serpenyőkkel rendezetlenül telezsúfolnia a szekrényeit - az OPTI'Space segítségével az okos tárolási kialakításnak, a tökéletesen egymásba rakható edényeknek és a lapos fedőknek köszönhetően egymásba pakolhatja edényeit tárolásnál és helyet takaríthat meg. Ezek a sokoldalú edények és serpenyők kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek, és könnyen áthelyezhetők a főzőlapról a sütőbe és a hűtőszekrénybe, vagy szépen, szekrényben elhelyezve tárolhatók. Ez a teljes készlet minden főzőlap-típussal kompatibilis, beleértve az indukciósat is, és tökéletes a mindennapi használatra. Csúszásmentes fogantyúkkal rendelkeznek, amelyek hűvösek maradnak a további praktikusság és biztonság érdekében, valamint könnyen leolvasható mérőjelekkel vannak ellátva a magabiztos főzéshez. Az OPTI'Space edényekkel a konyhája jobban fog kinézni, mint valaha!

undefined

A(z) 13 részes Opti'Space edénykészlet, nyeles lábasok 18/20 cm + fedő, magas falú tésztafőző edény 22 cm + fedő, serpenyő 24/28 cm, merőkanál, kanál, lyukas kanál, húsforgató, habverő G737SD44 előnyei

Helytakarékos dizájn

Könnyen egymásba rakható és tárolható dizájn a lapos fedeleknek és a fogantyúknak köszönhetően a tökéletes halmozás érdekében.

undefined

Elsőosztályú rozsdamentes acél

Minőség, amelyre minden nap számíthat: 10 éves jótállás vonatkozik a kiváló rozsdamentes acél edényfalra, amely kiváló teljesítményt és tartósságot biztosít a meghibásodás kockázata nélkül.

undefined

Gyors és egyenletes főzés

Tökéletes hőeloszlás és egyenletes főzési eredmények a rendkívül vastag edényaljnak köszönhetően, amely megakadályozza az idő múlásával bekövetkező deformációt és teljesen kompatibilis a gáz-, elektromos, kerámia- és indukciós főzőlapokkal.

undefined

Csúszásmentes fogantyúk, amelyek mindig hűvösek maradnak.

A könnyű kezelést biztosító mindig hűvös fogantyúk hozzájárulnak a kényelemhez és a biztonsághoz főzés közben.

undefined

Mérőjelek

A főzés még sohasem volt egyszerűbb. A könnyen leolvasható mérőjelek lehetővé teszik a teljesen pontos adagolást.

undefined

Tapadásmentes Titanium felület

A tartós fedőréteggel ellátott felület kiválóan bírja a mindennapi terhelést és olyan tapadásmentes teljesítményt nyújt, amely akár kétszer tovább bírja a Tefal standard felületeihez képest.

undefined

Biztonságos tapadásmentes felület.

Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében, és kompromisszumok nélkül eleget téve a biztonsági előírásoknak, egyetlen általunk gyártott serpenyő sem tartalmaz PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot. Minden új terméksorozatnál szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Nem tartalmaz ólmot és nem tartalmaz kadmiumot (Pb és Cd nélkül), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium. A mérhető határértéken felül semmilyen anyagkibocsátás nem észlelhető.

undefined

Thermo-Signal™ technológia

Amint a serpenyő eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet a Thermo-Signal™ jel piros színűre változik. Ez a funkció a tökéletes szerkezet, szín és aromák garanciája, és lehetővé teszi az ízletes, finom ételek mindennapi elkészítését.

undefined

Az Ön készlete 13 részes Opti'Space edénykészlet, nyeles lábasok 18/20 cm + fedő, magas falú tésztafőző edény 22 cm + fedő, serpenyő 24/28 cm, merőkanál, kanál, lyukas kanál, húsforgató, habverő G737SD44

 • Serpenyők  24/28 cm
 • Nyeles lábas fedővel+ 18/ 20 cm
 • Magas falú tésztafőző edény (22 cm), fedővel
 • Merőkanál
 • Kanál
 • Lyukas kanál
 • Habverő
 • Húsforgató
   
undefined

Jellemzők

Főzőedény, amely világelső

A Tefal termékeket 120 országban értékesítik, és világelsők vagyunk a konyhai edények gyártása és értékesítése terén.

Világelső a konyhai edények terén*

A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy a főzési eredmények mindig tökéletesek legyenek - ami egy további ok arra, hogy a Tefalt válassza. [* Forrás: : Euromonitor International Limited, Home and Garden 2022, a márka kiskereskedelmi értéke, 2021-as adatok.]

undefined

Összehasonlítás

Összehasonlító eszköz

Edényszett Tefal Opti'Space G737S644 6 db-os

51 790 Ft

Nem kapható

Edényszett Tefal Opti'Space G737S644 6 db-os

Edényszett Tefal Duetto+ G732SA55 10 db-os

60 000 Ft

Készleten

Edényszett Tefal Duetto+ G732SA55 10 db-os

Fő jellemzők

GYIK