TEFAL Tefal Essential Plancha CB540400

Tefal Essential Plancha CB540400 Sok finom recepthez

A Tefal Gril Essential Plancha grillsütő a teljesítmény és a praktikusság kombinációja egész évben. Exkluzív hőmérséklet-jelzővel rendelkezik, amely pontosan meghatározza a grillezés elkezdésének ideális pillanatát, így számos ízletes receptet készíthet el tökéletesen. A csomag részét képező fogó lehetővé teszi az étel kezelését. Jól megtervezett funkcióinak köszönhetően pedig nagyon könnyen tisztítható és tárolható. Így több ideje lesz arra, hogy élvezze a finom ételeket a szeretteivel!

Cikkszám: CB540400

Tefal Essential Plancha: Egész évben használható grillsütő

Élvezze a Tefal Essential Plancha egész évben használható grillsütőjét, amely tökéletes grillezési eredményeket biztosít. Minden étel könnyen kivehető a sütőből a csomag részét képező fogó segítségével. Az exkluzív ThermoSpot® hőmérséklet-jelzőnek , amely piros színűre változik, amint a grillsütő eléri a sütéshez szükséges hőmérsékletet, és a tapadásmentes felületnek - amely lehetővé teszi az olaj-, vagy zsír hozzáadása nélküli sütést - köszönhetően könnyen elkészítheti az össze ételét a zöldségektől kezdve a halakon és a tenger gyümölcsein át egészen a húsokig. Az állítható termosztát és a grillező jelzőfénnyel ellátott elektromos alkatrésze minden főzési igényhez alkalmazkodik, így az ételek és receptek széles skáláját készítheti el. Még a tisztítás és a tárolás is egyszerű az edénymosogatóban elmosható kialakításnak köszönhetően, mivel a grillsütő kivehető elektromos résszel rendelkezik, és a helytakarékos tárolás érdekében a konyhaszekrényben függőlegesen is tárolható. Ez a termék még 10 évig garantáltan javítható - a hosszú távú, aggodalom nélküli használathoz.

A nagy teljesítményű és praktikus Plancha asztali grillsütővel egész évben számos finom grillezett ételt készíthet!

A jelzőfény sötét vörös színűre vált, amikor a készülék előmelegített állapotba kerül és készen áll a grillezésre.

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Állítható termosztát

  Az állítható termosztát tökéletesen alkalmazkodik a különböző ételekhez és receptekhez a sokoldalú főzés érdekében.

 • Egyszerű tisztítás

  A levehető elektromos résznek köszönhetően a grill edénymosogatóban elmosható - a könnyebb tisztítás érdekében.

 • A csomagban ételfogó is található.

  Minden étel könnyen kivehető a sütőből a csomag részét képező fogó segítségével.

 • ThermoSpot® Technológia

  A ThermoSpot® hőmérséklet-jelző piros színre vált, amint a grillsütő eléri a grillezéshez ideális hőmérsékletet, ami garantálja az étel tökéletes állagát, színét és ízét. Az ízletes, finom ételekért, minden grillezésnél!

 • Kivehető elektromos részek

  A több fokozatú termosztáttal és táplálási jelzőfénnyel ellátott, levehető elektromos rész ideális mindenféle főzési módhoz.

 • Tárolás függőleges helyzetben

  A kompakt, függőleges helyzetben történő tárolás helyet takarít meg, amikor nem használja a grillsütőt.

 • Egészségesebb főzés

  Főzzön olaj vagy zsír hozzáadása nélkül a tapadásmentes felületnek köszönhetően, amelyről a lefolyó szaftot a lecsepegtető tálca gyűjti össze.

 • default

  10 éven át garantáltan javítható termék

  Főzzön olaj vagy zsír hozzáadása nélkül a tapadásmentes felületnek köszönhetően, amelyről a lefolyó szaftot a lecsepegtető tálca gyűjti össze.

Kiegészítõk
Funkciók
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A grill tisztítása előtt várjon kb. 45 percet, hogy kihűlhessen a készülék. Azt ajánljuk, hogy használjon fa spatulát az odaégett ételmaradék eltávolításához a grillező lapokról vagy a grill oldaláról. A grill és a grill részeinek tisztításához használjon meleg vízzel megnedvesített ruhát. Ne merítse víz alá a grillt. Ne használjon súrolószereket, illetve benzint vagy alkoholt tartalmazó tisztítószereket, mert ezek kárt okozhatnak a készülékben.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.