TEFAL PLANCHA WITH LID CB6A0830

PLANCHA WITH LID CB6A0830 Hatékony és kényelmes főzés

Az ételkészítésnél válassza a sokoldalúságot az osztott lapnak köszönhetően, amelynek kétharmad részén grillezőrács felületet, míg egyharmad részén egyenes felületet tartalmaz!

 Az edzett üveg fedővel ellátott, 2000 W teljesítményű grillezőlap az ételek hatékony és praktikus elkészítését kínálja, melynek használatánál kevesebb olajra van szükség a főzéshez és kevesebb füst és szag képződik.

Az 5 fokozatban állítható termosztátnak köszönhetően sokféle ételt elkészíthet, a húsoktól kezdve, a halakon át, egészen a tojásos ételekig, zöldségekig és gyömölcsökig.

Grillezőráccsal és grillezőlappal felszerelt többfunkciós grillsütő a hatékony és praktikus főzésért

Az osztott lapnak – amelynek kétharmad részén grillezőrács, míg egyharmad részén egyenes felület található – és az edzett üveg fedélnek köszönhetően az ételek különféle módokon készíthetők el. A tapadásmentes felület lehetővé teszi a hozzáadott olaj vagy zsír nélküli egészséges főzést. Az 5 fokozatban állítható termosztátnak köszönhetően ezen a grillezőlapon minden ételt elkészíthet. A nagy hatékonyság és a 2 000 W teljesítmény garantálják a szaftos és ropogós ételeket. Többé már nem kell félnie a húsok, halak, zöldségek és még a gyümölcsök elkészítésétől sem! Ez a fedéllel ellátott grillezőlap segít Önnek az összes recept elkészítésénél és a levehető cseppgyűjtő tálcának köszönhetően könnyen elmosható.    
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Kétharmad részben grillsütő, míg egyharmad részben egyenes grillezőlap

  Kétharmad részben grillsütő, míg egyharmad részben egyenes grillezőlap az ételek különféle módokon történő elkészítéséhez

 • Nagy teljesítmény

  2 000 W teljesítmény a szaftos, ropogós héjú ételek elkészítéséhez

 • Zsír nélkül

  Egészséges főzés a tapadásmentes felületnek köszönhetően, amely lehetővé teszi az ételek olaj vagy zsír hozzáadása nélküli elkészítését.

 • Levehető légyűjtő tálca

  Levehető légyűjtő tálca, amely könnyen elmosható

 • Edzett üveg fedő

  Edzett üveg fedő, fogantyúval, amely nem éget

 • Levehető lapok, amelyek mosogatógépben könnyen elmoshatók

  A grillezőlap könnyen levehető és edénymosogatóban elmosható

Funkciók
Levehető sütőlapok    
Levehető szafttálca    
Mosogatógépben mosható    
Állítható hőfokszabályzó    

Használati utasítás & Kézikönyv