TEFAL BLENDFORCE MAXI BL233

BLENDFORCE MAXI BL233 Tripl'Ax technológiájú penge, 6 kés, 3 vágási mód, 1 tökéletes eredmény

Blendforce Maxi: maximális mixelési erő! Ez az innovatív mixer Tripl'Ax technológiával 6 rozsdamentes acél pengét és 3 különböző vágási módot ötvöz a tökéletes eredményekért a legkülönbözőbb összetevőkkel. A szabadalmaztatott „double click“ rendszernek köszönhetően a berendezés tisztítása nem igényel semmilyen erőfeszítést, a 600 W teljesítmény és az 5 sebesség pulzus funkcióval abszolút irányítást biztosít.  

Cikkszám: BL233838

Tökéletes mixelés a Blendforce Maxi mixerrel

Használja ki a maximális mixelési erőt a Blendforce Maxi mixerrel. A Tripl'Ax technológiának köszönhetően az eredmény nem lesz darabos. 6 rozsdamentes acél pengét és 3 szimultán tevékenységet kínál – ciklonhatás a finom eredményekért, extrém mixelés az aprításért és minden összetevő mixelése és darabkák felaprítása, hogy semmi sem maradjon mixelés nélkül. Ezekkel a funkciókkal egyszerűen ér el tökéletes eredményeket. Ugyanilyen egyszerű a tisztítás is, mégpedig a szabadalmaztatott „double click“ rendszernek köszönhetően: az első kattintás kioldja az edényt, a második kattanás után pedig kiveheti a pengéket és kényelmesen elmoshatja őket. A Blendforce Maxi készülék kínálatát a 600 W teljesítmény, az 5 sebesség beállítás és a pulzus mód teszi teljessé a különböző összetevők mixelése fölötti maximális irányításért.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Tripl'Ax technológia: forradalmian új rozsdamentes acél penge a Tefaltól

  A hat rozsdamentes acél penge három különböző darabolási módot kombinál a tökéletes eredmény biztosítása érdekében

 • Ciklonhatás

  A penge alakjának köszönhetően ciklonhatást váltanak ki a teljes edénytartalom tökéletes mixeléséhez.

 • Tökéletes mixelés

  Finoman mixeli és darálja az összes hozzávalót.

 • Nem marad darabos

  Gondoskodik arról, hogy az edény alján ne maradjanak darabkák.

 • default

  Szabadalmaztatott „Double Click“ tisztítási rendszer

  Az első kattanás egyszerűen kioldja az edényt.

 • default

  Szabadalmaztatott „Double Click“ tisztítási rendszer

  Az első kattanás egyszerűen kioldja az edényt. A második kattanás után biztonságosan kiveheti és megtisztíthatja a pengéket.

 • default

  5 sebesség + pulzus

  Kiváló különböző hozzávalók mixelésére.

Receptek
Funkciók
Pengetechnológia Trip'Ax Pengék  
Dagasztólapátok száma 6  
Eltávolítható lapátok    
Kancsó anyaga Üveg  
Jégaprító funkció    
Mosogatógépben mosható    
Vezetéktárolás    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék működtetése alatt mindig zárva kell tartani a fedelet. Ha keverés közben szeretne hozzávalókat hozzáadni, vegye le a betápláló nyílás sapkáját, és a fedél betöltő nyílásán át rakja a készülékbe a hozzávalókat.
Amennyiben a készüléke tartalmazza ezt a funkciót, a motor felpörgetésével tört jeget, gyümölcsturmixot és jeges italokat is készíthet.
Először mindig a folyékony hozzávalókat öntse a kannába, ezt kövessék a szilárd hozzávalók. Soha ne lépje túl a jelzett maximális szintet.
A legjobb eredmény érdekében az élelmiszereket maximum 2–3 centiméteres élű kockákra kell vágni a turmixolás előtt.
Nem, ne rakja a turmixgép tálját a mikrohullámú sütőbe.
Azt javasoljuk, hogy az első használat előtt mossa el meleg, mosószeres vízben a turmixgép összes kiegészítőjét. Eközben ügyeljen arra, hogy ne vágja meg magát a rendkívül éles pengékkel. A turmixgép házát nem szükséges lemosni használat előtt.
Az aprító használható petrezselyem, fokhagyma, hagyma, kenyér, diófélék stb. aprításához.
Használja a pulzáló funkciót 2 másodperces szakaszokban, legfeljebb 3 percig.
Állítsa le és pihentesse a gépet 15 percig, mielőtt újra indítaná.
A készülék házának a tisztításához először csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról, majd törölje át nedves ronggyal.
A tál tisztításához használjon szappanos vizet vagy mosogatószert.
Egyes tálak mosogatógépben is moshatók, erről a használati útmutatóban tájékozódhat.
Ennek valószínűleg az az oka, hogy túl sok az étel, vagy túl nagyok/kemények a darabok. A probléma megoldására dolgozzon kevesebb vagy kisebb hozzávalókkal, vagy használjon még egy kis folyadékot.
Lehetséges, hogy a készülék nem vízszintes, stabil felületen van, vagy az is elképzelhető, hogy a készülék nem stabil (például hiányzik az egyik lába). Túl nagy a turmixoláshoz betöltött hozzávalók térfogata: csökkentse a hozzávalók mennyiségét. Ha ezután is tapasztalható a rezegés, keressen fel egy hivatalos szervizközpontot.
Szivárgás a fedélen át (túlfolyás):
• Fontos a hozzávalók térfogata: ne lépje túl a tál maximális feltöltési szintjét, amelyet a használati útmutató ismertet.
• Nincs megfelelően a helyén a fedél, rögzítse biztonságosan a keverőtálra.
Amennyiben a fedélnek légmentesen záró tömítése is van, ellenőrizze az állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.


Szivárgás a tál aljánál:
• Amennyiben a készüléke nem rendelkezik kivehető pengeegységgel: lehetséges, hogy megsérült a pengeegység légmentesen záró tömítése. Ellenőriztesse egy hivatalos szervizközpontban.
• Amennyiben a készüléke kivehető pengeegységgel rendelkezik: ellenőrizze, hogy megfelelően a helyén van-e a tálon. A pengeegységnek helyesen kell illeszkednie a tálba (nem lehet rés a pengeegység és a tál alja között).

• Ellenőrizze, hogy a tömítés megfelelően illeszkedik-e a pengeegységre, a tömítés 3 hajtásának láthatónak kell lennie, amikor a tömítés a helyére kerül. Ha nem így helyezkedik el, akkor nem fogja tudni az edénybe illeszteni a pengeegységet.

• Ellenőrizze a tömítés állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.
• Ellenőrizze, hogy valamilyen erőhatás miatt nem repedt-e vagy tört-e el a tál.

Ha a készülék továbbra is szivárog, vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.