TEFAL BLENDFORCE MASTERMIX BL850D38

BLENDFORCE MASTERMIX BL850D38 Ismerje meg a hatékonyságot, fedezzen fel új ízeket.

Ismerje meg a Mastermix 1400W hatékonyságát és tökéletes eredményeket ér majd el.

Érezze át a leghatékonyabb Tefal Mastermix turmixgép 1400W erejét, mely pillanatok alatt mindent összeturmixol. A 3 okos program (smoothie, jégaprítás és auto tisztítás) és a megvilágított sebesség beállítás lehetővé teszik minden összetevő szétturmixolását a kívánt konzisztenciára.

Cikkszám: BL850D38

Erő és ízek

Mastermix 1400W megbírkózik minden összetevővel. A 3 okos programnak (smoothie, jégaprítás és auto tisztítás) és a megvilágított sebesség beállításnak köszönhetően, mindig könnyedén és gyorsan eléri a kívánt struktúrát. Továbbá a Mastermix 1400W egy hőszigetelt üvegedénnyel van ellátva (akár 80°C-ig), mely hideg vagy meleg összetevők turmixolására is alkalamas, kivehető kések az egyszerű tisztításhoz és a motoregység prémium minőségű nemesacél borítású!
Nélkülözhetetlen eszközök
 • 1400W hatékony motor

  Hatékony motor 1400W pillanatok alatt összeturmixol mindent.

 • Tripl'Ax Technológia

  Ismerje meg a Tripl'Ax Technológia tökleletes turmixolását.

 • 3 okos program

  3 okos program (smoothie, jégaprítás, auto tisztítás ): csak nyomja meg a gombot és várjon pár pillanatot a tökéletesen sima smoothie vagy finom aprított jég eléréséhez. Az auto tisztítással a Mastermix nagyon könnyen tisztában tartható: tegyen egy csepp mosószert és vizet az edénybe, indítsa el az auto tisztítás funkciót. A turmixgép maga változtatja majd a sebességet, hogy minden lerakódást eltávolítson.

 • A hirtelen hőingadozásoknak is ellenálló üvegedény

  A hőingadozással szemben ellenálló üveg edény (80°C-ig) forró és jéghideg összetevők és italok turmixolására is alkalmas.

 • Megvilágított sebességgválasztó

  Az érthető megvilágított sebességválasztóval Ön kezeli az eredmény struktúráját.

 • Prémium minőségű rozsdamentes acél test

  A Mastermix prémium minőségű rozsdamentes acél motoregységgel rendelkezik, mely konyhája dísze lesz.

Receptek
Funkciók
Pengetechnológia Trip'Ax Pengék  
Dagasztólapátok száma 6  
Eltávolítható lapátok    
Színek Rozsdamentes acél  
Kancsó anyaga Üveg  
Sebességfokozatok Variator  
Jégaprító funkció    
Tapadó talp a stabilitásért    
Adagolópohár    
Mosogatógépben mosható    
Mosogatógépben mosható - részletek Pengetartó, kancsó, fedél, mérőpohár  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék működtetése alatt mindig zárva kell tartani a fedelet. Ha keverés közben szeretne hozzávalókat hozzáadni, vegye le a betápláló nyílás sapkáját, és a fedél betöltő nyílásán át rakja a készülékbe a hozzávalókat.
Amennyiben a készüléke tartalmazza ezt a funkciót, a motor felpörgetésével tört jeget, gyümölcsturmixot és jeges italokat is készíthet.
Először mindig a folyékony hozzávalókat öntse a kannába, ezt kövessék a szilárd hozzávalók. Soha ne lépje túl a jelzett maximális szintet.
A legjobb eredmény érdekében az élelmiszereket maximum 2–3 centiméteres élű kockákra kell vágni a turmixolás előtt.
Nem, ne rakja a turmixgép tálját a mikrohullámú sütőbe.
Azt javasoljuk, hogy az első használat előtt mossa el meleg, mosószeres vízben a turmixgép összes kiegészítőjét. Eközben ügyeljen arra, hogy ne vágja meg magát a rendkívül éles pengékkel. A turmixgép házát nem szükséges lemosni használat előtt.
Az aprító használható petrezselyem, fokhagyma, hagyma, kenyér, diófélék stb. aprításához.
Használja a pulzáló funkciót 2 másodperces szakaszokban, legfeljebb 3 percig.
Állítsa le és pihentesse a gépet 15 percig, mielőtt újra indítaná.
A készülék házának a tisztításához először csatlakoztassa le a készüléket a fali aljzatról, majd törölje át nedves ronggyal.
A tál tisztításához használjon szappanos vizet vagy mosogatószert.
Egyes tálak mosogatógépben is moshatók, erről a használati útmutatóban tájékozódhat.
Ennek valószínűleg az az oka, hogy túl sok az étel, vagy túl nagyok/kemények a darabok. A probléma megoldására dolgozzon kevesebb vagy kisebb hozzávalókkal, vagy használjon még egy kis folyadékot.
Lehetséges, hogy a készülék nem vízszintes, stabil felületen van, vagy az is elképzelhető, hogy a készülék nem stabil (például hiányzik az egyik lába). Túl nagy a turmixoláshoz betöltött hozzávalók térfogata: csökkentse a hozzávalók mennyiségét. Ha ezután is tapasztalható a rezegés, keressen fel egy hivatalos szervizközpontot.
Szivárgás a fedélen át (túlfolyás):
• Fontos a hozzávalók térfogata: ne lépje túl a tál maximális feltöltési szintjét, amelyet a használati útmutató ismertet.
• Nincs megfelelően a helyén a fedél, rögzítse biztonságosan a keverőtálra.
Amennyiben a fedélnek légmentesen záró tömítése is van, ellenőrizze az állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.


Szivárgás a tál aljánál:
• Amennyiben a készüléke nem rendelkezik kivehető pengeegységgel: lehetséges, hogy megsérült a pengeegység légmentesen záró tömítése. Ellenőriztesse egy hivatalos szervizközpontban.
• Amennyiben a készüléke kivehető pengeegységgel rendelkezik: ellenőrizze, hogy megfelelően a helyén van-e a tálon. A pengeegységnek helyesen kell illeszkednie a tálba (nem lehet rés a pengeegység és a tál alja között).

• Ellenőrizze, hogy a tömítés megfelelően illeszkedik-e a pengeegységre, a tömítés 3 hajtásának láthatónak kell lennie, amikor a tömítés a helyére kerül. Ha nem így helyezkedik el, akkor nem fogja tudni az edénybe illeszteni a pengeegységet.

• Ellenőrizze a tömítés állapotát, és ha szükséges, cserélje ki.
• Ellenőrizze, hogy valamilyen erőhatás miatt nem repedt-e vagy tört-e el a tál.

Ha a készülék továbbra is szivárog, vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.