Engagement_Bandeau_934x198_RU.jpg

Arról beszélünk, amit csinálunk, és azt csináljuk, amiről beszélünk!

A Tefal és a partnerei minden nap a fejlődésért és a valós eredményekért dolgoznak.
Tiszteljük a közös értékeket: a fenntartható fejlődést, az esélyegyenlőséget, a mindenki számára kiegyensúlyozott táplálkozást, a felelős fogyasztást.

Az új kihívásokra válaszul, a Tefal a fenntartható fejlődés érdekében öt prioritást határozott meg:

Először is a Tefal ügyel arra, hogy a termékek az etikai alapelvek betartásával készüljenek a saját gyárakban és a beszállítóknál is.

Emellett a Tefal felelős emberierőforrás-politikát dolgozott ki, a hátrányos megkülönböztetés kizárása és az emberek iránti tisztelet jegyében. Ennek keretében a Tefal kiemelt figyelmet fordít a munkahelyek biztonságára.

A harmadik prioritás a közösségek támogatása. A Tefal a tevékenysége által érintett régiókban felelős gazdasági szereplőként működik, segíti a helyi vállalkozások bővülését, de a helyi szervezeteket is a kirekesztés elleni küzdelemben, illetve részt vesz pl. a táplálkozással és az egészséggel kapcsolatos nyilvános vitákban.

A mai fogyasztók számára a termékek kiválasztásakor fontos szempont az egészség és a biztonság. A Tefal termékek ennek megfelelően csúcsminőségűek és tartósak, egészséges és ízletesek ételek elkészítésére alkalmasak.

Végezetül: a Tefal a termékek teljes életciklusa során figyelmet fordít a környezetre, az előzetes kutatásoktól az élettartamuk végén történő feldolgozásig, beleértve a gyártást, a szállítást és a használatot.

Hisszük, hogy piacvezetők lehetünk a háztartási eszközök gyártásában, még úgy is, hogy közben nagy hangsúlyt fektetünk olyan fontos értékekre, mint pl. a társadalmi, környezetvédelmi és gazdasági alapelvek.

Lent található néhány példa a tevékenységünkre.

 

A modern főzés az egészséges főzést jelenti

Az ételkészítés nem egyszerűen a hozzávalók összekeverését jelenti. Alapvető fontosságú, hogy mivel és hogyan készítjük el az ételt. Az egészséges főzés elsajátításához tudni kell, hogy hogyan lehet megőrizni a hozzávalók tápanyagértékeit és tulajdonságait (íz, szerkezet, illatok). Ehhez eredeti és minőségi eszközökre van szükség.
 

Az egészséges és kiegyensúlyozott étrendhez három fő tényezőt kell figyelembe venni:

 • Kevesebb olaj: könnyű és egészséges főzés.
 • Megfelelő hőmérséklet-szabályozás az ételek tökéletes elkészítése és a hozzávalók megőrzése érdekében.
 • Egyenletes hőleadás, ami gyorsabb és energiatakarékosabb főzést biztosít.
   

A Tefal serpenyők által híressé vált tapadásgátló bevonat miatt egyáltalán nincs szükség olajra, ami kiemelt jelentőségű az ételkészítésben. A Thermo-Spot technológia segítségével Ön is a hőmérséklet beállításának mesterévé válhat, és tökéletes ételt főzhet. Profi szakács lehet Önből! Edényeink nem utolsó sorban kivételesen ellenálló kivitelűek is.

+ Tefal

Ma, amikor a fogyasztók soha nem látott figyelmet fordítanak az egészségre és a környezetre, ökológiai tájékoztatónk ad garanciát arra, hogy a termékeink tapadásgátló bevonata biztonságos.

Büszkék vagyunk a kitűzött céljainkra!

TERMÉKEK MEGTEKINTÉSE

 

Biztonságos és megbízható termékek

A Groupe SEB minden telephelye, a Tefal üzemeit is beleértve, megfelel az ISO 14001 szabványnak.
Minden új ipari vagy logisztikai szervezetet specifikus elemzésnek vetünk alá a megfelelőség érvényesítése, illetve elérése érdekében.


A Tefal első számú gyára a franciaországi Rumilly-ban található; itt évente 45 millió terméket állítanak elő.
Fejlesztési kampányunkkal arra törekszünk, hogy évről évre csökkentsük a környezeti hatásokat.
Ökotudatos stratégiánk keretében egyik serpenyőnkön életciklus-vizsgálatot végeztettünk, amelyet az ENSAM (Ecole Nationale Supérieure des Arts et Métiers) hajtott végre és a QUANTIS validált.


Így bebizonyosodott, hogy ha figyelembe vesszünk a termék tartósságát is, és feltételezzük, hogy a két termék ugyanolyan körülmények között készült, akkor egy Tefal tapadásmentes serpenyő egy kerámia bevonatúnál sokkal kisebb környezeti hatással bír.


Célunk, hogy tartós, a fogyasztót hosszú ideig kiszolgáló termékeket gyártsunk, melyek boldogsággal és finom ízekkel kényeztetik el Önt és szeretteit, s emellett megőrzik bolygónk egészségét is.

 

Fájl letöltése

 

A gyermekek mosolyáért

2010 óta minden évben bevezetünk új termékcsaládokat, melyekkel az UNICEF élelmezési projektjeit támogatjuk.


A Tefal minden egyes ilyen termék értékesítésekor legalább 1 eurót ad az UNICEF-nek.
A pénzt alultáplált gyermekek megsegítésére használják fel gyógyító élelmiszerek és kiegészítők biztosításával, valamint speciális ellátással, szüleiket pedig a helyes táplálkozási szokásokra tanítják.

2010 óta 1,5 millió eurót adományoztunk az UNICEF-nek, amiből 2011-ben madagaszkári, majd a következő évben indiai és dél-afrikai gyermekeket segítettek.
2013-2014-ben a program Burkina Faso-i alultáplált gyermekek támogatására irányul.


Ön is hozzájárulhat az alultáplált gyermekek támogatásához, ha vásárol az UNICEF-együttműködés céljait szolgáló termékeinkből.

 • Edények: serpenyő, lábas...
 • Vasaló
 • Mérleg

 

Ismerje meg ECODESIGN termékeinket

A Tefal olyan termékeket fejleszt, melyekkel kitűnő ételeket készíthet a szeretteinek.
Hozzájárulunk bolygónk is, ezért teljesen újrahasznosítható termékek széles skáláját kínáljuk.

2010-ben indítottuk el környezetbarát politikánkat a környezettudatosság és a gasztronómia összekapcsolásával.
Az új Natura termékcsalád 100%-ban újrahasznosított alumíniumból, az Enjoy spatulák pedig 95%-ban újrahasznosított anyagból készülnek.
Továbbra is vezetünk be környezettudatos termékeket: büszkén jelentjük be első 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készült sütőedény-termékcsaládunkat.
 

A 100%-ban újrahasznosított alumínium 3 fő előnye:

 • Energiamegtakarítás: a gyártásához 95%-kal kevesebb energia szükséges a hagyományos alumíniumhoz képest.
 • A világ alumíniumkészletének védelme:
  1 tonna újrahasznosított alumíniummal 4 tonna bauxitot spórolunk meg*. Óvjuk a bolygónk természetes erőforrásait, és csökkentjük az eltemetett hulladék mennyiségét.
  Kis lépés a konyhánkban, nagy lépés a Földért.
 • Tökéletes eredmény: az egyenletes hőleadással és a gyors melegedéssel az újrahasznosított alumínium ugyanazt az eredményt garantálja, mint a hagyományos.
   

A Tefal úgy döntött, hogy kiáll a Földért, és meg kívánja őrizni természetes erőforrásait.
Az újrahasznosított alumíniummal hozzájárulunk bolygónk védelméhez!
 

Bővebben