TEFAL Bodysignal 3

Bodysignal 3 KÍSÉRJE FIGYELEMMEL A TESTE ÖSSZETÉTELÉT - KÖNNYEN ÉS EGYSZERŰEN.

Kísérje figyelemmel a teste összetételét és a testzsír mennyiségét kor, nem és testmagasság szerint. Tegye könnyebbé a testsúly-fejlődés követését a Visio Control ¤SEO¤mérleg¤/SEO¤ segítségével. A testzsír mért értékeinek az elmentésére szolgáló memória 4 személy adatait képes tárolni, a mérleg ennek köszönhetően ideális az egész család számára.

Cikkszám: BM7100S6

A Body Signal testzsír mérő mérleg az Ön mindennapi szövetségesévé válik

A Body Signal testzsír mérő ¤SEO¤mérleg¤/SEO¤ az Ön mindennapi szövetségesévé válik. Tegye könnyebbé a testsúly-fejlődés követését a Visio Control segítségével. A mérleg fényjelzői a VISIO CONTROL testzsír-elemzővel lehetővé teszik a testsúly fejlődésének egyszerűbb követését. ZÖLD: Zsírcsökkenés, vagy izomtömeg növekedés NARANCSSÁRGA: Stabil testsúly PIROS: Zsírnövekedés, vagy izomtömeg csökkenés  
Nélkülözhetetlen eszközök
 • VISIO CONTROL FÉNYJELZŐ

  A VISIO CONTROL fényjelző lehetővé teszi a test-összetételének egyszerűbb követését:

  ZÖLD: Zsírcsökkenés, vagy izomtömeg növekedés

  NARANCSSÁRGA: Stabil testsúly

  PIROS: Zsírnövekedés, vagy izomtömeg csökkenés

 • TESTSÚLY ÉS ZSÍRTÖMEG JELZŐ 

  A testsúly és a zsír mennyisége kg-ban vannak feltüntetve

 • KÖZÉRTHETŐ ADATOK

  A grafikon a testben lévő zsírtömeg mennyiségét mutatja az Ön által beállított személyes határértékekhez képest, nem, kor és a testmagasság szerint.

 • KÍSÉRJE FIGYELEMMEL AZ EGÉSZ CSALÁD EGÉSZSÉGÉT

  Automatikusan felismer 4 különböző profilt

 • NAGY TEHERBÍRÁS

  A BODYSIGNAL 160 kg teherbírású és az értékek 100 g-os beosztással olvashatóak le.

 • KÉNYELMES HASZNÁLAT

  Automatikus bekapcsolás: álljon csak a platformra és a mérleg bekapcsol. Automatikus kikapcsolás: 5 perc tétlenség után kikapcsol.

 • HASZNÁLATRA KÉSZ

  A csomag 4 db AAA LR03-as elemet tartalmaz az azonnali használat érdekében.

Funkciók
TÖMEG- ÉS TESTKONTROLL
Fényjelzés a testtömeg változásának követéséhez – VISIO-CONTROL    
Testzsírmérés kilogrammban    
Fényjelzés a testösszetétel változásának követéséhez – VISIO-CONTROL    
Testzsírkijelző személyre szabott határokkal    
INTELLIGENS FUNKCIÓK
Érzékeny billentyűzet    
Memória 4  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Kapacitás 160  kg
Beosztás 100  
Háttérvilágítású kijelző    
Mérőfelület Edzett üveg  
Színek Gyöngyházszínű + alumínium  
Akkumulátor típusa AAA  
Az elem tartozék.    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A funkció lehetővé teszi a testsúly azonnali kijelzését. Nem kell megvárni a „0” megjelenését a kijelzőn: azonnal elkezdődik a testsúlyszámítás.
A modern fürdőszobai mérlegek többségén egy kapcsoló található erre a célra az elemnél. Ha nem ez a helyzet, olvassa el a használati utasítást.
Azért, hogy teljes elégedettséggel használhassa a készüléket, a méréseket mindig ugyanoly körülmények között kell elvégezni: – Mindig mezítláb végezze a mérést. A lábának száraznak kell lennie, és megfelelően kell elhelyezni az elektródákon. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a mérést befolyásolhatja, ha túl sok bőrkeményedés van a lábán. – Lehetőleg hetente egyszer, reggel ébredés után. – 15 perccel ébredés után, hogy a víz a testében az alsó végtagokban oszoljon el. Azt is fontos, hogy ne érjenek egymáshoz a lábai (combok, térdek, vádlik), illetve a lábfejei. Ha szükséges, csúsztasson papírlapot a lábai közé.
Ez a mérlege típusától függ:
– Diagnosztikai mérleg: a mérés eredménye torzul.
– Egyéb fürdőszobai mérlegek: nincs hatása a mérésre.
A mérleget mindig tartsa sima felületen, és ne tegyen semmit a felületére.
Ha hosszú ideig nem használja a mérleget, vegye ki az elemeket.

Ha a mérleget függőlegesen tárolja, és annak egy vagy több lába a levegőben van, vagy ha tárgyakat hagy a mérlegen, az első mérés nem lesz pontos.
Előfordulhat, hogy a mérés után megjelenik az „ERR” üzenet és hosszú hangjelzést hall. Újra meg kell mérnie magát.
A pontos mérés érdekében a mérleget kemény, sík felületre érdemes helyezni, nem pedig puha padlóra, például szőnyegre vagy futóra.
A pontos és konzisztens eredmények érdekében javasoljuk, hogy a mérleget azonos körülmények között és azonos időpontban használja. Ideális esetben éhgyomorra, 15 perccel a felkelés után mérlegeljen, hogy a testében lévő víz el tudjon terjedni az alsó végtagokban.

A következő esetekben kerülje a mérlegelést:
• Nehéz fizikai aktivitás alatt vagy közvetlenül utána.
• Zuhanyozás, fürdés vagy szaunázás után közvetlenül.
• Ha fogyasztott alkoholt.
• Láz esetén.

A testösszetétel megfelelő nyomon követése érdekében ajánlott rendszeresen, ideális esetben hetente egyszer mérlegelni.
Azt javasoljuk, hogy mindig új alkáli elemeket használjon LR03 elem), és soha ne használjon szén-cink elemeket (R03 elem) vagy újratölthető akkukat (HR03). Amikor elemet cserél, mindig az összes elemet cserélje ki új alkáli elemekre. Ez nem vonatkozik a CR2032 gombelemeket vagy lítium-ion akkut használó mérlegekre.
A mérleget szöszmentes, enyhén megnedvesített ruhával tisztítsa meg.
Ne használjon fémszivacsot vagy súrolóport. Soha ne merítse a készüléket vízbe.
Az elemek behelyezése után a normális működés jele a „8888” üzenet megjelenése. A termék indítási fázisban van. Helyezze lapos felületre, és várja meg, amíg eltűnik az üzenet. Ha megmozdítja a készüléket vagy rááll, amíg a kijelzőn a „8888” felirat látható, újrakezdődik az indítási fázis. Az indítás 5–30 másodpercig tart.
A mérleg valamilyen problémát észlelt mérés közben, és most újrakalibrálást végez. Le kell lépnie a mérlegről, és meg kell várnia, amíg megjelenik a „0.0” felirat, mielőtt újra rálépne.
A virtuális billentyűzet csak a mérés befejezése után válik aktívvá. Tartsa be a következő szabályokat: - A mérés befejezése után lépjen le a termékről. - A terméknek a padlón kell maradnia a gombok megnyomása közben. - A gombokat csak az egyik ujjával nyomja. - A gombok megnyomásához csak az ujját használja (és ne valamilyen tárgyat).
Ha a mérleg a felhasználói kézikönyv utasításainak betartását követően sem működik, ne próbálja meg saját maga szétszerelni vagy megjavítani, hanem vigye a mérleget egy hivatalos szervizbe.
Igen, a diagnosztikai mérleg méri a zsírmentes testtömeget, ezt levonja a teljes testtömegből, és megadja a teljes testzsír mennyiségét, függetlenül attól, hogy hol van.
A fürdőszobai mérlegek gyártásakor elvégzett kalibráció miatt az egyes mérlegek kis mértékben eltérhetnek egymástól. Ezek az eltérések különbségeket eredményezhetnek, ha két különböző fürdőszobai mérlegen méri meg a testsúlyát.
Essenziale per il corretto funzionamento dell'organismo, la sua misurazione consente di essere avvisati in caso di idratazione troppo bassa.
Si compone dei liquidi corporei, gli organi, le ossa e i muscoli: il suo ruolo non è da sottovalutare nel consumo energetico giornaliero.
Essenziale per il vostro corpo, è una riserva di energia da controllare.
A BMI egy nemzetközi index, amelyet a WHO 1997-ben határozott meg.
A BMI jelzi az elhízás mértékét, és ezáltal a túlsúly kockázatát. Számítása a következőképpen történik:


A BMI egy globális mérőszám, és nem túl személyre szabott. Nem határozza meg a zsír- vagy az izomtömeg mértékét.
Mérlegeink bioelektromos impedanciát, azaz bioimpedanciát alkalmaznak.

A mérleg alacsony intenzitású szinuszos áramot küld a test felé, amely áram könnyen áthalad a vízben gazdag szöveteken (sovány tömeg: izom, bőr...), ugyanakkor nagyobb ellenállásba ütközik a vízben szegény szövetek (zsírtömeg) esetén.


Az így mért ellenállás, a profilja alapján összeállított egyenletekkel kiegészítve lehetővé teszi a sovány tömeg kiszámítását.

A zsírtartalmat úgy kapjuk meg, hogy kivonjuk a sovány tömeget a teljes tömegből.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Igen, a ruhák súlya hozzáadódik a testzsírhoz. Ezért ajánlott a mérlegelés során minél kevesebb ruhát viselni.
A mérleget úgy tervezték, hogy a legtöbb ember számára használható legyen. Ne használja azonban a mérleget, ha pacemakerrel vagy más beültetett orvosi eszközzel rendelkezik. Ennek oka, hogy a mérleg a testzsír méréséhez kis mennyiségű elektromos áramot küld a testébe, ami károsíthatja vagy befolyásolhatja a pacemakert (vagy az egyéb orvosi eszközt).
Elővigyázatosságból a mérleg használata várandósság alatt ellenjavallt a bioimpedancia miatt. Azonban zokni viselése mellett használható a mérleg. Így nem jut áram a testébe. Így a testösszetétel egyéb mutatói nem olvashatók, kizárólag a testsúlya.