TEFAL Bodysignal 3

Bodysignal 3 KÍSÉRJE FIGYELEMMEL A TESTE ÖSSZETÉTELÉT - KÖNNYEN ÉS EGYSZERŰEN.

Kísérje figyelemmel a teste összetételét és a testzsír mennyiségét kor, nem és testmagasság szerint. Tegye könnyebbé a testsúly-fejlődés követését a Visio Control ¤SEO¤mérleg¤/SEO¤ segítségével. A testzsír mért értékeinek az elmentésére szolgáló memória 4 személy adatait képes tárolni, a mérleg ennek köszönhetően ideális az egész család számára.

Cikkszám: BM7100S6

A Body Signal testzsír mérő mérleg az Ön mindennapi szövetségesévé válik

A Body Signal testzsír mérő ¤SEO¤mérleg¤/SEO¤ az Ön mindennapi szövetségesévé válik. Tegye könnyebbé a testsúly-fejlődés követését a Visio Control segítségével. A mérleg fényjelzői a VISIO CONTROL testzsír-elemzővel lehetővé teszik a testsúly fejlődésének egyszerűbb követését. ZÖLD: Zsírcsökkenés, vagy izomtömeg növekedés NARANCSSÁRGA: Stabil testsúly PIROS: Zsírnövekedés, vagy izomtömeg csökkenés  
Nélkülözhetetlen eszközök
 • VISIO CONTROL FÉNYJELZŐ

  A VISIO CONTROL fényjelző lehetővé teszi a test-összetételének egyszerűbb követését:

  ZÖLD: Zsírcsökkenés, vagy izomtömeg növekedés

  NARANCSSÁRGA: Stabil testsúly

  PIROS: Zsírnövekedés, vagy izomtömeg csökkenés

 • TESTSÚLY ÉS ZSÍRTÖMEG JELZŐ 

  A testsúly és a zsír mennyisége kg-ban vannak feltüntetve

 • KÖZÉRTHETŐ ADATOK

  A grafikon a testben lévő zsírtömeg mennyiségét mutatja az Ön által beállított személyes határértékekhez képest, nem, kor és a testmagasság szerint.

 • KÍSÉRJE FIGYELEMMEL AZ EGÉSZ CSALÁD EGÉSZSÉGÉT

  Automatikusan felismer 4 különböző profilt

 • NAGY TEHERBÍRÁS

  A BODYSIGNAL 160 kg teherbírású és az értékek 100 g-os beosztással olvashatóak le.

 • KÉNYELMES HASZNÁLAT

  Automatikus bekapcsolás: álljon csak a platformra és a mérleg bekapcsol. Automatikus kikapcsolás: 5 perc tétlenség után kikapcsol.

 • HASZNÁLATRA KÉSZ

  A csomag 4 db AAA LR03-as elemet tartalmaz az azonnali használat érdekében.

Funkciók
TÖMEG- ÉS TESTKONTROLL
Fényjelzés a testtömeg változásának követéséhez – VISIO-CONTROL    
Testzsírmérés kilogrammban    
Fényjelzés a testösszetétel változásának követéséhez – VISIO-CONTROL    
Testzsírkijelző személyre szabott határokkal    
INTELLIGENS FUNKCIÓK
Érzékeny billentyűzet    
Memória 4  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Kapacitás 160  kg
Beosztás 100  
Háttérvilágítású kijelző    
Mérőfelület Edzett üveg  
Színek Gyöngyházszínű + alumínium  
Akkumulátor típusa AAA  
Az elem tartozék.    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Fontos, hogy minden nap ugyanakkor mérje meg a testsúlyát. A legjobb gyakoriság heti egy mérés.
A funkció lehetővé teszi a testsúly azonnali kijelzését. Nem kell megvárni a „0” megjelenését a kijelzőn: azonnal elkezdődik a testsúlyszámítás.
A modern fürdőszobai mérlegek többségén egy kapcsoló található erre a célra az elemnél. Ha nem ez a helyzet, olvassa el a használati utasítást.
Azért, hogy teljes elégedettséggel használhassa a készüléket, a méréseket mindig ugyanoly körülmények között kell elvégezni: – Mindig mezítláb végezze a mérést. A lábának száraznak kell lennie, és megfelelően kell elhelyezni az elektródákon. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a mérést befolyásolhatja, ha túl sok bőrkeményedés van a lábán. – Lehetőleg hetente egyszer, reggel ébredés után. – 15 perccel ébredés után, hogy a víz a testében az alsó végtagokban oszoljon el. Azt is fontos, hogy ne érjenek egymáshoz a lábai (combok, térdek, vádlik), illetve a lábfejei. Ha szükséges, csúsztasson papírlapot a lábai közé.
Ez a mérlege típusától függ:
– Diagnosztikai mérleg: a mérés eredménye torzul.
– Egyéb fürdőszobai mérlegek: nincs hatása a mérésre.
A mérleget mindig tartsa sima felületen, és ne tegyen semmit a felületére.
Ha hosszú ideig nem használja a mérleget, vegye ki az elemeket.

Ha a mérleget függőlegesen tárolja, és annak egy vagy több lába a levegőben van, vagy ha tárgyakat hagy a mérlegen, az első mérés nem lesz pontos.
Előfordulhat, hogy a mérés után megjelenik az „ERR” üzenet és hosszú hangjelzést hall. Újra meg kell mérnie magát.
Javasoljuk, hogy konzultáljon orvosával azzal kapcsolatban, hogy a Body partner mérleg használata biztonságos-e a terhesség alatt a bioimpedancia funkció szempontjából. Ugyanakkor ha a használat mellett dönt, vegye figyelembe, hogy a zsírtömeg kiszámítása pontatlan lesz. Ezért azt javasoljuk, hogy terhesség alatt ne használja.
Azt javasoljuk, hogy mindig új alkáli elemeket használjon LR03 elem), és soha ne használjon szén-cink elemeket (R03 elem) vagy újratölthető akkukat (HR03). Amikor elemet cserél, mindig az összes elemet cserélje ki új alkáli elemekre. Ez nem vonatkozik a CR2032 gombelemeket vagy lítium-ion akkut használó mérlegekre.
A mérleget szöszmentes, enyhén megnedvesített ruhával tisztítsa meg.
Ne használjon fémszivacsot vagy súrolóport. Soha ne merítse a készüléket vízbe.
Az elemek behelyezése után a normális működés jele a „8888” üzenet megjelenése. A termék indítási fázisban van. Helyezze lapos felületre, és várja meg, amíg eltűnik az üzenet. Ha megmozdítja a készüléket vagy rááll, amíg a kijelzőn a „8888” felirat látható, újrakezdődik az indítási fázis. Az indítás 5–30 másodpercig tart.
A mérleg valamilyen problémát észlelt mérés közben, és most újrakalibrálást végez. Le kell lépnie a mérlegről, és meg kell várnia, amíg megjelenik a „0.0” felirat, mielőtt újra rálépne.
A virtuális billentyűzet csak a mérés befejezése után válik aktívvá. Tartsa be a következő szabályokat: - A mérés befejezése után lépjen le a termékről. - A terméknek a padlón kell maradnia a gombok megnyomása közben. - A gombokat csak az egyik ujjával nyomja. - A gombok megnyomásához csak az ujját használja (és ne valamilyen tárgyat).
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Igen, a diagnosztikai mérleg méri a zsírmentes testtömeget, ezt levonja a teljes testtömegből, és megadja a teljes testzsír mennyiségét, függetlenül attól, hogy hol van.
Igen, a ruhák tömegét a zsírtömeghez adja hozzá.
A fürdőszobai mérlegek gyártásakor elvégzett kalibráció miatt az egyes mérlegek kis mértékben eltérhetnek egymástól. Ezek az eltérések különbségeket eredményezhetnek, ha két különböző fürdőszobai mérlegen méri meg a testsúlyát.
Ha szívritmus-szabályozója van, vagy bármely más orvosi eszközt használ, ne használja az intelligens mérleget. A testzsírtömeg méréséhez az intelligens mérleg elektromos jelet bocsát ki a testébe, amely károsíthatja vagy megzavarhatja a szívritmus-szabályozót (vagy egyéb orvosi eszközt).
Essenziale per il corretto funzionamento dell'organismo, la sua misurazione consente di essere avvisati in caso di idratazione troppo bassa.
Si compone dei liquidi corporei, gli organi, le ossa e i muscoli: il suo ruolo non è da sottovalutare nel consumo energetico giornaliero.
Essenziale per il vostro corpo, è una riserva di energia da controllare.
A BMI egy nemzetközi index, amelyet a WHO 1997-ben határozott meg.
A BMI jelzi az elhízás mértékét, és ezáltal a túlsúly kockázatát. Számítása a következőképpen történik:


A BMI egy globális mérőszám, és nem túl személyre szabott. Nem határozza meg a zsír- vagy az izomtömeg mértékét.
Mérlegeink bioelektromos impedanciát, azaz bioimpedanciát alkalmaznak.

A mérleg alacsony intenzitású szinuszos áramot küld a test felé, amely áram könnyen áthalad a vízben gazdag szöveteken (sovány tömeg: izom, bőr...), ugyanakkor nagyobb ellenállásba ütközik a vízben szegény szövetek (zsírtömeg) esetén.


Az így mért ellenállás, a profilja alapján összeállított egyenletekkel kiegészítve lehetővé teszi a sovány tömeg kiszámítását.

A zsírtartalmat úgy kapjuk meg, hogy kivonjuk a sovány tömeget a teljes tömegből.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.