TEFAL Személymérleg Tefal Body Up BM2520V0 Ezüst/Antracit

Személymérleg Tefal Body Up BM2520V0 Ezüst/Antracit Kísérje figyelemmel a teste összetételét - könnyen és egyszerűen
Kövesse nyomon könnyebben a teste összetételét a Tefal Body Up személymérleggel és testzsírmérővel. Nem csak a testsúlyt méri - ennél sokkal többet tud. Praktikus, megbízható és egyszerűen kezelhető készülék, amely méri és nyomon követi a testzsír mennyiségét és a BMI indexét: nagy méretű, jól látható LCD kijelző, akár 8 személy adatait is elmenti, automatikusan felismeri a felhasználót, elegáns üveg felülettel és modern, esztétikus kezelőelemekkel felszerelt. Mérje a testsúlyának az alakulását és a testtömeg indexét, és kísérje figyelemmel a testét és az egészségét.

Cikkszám: BM2520V0

Body Up személymérleg testzsírmérővel

Ne csak a testsúlyát kísérje figyelemmel és fedezzen fel egy olyan eszközt, amelynek köszönhetően egyszerűbben nyomon követheti a saját egészségét. A Body Up személymérleg és testzsírmérő a nagyméretű, könnyen olvasható LCD kijelző segítségével segít Önnek abban, hogy ellenőrizhesse a testét. A készüléken akár 8 felhasználó adatai is elmenthetők, ami a család minden tagja számára elegendő és a maximális kényelem érdekében automatikusan felismeri a felhasználókat. Ennek a nagyteljesítményű digitális fürdőszobai személymérlegnek a mérőkapacitása 150 kg (330 font), a mérési pontossága pedig 100 g. Intuitív kezelésének, könnyen leolvasható kijelzőjének és modern dizájnnak köszönhetően jól illik minden háztartásba. Fedezze fel a személymérleget, amely oly módon lett megtervezve, hogy segítsen Önnek abban, hogy megtalálja az utat a jobb és egészségesebb énjéhez.

A bioelektromos elemzést kihasználva mindig rendelkezésre állnak a teste összetételéről szóló adatok (a testzsír százalékos aránya). Több, mint csak a testsúly felügyelete – használja ki ennek az okos analitikai műszernek az előnyeit a testsúlya fejlődésének és a BMI indexnek a mérésére.

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Testsúly-, testzsír- és BMI indikátor

  A bioelektromos elemzést kihasználva mindig rendelkezésre állnak a teste összetételéről szóló adatok (a testzsír százalékos aránya). Több, mint csak a testsúly felügyelete – használja ki ennek az okos analitikai műszernek az előnyeit a testsúlya fejlődésének és a BMI indexnek a mérésére.

 • default

  Nagy kijelző

  A nagy és praktikus képernyő megkönnyíti a mérleg használatát. Egyszerűen elmentheti az egészségéről szóló adatokat, napról napra.

 • Kísérje figyelemmel az egész család egészségét.

  Akár 8 személy adata is elmenthető – a felhasználó automatikus felismerése funkció segítségével a család minden tagja nyomon követheti a testsúlyát, a kényelem és a könnyű használat érdekében.

 • Nagy kapacitás

  Méréshatár: 150 kg (330 font).

 • Precíz eredmények

  Élvezze a minden részletre vonatkozó, abszolút pontosságot (100 g-os - 0,2 font - pontosság) a legpontosabb eredmény érdekében.

 • A termék a csomagból történő kibontás után azonnal használható.

  Az azonnali használat érdekében: a nagyteljesítményű, CR3032 jelű lítiumos akkumulátor a csomagban található. Azonnal elkezdheti a testtömege és az egészsége nyomon követését.

Funkciók
TÖMEG- ÉS TESTKONTROLL
Testzsírmérés kilogrammban    
INTELLIGENS FUNKCIÓK
Érzékeny billentyűzet    
Memória 8  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Kapacitás 150  kg
Beosztás 100  g
Mérőfelület Edzett üveg  
Színek GARANCIA  
Akkumulátor típusa CR 2032  
Az elem tartozék.    
Egyebek TESTTÖMEG INDEX  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A funkció lehetővé teszi a testsúly azonnali kijelzését. Nem kell megvárni a „0” megjelenését a kijelzőn: azonnal elkezdődik a testsúlyszámítás.
A modern fürdőszobai mérlegek többségén egy kapcsoló található erre a célra az elemnél. Ha nem ez a helyzet, olvassa el a használati utasítást.
Azért, hogy teljes elégedettséggel használhassa a készüléket, a méréseket mindig ugyanoly körülmények között kell elvégezni: – Mindig mezítláb végezze a mérést. A lábának száraznak kell lennie, és megfelelően kell elhelyezni az elektródákon. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a mérést befolyásolhatja, ha túl sok bőrkeményedés van a lábán. – Lehetőleg hetente egyszer, reggel ébredés után. – 15 perccel ébredés után, hogy a víz a testében az alsó végtagokban oszoljon el. Azt is fontos, hogy ne érjenek egymáshoz a lábai (combok, térdek, vádlik), illetve a lábfejei. Ha szükséges, csúsztasson papírlapot a lábai közé.
Ez a mérlege típusától függ:
– Diagnosztikai mérleg: a mérés eredménye torzul.
– Egyéb fürdőszobai mérlegek: nincs hatása a mérésre.
A mérleget mindig tartsa sima felületen, és ne tegyen semmit a felületére.
Ha hosszú ideig nem használja a mérleget, vegye ki az elemeket.

Ha a mérleget függőlegesen tárolja, és annak egy vagy több lába a levegőben van, vagy ha tárgyakat hagy a mérlegen, az első mérés nem lesz pontos.
Előfordulhat, hogy a mérés után megjelenik az „ERR” üzenet és hosszú hangjelzést hall. Újra meg kell mérnie magát.
A pontos mérés érdekében a mérleget kemény, sík felületre érdemes helyezni, nem pedig puha padlóra, például szőnyegre vagy futóra.
A pontos és konzisztens eredmények érdekében javasoljuk, hogy a mérleget azonos körülmények között és azonos időpontban használja. Ideális esetben éhgyomorra, 15 perccel a felkelés után mérlegeljen, hogy a testében lévő víz el tudjon terjedni az alsó végtagokban.

A következő esetekben kerülje a mérlegelést:
• Nehéz fizikai aktivitás alatt vagy közvetlenül utána.
• Zuhanyozás, fürdés vagy szaunázás után közvetlenül.
• Ha fogyasztott alkoholt.
• Láz esetén.

A testösszetétel megfelelő nyomon követése érdekében ajánlott rendszeresen, ideális esetben hetente egyszer mérlegelni.
Azt javasoljuk, hogy mindig új alkáli elemeket használjon LR03 elem), és soha ne használjon szén-cink elemeket (R03 elem) vagy újratölthető akkukat (HR03). Amikor elemet cserél, mindig az összes elemet cserélje ki új alkáli elemekre. Ez nem vonatkozik a CR2032 gombelemeket vagy lítium-ion akkut használó mérlegekre.
A mérleget szöszmentes, enyhén megnedvesített ruhával tisztítsa meg.
Ne használjon fémszivacsot vagy súrolóport. Soha ne merítse a készüléket vízbe.
Az elemek behelyezése után a normális működés jele a „8888” üzenet megjelenése. A termék indítási fázisban van. Helyezze lapos felületre, és várja meg, amíg eltűnik az üzenet. Ha megmozdítja a készüléket vagy rááll, amíg a kijelzőn a „8888” felirat látható, újrakezdődik az indítási fázis. Az indítás 5–30 másodpercig tart.
A mérleg valamilyen problémát észlelt mérés közben, és most újrakalibrálást végez. Le kell lépnie a mérlegről, és meg kell várnia, amíg megjelenik a „0.0” felirat, mielőtt újra rálépne.
A virtuális billentyűzet csak a mérés befejezése után válik aktívvá. Tartsa be a következő szabályokat: - A mérés befejezése után lépjen le a termékről. - A terméknek a padlón kell maradnia a gombok megnyomása közben. - A gombokat csak az egyik ujjával nyomja. - A gombok megnyomásához csak az ujját használja (és ne valamilyen tárgyat).
Ha a mérleg a felhasználói kézikönyv utasításainak betartását követően sem működik, ne próbálja meg saját maga szétszerelni vagy megjavítani, hanem vigye a mérleget egy hivatalos szervizbe.
Igen, a diagnosztikai mérleg méri a zsírmentes testtömeget, ezt levonja a teljes testtömegből, és megadja a teljes testzsír mennyiségét, függetlenül attól, hogy hol van.
A fürdőszobai mérlegek gyártásakor elvégzett kalibráció miatt az egyes mérlegek kis mértékben eltérhetnek egymástól. Ezek az eltérések különbségeket eredményezhetnek, ha két különböző fürdőszobai mérlegen méri meg a testsúlyát.
Essenziale per il corretto funzionamento dell'organismo, la sua misurazione consente di essere avvisati in caso di idratazione troppo bassa.
Si compone dei liquidi corporei, gli organi, le ossa e i muscoli: il suo ruolo non è da sottovalutare nel consumo energetico giornaliero.
Essenziale per il vostro corpo, è una riserva di energia da controllare.
A BMI egy nemzetközi index, amelyet a WHO 1997-ben határozott meg.
A BMI jelzi az elhízás mértékét, és ezáltal a túlsúly kockázatát. Számítása a következőképpen történik:


A BMI egy globális mérőszám, és nem túl személyre szabott. Nem határozza meg a zsír- vagy az izomtömeg mértékét.
Mérlegeink bioelektromos impedanciát, azaz bioimpedanciát alkalmaznak.

A mérleg alacsony intenzitású szinuszos áramot küld a test felé, amely áram könnyen áthalad a vízben gazdag szöveteken (sovány tömeg: izom, bőr...), ugyanakkor nagyobb ellenállásba ütközik a vízben szegény szövetek (zsírtömeg) esetén.


Az így mért ellenállás, a profilja alapján összeállított egyenletekkel kiegészítve lehetővé teszi a sovány tömeg kiszámítását.

A zsírtartalmat úgy kapjuk meg, hogy kivonjuk a sovány tömeget a teljes tömegből.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Igen, a ruhák súlya hozzáadódik a testzsírhoz. Ezért ajánlott a mérlegelés során minél kevesebb ruhát viselni.
A mérleget úgy tervezték, hogy a legtöbb ember számára használható legyen. Ne használja azonban a mérleget, ha pacemakerrel vagy más beültetett orvosi eszközzel rendelkezik. Ennek oka, hogy a mérleg a testzsír méréséhez kis mennyiségű elektromos áramot küld a testébe, ami károsíthatja vagy befolyásolhatja a pacemakert (vagy az egyéb orvosi eszközt).
Elővigyázatosságból a mérleg használata várandósság alatt ellenjavallt a bioimpedancia miatt. Azonban zokni viselése mellett használható a mérleg. Így nem jut áram a testébe. Így a testösszetétel egyéb mutatói nem olvashatók, kizárólag a testsúlya.