TEFAL ATLANTIS PP3020V1

ATLANTIS PP3020V1 Könnyű testsúly követés

Az innovatív súlycsökkenés-figyelő technológiával és négy memória kapacitással bíró Tefal Atlantis személymérleg rendkívül hasznos eszköz a fogyásnál, testsúlya változásainak pontos rögzítésével. Ez az elektronikus fürdőszobai mérleg 160 kg teherbírással vékony formatervet kínál lekerekített sarkokkal, nagy fellépő felülettel és nagy LCD kijelzővel.

Cikkszám: PP3020V1

Tefal Atlantis fürdőszobamérleg: könnyű fogyás a továbbfejlesztett nyomonkövető memóriának köszönhetően

A Tefal Atlantis egy magas minőségű fürdőszobamérleg, mely az innovatív nyomonkövetési technológiának köszönhetően segít Önnek a fogyásban. A négy memóriás kapacitás lehetővé teszi a testsúlyváltozás figyelését akár egyszerre négy felhasználónál, az okos felismerő technológia pedig megjeleníti a súlycsökkenést, amint a mérlegre lép. A nagy üvegfelület elegendő teret és egy méretes LCD kijelzőt kínál. A Tefal Atlantis 160 kg-os teherbírással rendelkezik, a karcsú, áttetsző és modern formaterv pedig tökéletesen illik minden háztartásba. A továbbfejlesztett funkciók egész sorának és a mellékelt lítium-ion elemnek köszönhetően a dobozból való kivétel után azonnal használható, így a Tefal Atlantis elektronikus fürdőszobamérleg a leghatékonyabb fegyver a túlsúly ellen és a fitten maradás érdekében.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • FIGYELJE TESTSÚLYA ALAKULÁSÁT

  Memória akár 4 felhasználó testsúly-követésére, az egész család fittségéért.

   

 • FIGYELJE A TESTSÚLYA ALAKULÁSÁT

  Álljon a mérlegre, mely automatikusan felismeri Önt és megmutatja az Ön súlyát, valamint az eltérést a legutolsó méreckedéshez képest.

 • Nagy kapacitás

   160 kg teherbírás 100 g-os mérési beosztással

 • default

  FORMATERV

  Keskeny és áttetsző formája tökéletesen illik minden fürdőszobába. 

 • OKOS FUNKCIÓK

  Automatikus bekapcsolás: egyszerűen álljon a mérőfelületre és a mérleg bekapcsol.

  Automatikus kikapcsolás: 10 perc után kikapcsol.

 • MEGBÍZHATÓ

  2 év garancia

 • HIGIÉNIKUS

  Könnyen tisztítható keményített üveg.

 • HASZNÁLATRA KÉSZ ÁLLAPOT

  Az azonnali használat érdekében a mérleghez 2 db LR03 AAA elemet mellékelünk.

Funkciók
TÖMEG- ÉS TESTKONTROLL
Tömegváltozás a korábbi testtömeghez képest kilogrammban    
INTELLIGENS FUNKCIÓK
Memória 4  
MŰSZAKI JELLEMZŐK
Kapacitás 160  kg
Beosztás 100  g
Mérőfelület Edzett üveg  
Színek Ezüst  
Akkumulátor típusa AAA  
Az elem tartozék.    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Fontos, hogy minden nap ugyanakkor mérje meg a testsúlyát. A legjobb gyakoriság heti egy mérés.
A funkció lehetővé teszi a testsúly azonnali kijelzését. Nem kell megvárni a „0” megjelenését a kijelzőn: azonnal elkezdődik a testsúlyszámítás.
A modern fürdőszobai mérlegek többségén egy kapcsoló található erre a célra az elemnél. Ha nem ez a helyzet, olvassa el a használati utasítást.
Azért, hogy teljes elégedettséggel használhassa a készüléket, a méréseket mindig ugyanoly körülmények között kell elvégezni: – Mindig mezítláb végezze a mérést. A lábának száraznak kell lennie, és megfelelően kell elhelyezni az elektródákon. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a mérést befolyásolhatja, ha túl sok bőrkeményedés van a lábán. – Lehetőleg hetente egyszer, reggel ébredés után. – 15 perccel ébredés után, hogy a víz a testében az alsó végtagokban oszoljon el. Azt is fontos, hogy ne érjenek egymáshoz a lábai (combok, térdek, vádlik), illetve a lábfejei. Ha szükséges, csúsztasson papírlapot a lábai közé.
Ez a mérlege típusától függ:
– Diagnosztikai mérleg: a mérés eredménye torzul.
– Egyéb fürdőszobai mérlegek: nincs hatása a mérésre.
A mérleget mindig tartsa sima felületen, és ne tegyen semmit a felületére.
Ha hosszú ideig nem használja a mérleget, vegye ki az elemeket.

Ha a mérleget függőlegesen tárolja, és annak egy vagy több lába a levegőben van, vagy ha tárgyakat hagy a mérlegen, az első mérés nem lesz pontos.
Előfordulhat, hogy a mérés után megjelenik az „ERR” üzenet és hosszú hangjelzést hall. Újra meg kell mérnie magát.
A pontos mérés érdekében a mérleget kemény, sík felületre érdemes helyezni, nem pedig puha padlóra, például szőnyegre vagy futóra.
Azt javasoljuk, hogy mindig új alkáli elemeket használjon LR03 elem), és soha ne használjon szén-cink elemeket (R03 elem) vagy újratölthető akkukat (HR03). Amikor elemet cserél, mindig az összes elemet cserélje ki új alkáli elemekre. Ez nem vonatkozik a CR2032 gombelemeket vagy lítium-ion akkut használó mérlegekre.
A mérleget szöszmentes, enyhén megnedvesített ruhával tisztítsa meg.
Ne használjon fémszivacsot vagy súrolóport. Soha ne merítse a készüléket vízbe.
Az elemek behelyezése után a normális működés jele a „8888” üzenet megjelenése. A termék indítási fázisban van. Helyezze lapos felületre, és várja meg, amíg eltűnik az üzenet. Ha megmozdítja a készüléket vagy rááll, amíg a kijelzőn a „8888” felirat látható, újrakezdődik az indítási fázis. Az indítás 5–30 másodpercig tart.
A mérleg valamilyen problémát észlelt mérés közben, és most újrakalibrálást végez. Le kell lépnie a mérlegről, és meg kell várnia, amíg megjelenik a „0.0” felirat, mielőtt újra rálépne.
A virtuális billentyűzet csak a mérés befejezése után válik aktívvá. Tartsa be a következő szabályokat: - A mérés befejezése után lépjen le a termékről. - A terméknek a padlón kell maradnia a gombok megnyomása közben. - A gombokat csak az egyik ujjával nyomja. - A gombok megnyomásához csak az ujját használja (és ne valamilyen tárgyat).
Ha a mérleg a felhasználói kézikönyv utasításainak betartását követően sem működik, ne próbálja meg saját maga szétszerelni vagy megjavítani, hanem vigye a mérleget egy hivatalos szervizbe.
Igen, a diagnosztikai mérleg méri a zsírmentes testtömeget, ezt levonja a teljes testtömegből, és megadja a teljes testzsír mennyiségét, függetlenül attól, hogy hol van.
A fürdőszobai mérlegek gyártásakor elvégzett kalibráció miatt az egyes mérlegek kis mértékben eltérhetnek egymástól. Ezek az eltérések különbségeket eredményezhetnek, ha két különböző fürdőszobai mérlegen méri meg a testsúlyát.
Essenziale per il corretto funzionamento dell'organismo, la sua misurazione consente di essere avvisati in caso di idratazione troppo bassa.
Si compone dei liquidi corporei, gli organi, le ossa e i muscoli: il suo ruolo non è da sottovalutare nel consumo energetico giornaliero.
Essenziale per il vostro corpo, è una riserva di energia da controllare.
A BMI egy nemzetközi index, amelyet a WHO 1997-ben határozott meg.
A BMI jelzi az elhízás mértékét, és ezáltal a túlsúly kockázatát. Számítása a következőképpen történik:


A BMI egy globális mérőszám, és nem túl személyre szabott. Nem határozza meg a zsír- vagy az izomtömeg mértékét.
Mérlegeink bioelektromos impedanciát, azaz bioimpedanciát alkalmaznak.

A mérleg alacsony intenzitású szinuszos áramot küld a test felé, amely áram könnyen áthalad a vízben gazdag szöveteken (sovány tömeg: izom, bőr...), ugyanakkor nagyobb ellenállásba ütközik a vízben szegény szövetek (zsírtömeg) esetén.


Az így mért ellenállás, a profilja alapján összeállított egyenletekkel kiegészítve lehetővé teszi a sovány tömeg kiszámítását.

A zsírtartalmat úgy kapjuk meg, hogy kivonjuk a sovány tömeget a teljes tömegből.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.