TEFAL LINT JB1011E0 kék

LINT JB1011E0 kék Ruhái olyanok lesznek, mint új korukban

Hagyja, hogy ruhái megfiatalodjanak: az új TEFAL szöszeltávolító egy tökéletes segédeszköz, ha meg szeretne szabadulni a szöszöktől és a bolyhosodást szeretné megszüntetni. A ruhái frissebbek és fiatalabbak lesznek.

Cikkszám: JB1011E0

TEFAL szöszeltávolító: a ruhák megfiatalításának tökéletes módja!

A TEFAL szöszeltávolítóval ruhadarabjai megfiatalodnak. A 4 hosszúság beállítás lehetővé teszi, hogy többféle anyagtípuson is használni lehessen. A TEFAL szöszeltávolító ergonomikus fogantyúval és vezeték nélküli kivitellel kényelmesen használható. A TEFAL szöszeltávolítót nagyobb fejjel és szöszgyűjtő tartóval fejlesztettük ki a hatékony használat érdekében. A levehető alkatrészeinek köszönhetően a TEFAL szöszeltávolító könnyen tisztítható, ami thosszú életet biztosít a készüléknek. 2 darab AA elemmel
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Szabaduljon meg a szöszöktől

  A tartós nemesacél rács és nagy terület három recés késsel a gyors szöszeltávolításért növeli a készülék hatékonyságát.

 • Egyszerű gondoskodás

  Az anyagokat nem károsító kések gyorsan eltávolítják a szöszöket anélkül, hogy kárt tennének az anyagban vagy megsértenék a varratokat. Valamennyi ruhafélével használható, de még függönyök és szőnyegek szöszöktől való megtisztítására is!

 • Állítható

  A vágás hosszát gyorsan és egyszerűen beállíthatja az anyagszálak típusa szerint, ami kiváló a különböző anyagtípusokkal való használathoz.

 • Large shaving head

 • Easy to handle

 • Large removable transparent lint container

 • Easy to clean

Kiegészítõk
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.