TEFAL PRO STYLE ONE IT2460E0

PRO STYLE ONE IT2460E0 A gyors és egyszerű otthoni ruhagőzölésért

Gyors és egyszerű ruhagőzölés, amely mindig kéznél van

A Tefal ProStyle One IT2460E0 ruhagőzölő a beállítható gőzkimenetnek köszönhetően könnyen eltüntetheti a gyűrődéseket minden ruhafajtáról. Egyben tökéletes eszköze a ruha felfrissítésének és fertőtlenítésének.

TEFAL PROSTYLE ONE RUHAGŐZÖLŐ – GYORS ÉS HATÉKONY RUHAGŐZÖLÉS, MOST MÁR OTTHON IS

A Tefal Pro Style One ruhagőzölő könnyen kiegyenesíti és eltávolítja a gyűrődéseket minden ruhafajtáról. Ez a nagy hatékonyságú ruhagőzölő egyaránt alkalmas a gyors vasaláshoz és az erős gőzöléshez is és jelentős időmegtakarítást eredményez annak köszönhetően, hogy 45 másodperc alatt bemelegszik. Már nincs szüksége vasalódeszkára és időigényes mosodai látogatásokra. Ez a kompakt méretű ruhagőzölő a rendkívüli kényelmet és egyszerű használatot segítő funkciókkal felszerelt. A ruhákon kívül ugyanúgy használható heverők, függönyök és ágyterítők felfrissítésére vagy fertőtlenítésére is. A praktikus, levehető víztartálynak köszönhetően az utántöltésnél többé már jelent akadályt a gőzölő cső. Nagy előnye az intenzív, 1 800 Wattos teljesítmény és a 37 g/perces gőzkimenet, amelyek a gőzt mélyen az anyag belsejébe juttatják. Ez a ruhagőzölő időt és energiát takarít meg Önnek.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Időt takarít meg és nagyon pontos

  Nagy fém gőzölőfej speciális heggyel a gyűrődések hatékony eltávolításáért minden anyagról 

 • Gyors melegítés

  Nem kell többé a tisztítóba járni. A 45 másodperc alatti bemelegedéssel a ruhaápolás gyorsabb, és még vasalódeszkára sincs szükség.

 • Könnyű használat

  Könnyű be- és kikapcsolás, és 1,5 literes, folyamatosan utántölthető víztartály, akár 40 percig tartó gőzöléssel. Tökéletes intenzív gőzöléshez vagy tökéletesítéshez az utolsó pillanatban. 

   

 • Frissít és fertőtlenít

  Az 1 800 W teljesítmény és a 37 g/perces gőzadagolás biztosítja, hogy a gőz mélyen behatol a szövetek anyagába minden típusú ruházat felfrissítése és fertőtlenítése céljából.

 • Minden típusú anyag gőzölésére alkalmas

  2 fokozatú gőzkimenet a gyűrődések eltávolításáért az összes anyagfajtáról, még a legfinomabbakról is.

 • A csomagolásban ruhakefe és kesztyű is található.

  A ruhakefe megemeli az anyag szálait a gőz jobb behatolása érdekében. Ideális a vastag ruhaanyagok gyűrődéseinek az eltávolításához.

Gyakori kérdések
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.