TEFAL Ruhagőzölő Tefal Pro Style IT3440E0 Ezüst/Fekete

Ruhagőzölő Tefal Pro Style IT3440E0 Ezüst/Fekete Otthoni ruhagőzölés professzionális szinten

Professzionális ruhagőzölés egy karnyújtásnyira

A Tefal ProStyle IT3440E0 álló ruhagőzölő állítható gőzteljesítményének köszönhetően könnyedén kisimítja a gyűrődéseket bármilyen anyagtípusról, még a legfinomabb anyagok esetén is. Az egyedi és szabadalmaztatott függőleges támasznak köszönhetően az eredmények még jobbak! Tökéletes eszköz a tökéletes megjelenés biztosítására és valamennyi ruhanemű típus higiénikus tisztítására.

Cikkszám: IT3440E0

TEFAL PROSTYLE ÁLLÓ RUHAGŐZÖLŐ: KIVÁLÓ HATÉKONYSÁGÚ GŐZÖLÉS OTTHONA KÉNYELMÉBEN  

A Tefal Prostyle álló gőzölő kisimít minden gyűrődést, és könnyedén kivasal minden anyagtípust. Ez a kiváló hatékonyságú gőzölő alkalmas a megjelenés finomítására az utolsó pillanatban, vagy akár intenzív gőzölésre, és a gyors felmelegedésnek (mindössze 45 másodperc) köszönhetően időt takarít meg Önnek. Már nincs szüksége vasalódeszkára és időigényes tisztítói látogatásokra. A gőzölő kompakt méretű, mégis nagyon hatékony. Különösen praktikus funkciókkal rendelkezik a könnyű használat érdekében. A ruhákon kívül használhatja kanapék, függönyök felfrissítésére és higiénikus tisztítására. A gőzölő egyedi és szabadalmaztatott függőleges támasza lehetővé teszi az egyszerű gőzölést egy kézzel. A lecsatolható víztartálynak köszönhetően a gőztömlő nem fogja korlátozni Önt. Az intenzív 1800 W teljesítmény és a 30 g/perces gőzteljesítmény, melynek köszönhetően a gőz mélyen a szálakba hatol, időt és energiát takarít meg Önnek. Az intenzív gőz ereje eltávolítja a kórokozók akár 99,9 %-át.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Egyedi és szabadalmaztatott Press & Steam rendszer

  Függőleges támasz az egyszerű gőzölésért - egyenes felületet kínál a ruhák vasalásához, ugyanakkor gőzölésnél a helyén tartja a ruhát.

 • Időmegtakarítás és precizitás

  Nagy fém gőzölőfej heggyel a gyűrődések hatékony eltávolításáért minden anyagról 

 • Gyors bemelegedés

  Már nem kell a tisztítóba járnia. A gyors, 45 másodpercen belüli bemelegedésnek és a vasalódeszka nélküli vasalásnak köszönhetően a ruhaápolás sokkal gyorsabb.

 • Egyszerű használat

  Egyszerű be- és kikapcsolás és 1,5 űrtartalmú, könnyen tölthető víztartály, mely 40 perc gőzölésre elegendő gőzt biztosít. Tökéletes intenzív gőzöléshez vagy tökéletesítéshez az utolsó pillanatban. 

   

 • Fertőtlenítés

  • TELJESEN TERMÉSZETES FERTŐTLENÍTŐ HATÁS: A gőzteljesítmény felfrissíti és fertőtleníti a ruhát és elpusztítja a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók* akár 99,9 %-át a ruháról, a tökéletes higiénia érdekében. *A független külső laboratóriumi vizsgálatok a készüléket pamutszöveten vizsgálták, lassú gőzöléssel, háromszor oda-vissza húzva.

 • Minden anyagtípushoz alkalmazkodik

  3 gőzfokozat a gyűrődések eltávolításához valamennyi anyagtípusról, még a legfinomabbakról is.

 • További előnyök: Frissít és fertőtlenít

  Az intenzív gőz ereje eltávolítja a kórokozók akár 99,9 %-át. Felfrissíti a ruhákat és eltávolítja a szagokat. A friss ruházatért és a tökéletes tisztaságért.

 • Ajándék kefés toldóelem

  Kefés toldóelem, mely szétfésüli a rostokat és a gőz jobb áthatolását teszi lehetővé, ideális a gyűrődések eltávolításához vastagabb szöveteknél

 • Hosszú élettartam és teljesítmény

  Öblítőrendszer a könnyű vízkőoldásért

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 1800  W
Gőzteljesítmény 30  g/min
Felmelegedési idő 45  s
Víztartály űrtartalma 1,5  L
Működési idő utántöltés nélkül 50  min
Színek Fekete/ezüst  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A vízszint a tartályban túl alacsony ==> Húzza ki a készüléket és töltse fel a tartályt.
A szivattyú nincs légtelenítve ==> Nyomja meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig a gőzgombot a szivattyú légtelenítéséhez.
A kivehető tartály nincs megfelelően behelyezve ==> Ellenőrizze, hogy a tartály helyesen van-e a termékbe behelyezve.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A víztartály nincs megfelelően behelyezve, vagy a tartály zárószelepe nincs megfelelően elzárva ==> Ellenőrizze, hogy a szelep el van-e zárva, és a tartály megfelelően be van-e helyezve a termékbe.
Készüléke vízköves, olvassa el a használati útmutató „Vízkőmentesítés” szakaszát.
A gőzgomb a „folyamatos gőzadagolás” állásban van. A kioldáshoz nyomja meg egyszer.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.