TEFAL PRO STYLE IT3440E0

PRO STYLE IT3440E0 Otthoni ruhagőzölés professzionális szinten

Professzionális ruhagőzölés egy karnyújtásnyira

A Tefal ProStyle IT3440E0 álló ruhagőzölő állítható gőzteljesítményének köszönhetően könnyedén kisimítja a gyűrődéseket bármilyen anyagtípusról, még a legfinomabb anyagok esetén is. Az egyedi és szabadalmaztatott függőleges támasznak köszönhetően az eredmények még jobbak! Tökéletes eszköz a tökéletes megjelenés biztosítására és valamennyi ruhanemű típus higiénikus tisztítására.

TEFAL PROSTYLE ÁLLÓ RUHAGŐZÖLŐ: KIVÁLÓ HATÉKONYSÁGÚ GŐZÖLÉS OTTHONA KÉNYELMÉBEN  

A Tefal Prostyle álló gőzölő kisimít minden gyűrődést, és könnyedén kivasal minden anyagtípust. Ez a kiváló hatékonyságú gőzölő alkalmas a megjelenés finomítására az utolsó pillanatban, vagy akár intenzív gőzölésre, és a gyors felmelegedésnek (mindössze 45 másodperc) köszönhetően időt takarít meg Önnek. Már nincs szüksége vasalódeszkára és időigényes tisztítói látogatásokra. A gőzölő kompakt méretű, mégis nagyon hatékony. Különösen praktikus funkciókkal rendelkezik a könnyű használat érdekében. A ruhákon kívül használhatja kanapék, függönyök felfrissítésére és higiénikus tisztítására. A gőzölő egyedi és szabadalmaztatott függőleges támasza lehetővé teszi az egyszerű gőzölést egy kézzel. A lecsatolható víztartálynak köszönhetően a gőztömlő nem fogja korlátozni Önt. Az intenzív 1800 W teljesítmény és a 30 g/perces gőzteljesítmény, melynek köszönhetően a gőz mélyen a szálakba hatol, időt és energiát takarít meg Önnek.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Egyedi és szabadalmaztatott Press & Steam rendszer

  Függőleges támasz az egyszerű gőzölésért - egyenes felületet kínál a ruhák vasalásához, ugyanakkor gőzölésnél a helyén tartja a ruhát.

 • Időmegtakarítás és precizitás

  Nagy fém gőzölőfej heggyel a gyűrődések hatékony eltávolításáért minden anyagról 

 • Gyors bemelegedés

  Már nem kell a tisztítóba járnia. A gyors, 45 másodpercen belüli bemelegedésnek és a vasalódeszka nélküli vasalásnak köszönhetően a ruhaápolás sokkal gyorsabb.

 • Egyszerű használat

  Egyszerű be- és kikapcsolás és 1,5 űrtartalmú, könnyen tölthető víztartály, mely 40 perc gőzölésre elegendő gőzt biztosít. Tökéletes intenzív gőzöléshez vagy tökéletesítéshez az utolsó pillanatban. 

   

 • Felfrissíti és higiénikusan lekezeli a ruhaneműt

  Az 1800 W teljesítmény és a 35 g/perces gőzteljesítmény lehetővé teszi a gőz behatolását mélyen a textilszálakba és bármilyen típusú ruházat frissítését és fertőtlenítését

 • Minden anyagtípushoz alkalmazkodik

  3 gőzfokozat a gyűrődések eltávolításához valamennyi anyagtípusról, még a legfinomabbakról is.

 • Ajándék kefés toldóelem

  Kefés toldóelem, mely szétfésüli a rostokat és a gőz jobb áthatolását teszi lehetővé, ideális a gyűrődések eltávolításához vastagabb szöveteknél

 • Hosszú élettartam és teljesítmény

  Öblítőrendszer a könnyű vízkőoldásért

Funkciók
Teljesítmény 1800  W
Gőzteljesítmény 30  g/min
Gőzfej Fém  
Felmelegedési idő 45  s
Fertőtlenítés    
Állítható rúd Szimpla  
Gőzbeállítás 3  
Csiptetők    
Akasztó kampó    
Beépített függőleges támasztás Nyomás és gőz  
Víztartály űrtartalma 1,5  L
Be/ki kapcsoló Kézzel működtethető  
Víztartály Levehető  
Vezeték nélküli mőködés 50  min
Tápkábel-tárolás Akasztó  
Vízkő-mentesítési funkció Vízelvezető rendszer  
Kiegészítők Kefés toldóelem  
Színek Fekete/ezüst  
Használat Függőleges