TEFAL Ruhagőzölő Tefal Pro Style Care Mon Parfum IT8490E0 Sötétbarna/Fekete

Ruhagőzölő Tefal Pro Style Care Mon Parfum IT8490E0 Sötétbarna/Fekete Extra nagy teljesítményű segítőtárs a profi ruhaápolásban

A Tefal Pro Style Care ruhagőzölő segítségével otthon kényelmesen és egyszerű módon simára és gyűrődésektől mentessé vasalhatja ruháit. Az egyedülálló, szabadalmaztatott, állványos, függőleges Steam & Press gőzölő rendszer két művelet elvégzését teszi lehetővé a ruhaápolásnál, így akár egy kéz használata mellett is gyors és remek eredmények érhetők el. A Pro Style Care ruhagőzölő számos praktikus funkciót tartalmaz és kiválóan használható a mindennapi ruhaápolásnál, minden anyagnál, még a legfinomabb szöveteknél is.

Cikkszám: IT8490E0

Pro Style Care ruhagőzölő : professzionális gőzölés

A Tefal Pro Style Care ruhagőzölő rendkívül jó minőségű házi ruhaápolást és könnyű, professzionális szintű gőzölést biztosít. Az egyedülálló, szabadalmaztatott, állványos, függőleges Steam & Press gőzölő rendszerünknek és a kettős gőzölésnek köszönhetően, egy pillanat alatt remek eredmények érhetők el, akár egy kéz használata mellett is. A 2000 W felvett teljesítmény és a folyamatos, akár 42 g / perces gőzteljesítmény rendkívül hatékony gőzölést biztosít. A gőz 5 fokozatban történő beállítása a fogantyún megkönnyíti a használatot, míg az XL Delta Steam Head gőzölő fej optimális gőzelosztást és rendkívül pontos eredményeket biztosít. A Pro Style Care minden anyagfajtánál alkalmazható, a praktikus funkciók széles skálájával rendelkezik és tökéletes otthoni ruhagőzölést biztosít. Az intenzív gőz ereje eltávolítja a kórokozók akár 99,9 %-át.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Egyedülálló Steam & Press rendszer a professzionális eredmények érdekében

  Egyedülálló, a gyűrődések kisimításánál kettős hatást biztosító, szabadalmaztatott függőleges állvány rendszer, amely lehetővé teszi az egy kézzel történő gőzölést, így a gőzölés könnyebb már nem is lehet. Egy pillanat alatt úgy nézhet ki, mintha skatulyából húzták volna elő.

 • XL Delta Steam Head gőzölőfej

  Tökéletes egyensúlyt teremt a hatékonyság és a pontosság között, optimális gőzelosztást biztosít a gyors eredmények érdekében, speciális szerkezetének köszönhetően még a nehezen hozzáférhető helyek is elérhetők.

 • A gyűrődések megbízható és hatékony eltávolítása

  2 000 W teljesítmény az akár 42 g/perces folyamatos gőzadagolással a hatékony gőzölésért és megbízható eredményekért.

 • Gyors gőzölés

  A gyors, 45 másodperc alatti bemelegedésnek köszönhetően a termék mindig használatra kész, amikor csak szüksége van rá, annak érdekében, hogy néhány pillanat alatt tökéletesen nézzen ki.

 • A gőz 5 fokozatban történő beállítása a fogantyún

  A fogantyún a maximális kényelem és egyszerű használat érdekében elhelyezett nyomógombok lehetővé teszik a gőz öt fokozatban történő beállítását, ami biztosítja az összes anyagfajta biztonságos és hatékony ápolását.

 • Minden ruhafajtánál biztonságosan használható

  Használja ki a gőzölés előnyeit, amit a teljes ruhatára esetében alkalmazhat, a legvékonyabb anyagokat (például a selymet) is beleértve.

 • Hosszantartó teljesítmény

  A vízkőoldó funkció rendszeres használata jótékony hatással van a termék élettartamára, annak érdekében, hogy hosszú ideig megbízhasson a kivételes gőzölési eredményekben.

 • Levehető víztartály a tökéletes kényelemért

  A nagy űrtartalmú, 1,3 literes víztartály hosszantartó, megszakítások nélküli vasalást biztosít; az utántöltés ennél könnyebb már nem is lehet.

 • Fertőtlenítés

  • TELJESEN TERMÉSZETES FERTŐTLENÍTŐ HATÁS: A gőzteljesítmény felfrissíti és fertőtleníti a ruhát és elpusztítja a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók* akár 99,9 %-át a ruháról, a tökéletes higiénia érdekében. *A független külső laboratóriumi vizsgálatok a készüléket pamutszöveten vizsgálták, lassú gőzöléssel, háromszor oda-vissza húzva.

 • A csomag 5 ügyes kiegészítőt tartalmaz, beleértve a MonParfum berendezést, amely kedvenc illatával illatosítja be ruháit

  A ruhakefét használja az erősebb anyagoknál, a gőzölő ruhavédőt a finomabb szöveteknél, a MonParfum tartozékot a ruha kedvenc illatával történő illatosításához (vegye elő a MonParfum berendezést és csöppentsen rá néhány csepp illatot - esszenciális olajat vagy parfümöt -, majd helyezze vissza a helyére és kezdje el a gőzölést), az élvasaló toldóelemet a nadrágélek könnyű vasalásához, a szöszeltávolítót a bolyhok és a por eltávolításához és egy pár kesztyűt, amely a gőzölésnél védi a kezeit.

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 2000  W
Gőzteljesítmény 40  g/min
Felmelegedési idő 45  s
Gőzszabályozó a nyélen    
Víztartály űrtartalma 1,3  L
Működési idő utántöltés nélkül 40  min
Kerekek    
Színek fekete és cigarillo  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Csatlakozó színe fekete  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A vízszint a tartályban túl alacsony ==> Húzza ki a készüléket és töltse fel a tartályt.
A szivattyú nincs légtelenítve ==> Nyomja meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig a gőzgombot a szivattyú légtelenítéséhez.
A kivehető tartály nincs megfelelően behelyezve ==> Ellenőrizze, hogy a tartály helyesen van-e a termékbe behelyezve.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A víztartály nincs megfelelően behelyezve, vagy a tartály zárószelepe nincs megfelelően elzárva ==> Ellenőrizze, hogy a szelep el van-e zárva, és a tartály megfelelően be van-e helyezve a termékbe.
Készüléke vízköves, olvassa el a használati útmutató „Vízkőmentesítés” szakaszát.
A gőzgomb a „folyamatos gőzadagolás” állásban van. A kioldáshoz nyomja meg egyszer.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.