TEFAL PRO STYLE CARE MON PARFUM IT8490E0

PRO STYLE CARE MON PARFUM IT8490E0 Extra nagy teljesítményű segítőtárs a profi ruhaápolásban

A Tefal Pro Style Care ruhagőzölő segítségével otthon kényelmesen és egyszerű módon simára és gyűrődésektől mentessé vasalhatja ruháit. Az egyedülálló, szabadalmaztatott, állványos, függőleges Steam & Press gőzölő rendszer két művelet elvégzését teszi lehetővé a ruhaápolásnál, így akár egy kéz használata mellett is gyors és remek eredmények érhetők el. A Pro Style Care ruhagőzölő számos praktikus funkciót tartalmaz és kiválóan használható a mindennapi ruhaápolásnál, minden anyagnál, még a legfinomabb szöveteknél is.

Cikkszám: IT8490E0

Pro Style Care ruhagőzölő : professzionális gőzölés

A Tefal Pro Style Care ruhagőzölő rendkívül jó minőségű házi ruhaápolást és könnyű, professzionális szintű gőzölést biztosít. Az egyedülálló, szabadalmaztatott, állványos, függőleges Steam & Press gőzölő rendszerünknek és a kettős gőzölésnek köszönhetően, egy pillanat alatt remek eredmények érhetők el, akár egy kéz használata mellett is. A 2000 W felvett teljesítmény és a folyamatos, akár 42 g / perces gőzteljesítmény rendkívül hatékony gőzölést biztosít. A gőz 5 fokozatban történő beállítása a fogantyún megkönnyíti a használatot, míg az XL Delta Steam Head gőzölő fej optimális gőzelosztást és rendkívül pontos eredményeket biztosít. A Pro Style Care minden anyagfajtánál alkalmazható, a praktikus funkciók széles skálájával rendelkezik és tökéletes otthoni ruhagőzölést biztosít. Az intenzív gőz ereje eltávolítja a kórokozók akár 99,9 %-át.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Egyedülálló Steam & Press rendszer a professzionális eredmények érdekében

  Egyedülálló, a gyűrődések kisimításánál kettős hatást biztosító, szabadalmaztatott függőleges állvány rendszer, amely lehetővé teszi az egy kézzel történő gőzölést, így a gőzölés könnyebb már nem is lehet. Egy pillanat alatt úgy nézhet ki, mintha skatulyából húzták volna elő.

 • XL Delta Steam Head gőzölőfej

  Tökéletes egyensúlyt teremt a hatékonyság és a pontosság között, optimális gőzelosztást biztosít a gyors eredmények érdekében, speciális szerkezetének köszönhetően még a nehezen hozzáférhető helyek is elérhetők.

 • A gyűrődések megbízható és hatékony eltávolítása

  2 000 W teljesítmény az akár 42 g/perces folyamatos gőzadagolással a hatékony gőzölésért és megbízható eredményekért.

 • Gyors gőzölés

  A gyors, 45 másodperc alatti bemelegedésnek köszönhetően a termék mindig használatra kész, amikor csak szüksége van rá, annak érdekében, hogy néhány pillanat alatt tökéletesen nézzen ki.

 • A gőz 5 fokozatban történő beállítása a fogantyún

  A fogantyún a maximális kényelem és egyszerű használat érdekében elhelyezett nyomógombok lehetővé teszik a gőz öt fokozatban történő beállítását, ami biztosítja az összes anyagfajta biztonságos és hatékony ápolását.

 • Minden ruhafajtánál biztonságosan használható

  Használja ki a gőzölés előnyeit, amit a teljes ruhatára esetében alkalmazhat, a legvékonyabb anyagokat (például a selymet) is beleértve.

 • Hosszantartó teljesítmény

  A vízkőoldó funkció rendszeres használata jótékony hatással van a termék élettartamára, annak érdekében, hogy hosszú ideig megbízhasson a kivételes gőzölési eredményekben.

 • Levehető víztartály a tökéletes kényelemért

  A nagy űrtartalmú, 1,3 literes víztartály hosszantartó, megszakítások nélküli vasalást biztosít; az utántöltés ennél könnyebb már nem is lehet.

 • Fertőtlenítés

  • TELJESEN TERMÉSZETES FERTŐTLENÍTŐ HATÁS: A gőzteljesítmény felfrissíti és fertőtleníti a ruhát és elpusztítja a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók* akár 99,9 %-át a ruháról, a tökéletes higiénia érdekében. *A független külső laboratóriumi vizsgálatok a készüléket pamutszöveten vizsgálták, lassú gőzöléssel, háromszor oda-vissza húzva.

 • A csomag 5 ügyes kiegészítőt tartalmaz, beleértve a MonParfum berendezést, amely kedvenc illatával illatosítja be ruháit

  A ruhakefét használja az erősebb anyagoknál, a gőzölő ruhavédőt a finomabb szöveteknél, a MonParfum tartozékot a ruha kedvenc illatával történő illatosításához (vegye elő a MonParfum berendezést és csöppentsen rá néhány csepp illatot - esszenciális olajat vagy parfümöt -, majd helyezze vissza a helyére és kezdje el a gőzölést), az élvasaló toldóelemet a nadrágélek könnyű vasalásához, a szöszeltávolítót a bolyhok és a por eltávolításához és egy pár kesztyűt, amely a gőzölésnél védi a kezeit.

Kiegészítõk
Funkciók
TELJESÍTMÉNY
Teljesítmény 2000  W
Gőzteljesítmény 40  g/min
Gőzfej Műanyag  
Felmelegedési idő 45  s
Fertőtlenítés    
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Állítható rúd Szimpla  
Gőzbeállítás 5  
Gőzszabályozó a nyélen    
Akasztó kampó    
Beépített függőleges támasztás Nyomás és gőz  
Víztartály űrtartalma 1,3  L
Automatikus kikapcsolás Igen  
Be/ki kapcsoló Kézzel működtethető  
Víztartály Levehető  
Üres tartály jelzőfény    
Működési idő utántöltés nélkül 40  min
Készenléti jelzőfény    
Kerekek    
Vízkő-mentesítési funkció Vízelvezető rendszer  
Színek fekete és cigarillo  
ÉLETTARTAM
Eltávolítandó vízkő jelzőfény    
KIEGÉSZÍTŐK
Kiegészítők fabric brush, pant clips, lint remover, glove, steam bonnet with integrated "MonParfum" technology which diffuse perfume through the steam  
Kesztyő    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A vízszint a tartályban túl alacsony ==> Húzza ki a készüléket és töltse fel a tartályt.
A szivattyú nincs légtelenítve ==> Nyomja meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig a gőzgombot a szivattyú légtelenítéséhez.
A kivehető tartály nincs megfelelően behelyezve ==> Ellenőrizze, hogy a tartály helyesen van-e a termékbe behelyezve.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A víztartály nincs megfelelően behelyezve, vagy a tartály zárószelepe nincs megfelelően elzárva ==> Ellenőrizze, hogy a szelep el van-e zárva, és a tartály megfelelően be van-e helyezve a termékbe.
Készüléke vízköves, olvassa el a használati útmutató „Vízkőmentesítés” szakaszát.
A gőzgomb a „folyamatos gőzadagolás” állásban van. A kioldáshoz nyomja meg egyszer.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.