TEFAL CUBE UT2020E0

CUBE UT2020E0 Az első nagyteljesítményű ruhagőzölő amellyel fertőtlenítheti és felfrissítheti a ruháit, a gőz 100 %-os természetes erejével

A nagynyomású Tefal Cube ruhagőzölő sokoldalú teljesítményt és impozáns gőzölő erőt biztosít annak érdekében, hogy egy készülékként kielégítse minden igényét a fertőtlenítésre és gőzölésre az otthonában. A 4,8 m hatótávolságú hordozható kialakítása és fogantyúja szabad mozgást biztosítanak a lakásban. A 155 °C hőmérsékletű, nagynyomású gőz természetes tisztítóereje elpusztítja a vírusok és baktériumok akár 99,9 %-át**. A nagynyomású gőz technológia ultra könnyű gőzölőfejjel együtt működik a mindennapi kiváló eredmények elérése érdekében.

Cikkszám: UT2020E0

Tefal Cube: Nagynyomású ruhagőzölő

A nagynyomású Tefal Cube ruhagőzölő a rendkívül könnyű vasaló és a hatékony gőzteljesítmény kombinációja, amely kiváló eredményeket biztosít a ruha és egyéb szövetek ápolásánál és rendkívül hatékony eszköze a fertőtlenítésnek és gőzölésnek az egészséges és biztonságos otthoni környezet biztosításánál. Pusztítsa el a vírusok és baktériumok akár 99,9 %-át** és szüntesse meg a szagokat ezzel az intelligens hordozható készülékkel, amely a nagynyomású gőz természetes tisztítóereje segítségével könnyen felfrissíti az otthonát. Ez a sokoldalú készülék professzionális minőségű nagynyomású technológiával felszerelt, amely azonnali és folyamatos gőzteljesítményt biztosít. A vasalás rendkívül egyszerű és intuitív a pontos vasalóhegynek köszönhetően, amely még az olyan nehezen vasalható helyekre is elér, mint pl. a hajlatok vagy a gallér. A hatékony vasalás és gőzölés a folyamatos, akár 90 g/perces gőzteljesítménynek és az akár 200 g/perces gőzlöketnek köszönhetően mindössze egy karnyújtásnyira van Önhöz, amely még a makacs gyűrődésekkel is könnyen elbánik. Mindezt a rendkívül könnyű, egyszerűen kezelhető gőzölőfejjel végezheti, a mindennapi gondtalan ruhaápolás érdekében.

* A Tefaltól

** Teszt a vírusok elpusztításához: külsős laboratórium által 2020 szeptemberében, egér novovírussal végzett vizsgálatokkal „Normál“ üzemmódban, pamut anyaggal való érintkezésnél. Teszt a kórokozók és baktériumok elpusztításához: külsős laboratórium által 2019 áprilisában, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumonae és E. coli vírusokkal végzett vizsgálatokkal A vírusok, kórokozók és baktériumok elpusztításához alapos vasalás szükséges: a vasaló legalább 2 oda vissza húzása a ruhaneműn.

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Gőzölje és fertőtlenítse az összes ruhát

  A ruhaápolás forradalma: teljesen természetes fertőtlenítés, függőleges gőzölés és vasalás, praktikus mobil kialakításban, amely elhozza a gőz tisztító erejét az otthona minden helyiségébe.

 • Fertőtlenítő gőzteljesítmény

  A gőz intenzív ereje elpusztítja a vírusok, baktériumok és kórokozók*** akár 99,9 %-át, amivel természetes megoldást kínál a tökéletes higiéniához.

 • Nagynyomású technológia

  A fejlett technológia impozáns gőzteljesítményt nyújt: folyamatos, akár 90 g/perces gőzteljesítmény, 200 g/perces gőzlöket a makacs foltok eltávolítására és akár 5,8 bar gőznyomás.

 • Rendkívül könnyű okos gőzölőfej

  Egyszerű és könnyű formaterv továbbfejlesztett ergonómiával és sima és könnyen használható gőzölőfejjel, amely 530 grammos súlyával a hagyományos gőzölős vasalóhoz képest feleakkora súlyú.

 • Okos mobil kialakítás

  A kidolgozott formaterv jól tartható fogantyúval felszerelt és 4,8 m-es körben használható annak érdekében, hogy a lakásban könnyen és erőlködésmentesen mozoghasson és mindent fertőtlenítsen, amit csak szeretne.

 • Gyors és kényelmes bemelegedés

  A ruhagőzölő a bekapcsolást követően mindössze 70 másodperc alatt üzemképes annak érdekében, hogy azonnal kiváló teljesítményt nyújtson. Mindennapi használatra és gyors gőzöléshez egyaránt alakalmas.

 • Praktikus tartozékokat tartalmaz

  Az egyes modellek praktikus ruhakefét is tartalmaznak az erős anyagok és kárpit tisztításához.

 • Fertőtlenítés

  • TELJESEN TERMÉSZETES FERTŐTLENÍTŐ HATÁS: A gőzteljesítmény felfrissíti és fertőtleníti a ruhát és elpusztítja a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók* akár 99,9 %-át a ruháról, a tökéletes higiénia érdekében. *A független külső laboratóriumi vizsgálatok a készüléket pamutszöveten vizsgálták, lassú gőzöléssel, háromszor oda-vissza húzva.

 • Csökkenti az allergének hatását

  Tartsa otthonát egészségesen, üdén és biztonságosan a gőz tisztító erejének köszönhetően, amely eltávolítja az allergéneket annak érdekében, hogy a lakása kellemesebbé váljon

 • Csökkenti a szagokat:

  Csökkenti a szagokat a ruhán és további előnyökkel jár. Ez egy újabb lehetőség a gőz természetes erejének a felhasználására az otthona takarításánál.

 • Automatikus kikapcsolás

  A készülék a biztonságos használat érdekében néhány perc tétlenség esetén automatikusan kikapcsol.

 • Okos védelem technológia

  Használja ki a ruhaápolás továbbfejlesztett rendszerét, amely minden anyagnál biztonságosan használható, a ruha átégetésének veszélye és a ruha felületének kifényesedése nélkül, valamint beállítás szüksége nélkül.

 • Anti-calc öblítőrendszer

  Az öblítéses vízkőmentesítő rendszernek köszönhetően, amely biztosítja a gőzölő teljes védelmét és karbantartását, élvezheti a hosszantartó teljesítményt és eredményeket

Kiegészítõk
Funkciók
Steam & performance
Teljesítmény 2170  W
Gőzteljesítmény 90  g/min
Extra gőz 200  g/min
Bar steam pressure 5.8  bar
Comfort in use
Víztartály űrtartalma 1.1  L
Víztartály Levehető  
Üres tartály jelzőfény    
Automatikus kikapcsolás Igen  
Tápkábel hossza 3  m
Működési idő utántöltés nélkül 80  min
Be/ki kapcsoló Kézzel működtethető  
Gőzbeállítás 3  
Készenléti jelzőfény    
Other features
Gőzvezeték hossza 1,80  m
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Dugó formája L alakú dugó  
Durability
Eltávolítandó vízkő jelzőfény    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A vízszint a tartályban túl alacsony ==> Húzza ki a készüléket és töltse fel a tartályt.
A szivattyú nincs légtelenítve ==> Nyomja meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig a gőzgombot a szivattyú légtelenítéséhez.
A kivehető tartály nincs megfelelően behelyezve ==> Ellenőrizze, hogy a tartály helyesen van-e a termékbe behelyezve.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A víztartály nincs megfelelően behelyezve, vagy a tartály zárószelepe nincs megfelelően elzárva ==> Ellenőrizze, hogy a szelep el van-e zárva, és a tartály megfelelően be van-e helyezve a termékbe.
Készüléke vízköves, olvassa el a használati útmutató „Vízkőmentesítés” szakaszát.
A gőzgomb a „folyamatos gőzadagolás” állásban van. A kioldáshoz nyomja meg egyszer.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.