TEFAL Kézi ruhagőzölő Tefal Pure Tex DT9530E1 Világos kék/Fehér

Kézi ruhagőzölő Tefal Pure Tex DT9530E1 Világos kék/Fehér Az első 4 az 1-ben ruhagőzölő, amely kisimítja a gyűrődéseket és kitisztít minden otthoni ruhát.

A Tefal PURE TEX könnyen használható ruhagőzölő, amely fertőtleníti a ruhát, kisimítja a gyűrődéseket, tisztítja és illatosítja a ruhát, és minden otthoni ruhadarabnál alkalmazható. Ez a kézi ruhagőzölő az első a kategóriájában, és a többfunkciós toldóelemek rendkívül intuitív és exkluzív rendszerével van felszerelve, amelynek segítségével könnyen fertőtleníti az összes otthoni ruhadarabját és eltávolíthatja róluk a gyűrődéseket, bolyhokat és a port. Jelentős újdonság rajta a fertőtlenítő erejű gőzteljesítmény , amely elpusztítja a vírusok és baktériumok* akár 99,9 %-át és ennek az ultra gyors ruhagőzölőnek további előnye, hogy bekapcsolás után mindössze 25 másodpercre van szüksége a használatra kész állapot eléréséhez.

Cikkszám: DT9530E1

Kézi ruhagőzölő Tefal PURE TEX

Az innovatív és okos funkciókkal ellátott Tefal PURE TEX ruhagőzölő úgy lett megtervezve, hogy az otthonában megkönnyítse a mindennapi ruhaápolást. Ez a kézi ruhagőzölő az első a maga nemében, amely fertőtlenít, kisimítja a gyűrődéseket tisztítja és illatosítja a ruhát a többfunkciós toldóelemei rendkívül intuitív és exkluzív rendszerének köszönhetően, amely 4 egyszerű funkcióval lát el egyetlen gőzölőt. Fertőtlenít: A gőzteljesítmény segítségével könnyen felfrissítheti ruhadarabjait, hiszen a gőz fertőtleníti ruháit, eltávolítja a kellemetlen szagokat és egyúttal elpusztítja a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók akár 99,9 %-át.* A gyűrődések kisimítása: A PURE TEX gőzölő a stabil hőmérsékletű, egyedi melegítő lap technológiának, az 1700 W-os teljesítménynek, a 30 g/perces folyamatos gőzkimenetnek és az akár 90 g/perces exkluzív gőzlöketnek köszönhetően, csupán a gőzölő függőleges mozgatásával eltávolítja a makacs gyűrődéseket, vasalódeszka használata nélkül. Tisztítás: A megfordítható toldóelem eltávolítja az összes ruháról a hajszálakat, a port és a bolyhokat, még a nehezen mosható, vagy a nem mosható ruhákról is. Illatot áraszt: A MonParfum illatosító toldóelemnek köszönhetően a saját otthonában élvezheti a kedvenc illatait. Mindez egy ultra gyors ruhagőzölő formájában, amely 25 másodperc alatt használatra kész állapotban van és kiváló eredményeket biztosít minden otthoni ruhanemű gőzölésénél.

*Vírusok: Külsős laboratórium által 2020 szeptemberében, pamut anyagon BCoV-1-el, egér novovírussal, baktériumokkal és kórokozókkal végzett vizsgálatok: külsős laboratórium által, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumonae, Escherichia coli vírusokkal végzett vizsgálatok. Gondos használati feltételek mellett. Lásd a www.tefal.com weboldalt

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Többfunkciós toldóelemek exkluzív rendszere

  A többfunkciós toldóelemeink exkluzív rendszere rendkívüli módon megkönnyíti az egyes toldóelemek cseréjét az exkluzív mágneses segédeszköznek köszönhetően. A toldóelemek megfordíthatók a különböző funkciók és hosszabb használat érdekében. Könnyű kézi mosás és tárolórekeszben történő elhelyezés - az innovatív ruhaápoláshoz, amely egyszerűbb már nem is lehet.

 • Fertőtlenítés

  • TELJESEN TERMÉSZETES FERTŐTLENÍTŐ HATÁS: A gőzteljesítmény felfrissíti és fertőtleníti a ruhát és elpusztítja a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók* akár 99,9 %-át a ruháról, a tökéletes higiénia érdekében. *A független külső laboratóriumi vizsgálatok a készüléket pamutszöveten vizsgálták, lassú gőzöléssel, háromszor oda-vissza húzva.

 • Teljesen természetes gőz

  Felfrissíti és fertőtleníti a ruhát a teljesen természetes gőzteljeítménnyel és vegyszer használata nélkül, az egészségesebb otthona érdekében.

 • A gyűrődések hatékony eltávolítása

  Lépjen ki az otthonából az egy pillanat alatt tökéletesre vasalt öltözetben a melegítő lapos technológiának köszönhetően: A ruhán nem keletkeznek vízcseppek, így azt azonnal magára veheti. Stabil hőmérséklettel kombinálva: Nincs szükség a hőmérséklet beállítására, a készülék az átégetés veszélye nélkül vagy fényes felületek kialakítása nélkül még a selyem finomságú anyagokat is kivasalja.

 • Hatékony gőzteljesítmény

  A gőzlöket funkciónak köszönhetően akár 90 g/perces gőzkimenet áll rendelkezésre a makacs gyűrődések vagy a vastag anyagok kisimításához. A gőzteljesítmény 2. fokozata segítségével folytonos, akár 30 g/perces gőzteljesítmény érhető el, vagy használhatjuk az 1. fokozatot a könnyű és könnyen gyűrődő anyagok gőzöléséhez.

 • Eltávolítja a hajszálakat, bolyhokat és a port

  Az okos, kétoldali toldóelem minden szövetet kitisztít, - még azokat is, amelyek nehezen, vagy egyáltalán nem moshatók - amelynek az egyik oldala a hajszálak/bolyhok összegyűjtésére, míg a másik, mikroszálas anyaggal ellátott oldala a szövetben lerakódott apró porszemek eltávolítására szolgál.

 • Terjeszti a kedvenc illatát

  A MonParfum használatával az otthonában élvezheti kedvenc parfümje illatát. Néhány csepp illatot vigyen fel a készülékre, majd csatlakoztassa a MonParfum toldóelemhez és indítsa be a gőzölő funkciót.

 • A nem vasalható szövetek gőzölése

  A gőzölő védőhuzat még a legkényesebb ruhaanyagot és tárgyakat is megvédi a nagy hőmérséklettől annak érdekében, hogy bármely anyagnál használhassa a gőz természetes, 100 %-osan fertőtlenítő hatását.

 • Gyors előkészület a használathoz

  A készülék 15 másodperc alatt használatra kész a rohanó mindennapjainkban végzett gyors és hatékony ruhaápoláshoz.

 • Minden szövethez

  Az innovatív toldóelemeknek köszönhetően a ruhagőzölővel: fertőtleníthetjük, kisimíthatjuk a gyűrődéseket, kitisztíthatjuk és illatosíthatjuk a ruhát, kabátot, párnát, függönyöket, pokrócokat, gyermekruhát, stb.

 • NINCS SZÜKSÉG VASALÓDESZKÁRA:

  A forradalmian új formatervnek köszönhetően egyetlen függőleges irányú mozdulattal kivasalhatja a ruháit, anélkül, hogy vasalódeszkát használna.

 • Automatikus kikapcsolás funkció

  A készülék a biztonságos használat érdekében néhány perc tétlenség esetén automatikusan kikapcsol.

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 1700  W
Használat Függőleges  
Gőzteljesítmény akár 30  g/min
Extra gőz 90  g/min
Felmelegedési idő 25  s
Víztartály őrtartalma 200  ml
Tápkábel hossza 2,5  m
Működési idő utántöltés nélkül 10  min
Készenléti jelzőfény    
Gőzszabályozó a nyélen    
Színek Kék/ fehér  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Csatlakozó színe fehér  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A vízszint a tartályban túl alacsony ==> Húzza ki a készüléket és töltse fel a tartályt.
A szivattyú nincs légtelenítve ==> Nyomja meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig a gőzgombot a szivattyú légtelenítéséhez.
A kivehető tartály nincs megfelelően behelyezve ==> Ellenőrizze, hogy a tartály helyesen van-e a termékbe behelyezve.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A víztartály nincs megfelelően behelyezve, vagy a tartály zárószelepe nincs megfelelően elzárva ==> Ellenőrizze, hogy a szelep el van-e zárva, és a tartály megfelelően be van-e helyezve a termékbe.
Készüléke vízköves, olvassa el a használati útmutató „Vízkőmentesítés” szakaszát.
A gőzgomb a „folyamatos gőzadagolás” állásban van. A kioldáshoz nyomja meg egyszer.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.