TEFAL ACCESS STEAM MINUTE DT7000E1 türkiz

ACCESS STEAM MINUTE DT7000E1 türkiz Tökéletes kinézet pillanatok alatt!

Az Access Steam Minute egyszerűen használható kézi ruhagőzölő, melynek köszönhetően pillanatok alatt tökéletesen nézhet ki. Gond nélkül sima és reprezentatív kinézetet érhet el vele. Próbálja ki a ruhákról való megterhelés nélküli gondoskodást, ideális a ruhák utolsó pillanatban történő elkészítésére és a problémamentes mindennapi használatra.

EGYSZERŰ MÓDJA ANNAK, HOGY TÖKÉLETESEN NÉZZEN KI

Az Access Steam Minute kézi gőzölő a sima stílusért gyűrődések és gondok nélkül segít problémamentes gőzölő erejével, hogy mindennap seperc alatt tökéletesen nézhessen ki. Ez a praktikus kézi gőzölő mindennap magabiztossá teszi Önt a gyűrődések gond nélküli eltávolításának köszönhetően akár az utolsó pillanatban, akár a mindennapi ruhaápolások során. A gyors, 45 másodperces bemelegedésnek köszönhetően azonnal használatra kész. Elegendő gőzt biztosít a gyors és hatékony eredményekhez, a kivehető tartálya pedig lehetővé teszi a praktikus vízfeltöltést. Az ezen tökéletes, egyszerűen használható ruhagőzölő továbbfejlesztett funkciói kellemes és a felhasználói kényelmet szolgáló formatervvel lett kiegészítve. Access Steam Minute: egyszerű ruhagőzölés karnyújtásnyira.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Gyors és megbízható eredmények – egyszerűen

  Tökéletes a ruhák utolsó pillanatban történő előkészítéséhez és a problémamentes mindennapi használathoz. Gyors, 45 másodperces bemelegedéssel rendelkezik. A kézi ruhagőzölő a leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy vasalódeszka nélkül is fantasztikusan nézzen ki.

 • Vasalódeszka szüksége nélkül

  Fedezze fel a gőzölést a ruhákról való gondoskodásért fölösleges gondok nélkül, mely megszünteti a vasalódeszka szükségét.

 • Kényelem és egyszerűbb használat

  A kivehető víztartálynak köszönhetően új szintre emelheti a vasalás egyszerűségét és kényelmét.

 • Felhasználók számára kényelmes ergonomikus formaterv

  Egyszerű és intuitív használat könnyen hozzáférhető gőzadagoló gombbal és ergonomikus állványalapzattal a verhetetlenül egyszerű használatért.

 • Frissít és fertőtlenít

  Az intenzív gőzteljesítmény a gőzölés során frissít és fertőtlenít, amivel biztosítja a ruhák maximális frissességét és higiéniáját.

 • Minden ruhatípusra alkalmas

  Biztonságos használat minden anyagtípuson, még a legfinomabbon is (pl. selyem)

 • PRAKTIKUS TARTOZÉKOK

  A termék része egy három praktikus tartozékból álló készlet is: textil kefe az erősebb anyagokra, rongyfej a kényes anyagokra, valamint egy rozsdamentes acél kampó ajtóra, hogy bárhol tökéletes eredményt érhessen el.

Funkciók
TELJESÍTMÉNY
Teljesítmény 1100  W
Gőzteljesítmény 17  g/min
Gőzfej Műanyag  
Felmelegedési idő 45  s
Fertőtlenítés    
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Tápkábel hossza 2  m
Gőzszabályozó a nyélen    
Víztartály őrtartalma 150  ml
Be/ki kapcsoló Kézzel működtethető  
Víztartály Levehető  
Vezeték nélküli mőködés 8  min
Készenléti jelzőfény    
Tápkábel-tárolás Tépőzár  
ÉLETTARTAM
Vízkő-mentesítési funkció Öblítőrendszer  
KIEGÉSZÍTŐK
Kiegészítők Kefe és tartozék kényes ruházathoz  
Ajtóra akasztható    
Színek Preppy Blue / Mink Grey  
Gőzölő funkció kérésre    

Használati utasítás & Kézikönyv