TEFAL ACCESS STEAM FORCE DT8230E1

ACCESS STEAM FORCE DT8230E1 A legnagyobb teljesítményű gőzölő minden ruhanemű gőzöléséhez*
A Tefal Access Steam Force kézi gőzölő 2az1-ben megoldás az összes ruha és háztartási textília ránctalanításához. Ez a könnyen használható készülék kiválóan kisimítja a gyűrődéseket miközben fertőtleníti a ruhát és eltávolítja a kisebb szennyeződéseket - és mindezt egy praktikus kézi formátumban. Fedezze fel a gőzölés minden lehetőségét: Az intenzív gőzteljesítmény segít abban, hogy Ön egy pillanat alatt kiválóan nézzen ki, míg az új, mikroszálas sörtéjű mop toldóelem eltávolítja az apróbb szennyeződéseket és fertőtlenít - a készülék tökéletes megoldás különböző otthoni használathoz: kabátok, matracok, heverők és még számos más anyag tisztán tartásához!

Cikkszám: DT8230E1

Tefal Access Steam Force kézi ruhagőzölő

A Tefal Access Steam Force kézi ruhagőzölő úgy lett megtervezve, hogy egyszerű és praktikus használatával minden igényét kielégítse a ruhaápolás terén. Ez a sokoldalú kézi ruhagőzölő impozáns, 2000 W-os gőzteljesítményt, 30 g/perces, folyamatos gőztermelést és 90 g/perc gőzlöketet biztosít. Kisimítja a gyűrődéseket, fertőtleníti és eltávolítja az apró szennyeződéseket, emellett pedig számos továbbfejleszett funkcióval rendelkezik. A villámgyors, mindössze 25 másodperc alatti bemelegedésnek és a melegített vasalólapnak köszönhetően pillanatok alatt kisimíthatja a ruha gyűrődéseit hogy azonnal viselhesse ruháját. A mikroszálas sörtéjű mop toldóelem kiválóan tisztítja és felfrissíti textíliáit, legyen az kabát, matrac, heverő, vagy bármilyen egyéb ülőhely felülete, valamint eltávolítja az apróbb szennyeződéseket. A gőz természetes ereje fertőtleníti a felületeket az egészségesebb otthoni környezet érdekében, vegyszer vagy tisztítószer alkalmazása nélkül. A készülék biztonságos és hatékony minden anyag esetében, valamint kézhez álló kialakítása miatt a használat sem okoz problémát. Fedezze fel ezt a könnyen kezelhető és praktikus eszközt!

* A Tefaltól

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Hatékony gőzteljesítmény

  2000 W teljesítmény, folyamatos, akár 30 g/perces gőzkimenet, exkluzív, 90 g/perces gőzlöket - mindez egyetlen praktikus, kézi formátumban.

 • A mikroszálas mop toldóelem megtisztítja a ruhát a hajszálaktól, szöszöktől és a portól.

  A mikroszálas sörtéjű mop toldóelem eltávolítja az apró szennyeződéseket az összes ruhafajtáról vagy háztartási textíliáról, a tavaszi takarításnak megfelelő hatékonysággal és fertőtlenítéssel, mindezt egyetlen műveletben.

 • Gyors előkészület a használathoz

  Az Ön kézi gőzölője, amely bárhol használatra kész, ahol csak szüksége van rá. Villámgyors, mindössze 25 másodperc alatti bemelegedés, a gyűrődések gyors eltávolítása és tökéletes ruhaápolás.

 • Fertőtlenítés a gőz erejével

  Az intenzív gőzteljesítmény elpusztítja a mikroorganizmusok akár 99,99 %-át* a biztonságosabb ruhaápolás és az egészségesebb otthoni környezet érdekében. Független, külsős laboratóriumok által, pamut anyagon és lassú, 3-szoros oda-vissza irányú gőzölés mellett végzett vizsgálatok alapján

 • Teljesen természetes gőz

  Minden, amire szüksége van a gyűrődések eltávolításához, fertőtlenítéshez és a szagok eltávolításához, mindez a gőz természetes erejével, bármiféle vegyszer vagy tisztítószer használata nélkül.

 • A ruha azonnal viselhető

  Az új fűtött vasalódeszka technológia kiváló minőségű gőzölést tesz lehetővé, amely a ruhákat a gőzölés után azonnal szárazzá és viselhetővé teszi.

 • Minden textilfajtánál használható

  Az intelligens hőmérséklet-szabályozási technológia lehetővé teszi a gyűrődések kisimítását és a legkényesebb/-nehezebben tisztítható szövetek és anyagok fertőtlenítését - függetlenül attól, hogy vasalhatók-e vagy sem - mindezt fényes felületek képződése vagy égés veszélye nélkül.

 • Könnyű használat

  200 ml-es kivehető víztartály a rendkívül hosszú, 10 perces önálló használat érdekében, 2,6 m hosszú tápkábel, automata kikapcsolás funkció és 2 gőzadagolás beállítás a rendkívül intuitív kezelés segítségével.

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 2000  W
Használat Függőleges  
Gőzteljesítmény akár 30  g/min
Extra gőz 90  g/min
Felmelegedési idő 25  s
Víztartály őrtartalma 200  ml
Tápkábel hossza 2,6  m
Működési idő utántöltés nélkül 10  min
Készenléti jelzőfény    
Gőzszabályozó a nyélen    
Színek Fekete/ezüst  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Csatlakozó színe fekete  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A vízszint a tartályban túl alacsony ==> Húzza ki a készüléket és töltse fel a tartályt.
A szivattyú nincs légtelenítve ==> Nyomja meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig a gőzgombot a szivattyú légtelenítéséhez.
A kivehető tartály nincs megfelelően behelyezve ==> Ellenőrizze, hogy a tartály helyesen van-e a termékbe behelyezve.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A víztartály nincs megfelelően behelyezve, vagy a tartály zárószelepe nincs megfelelően elzárva ==> Ellenőrizze, hogy a szelep el van-e zárva, és a tartály megfelelően be van-e helyezve a termékbe.
Készüléke vízköves, olvassa el a használati útmutató „Vízkőmentesítés” szakaszát.
A gőzgomb a „folyamatos gőzadagolás” állásban van. A kioldáshoz nyomja meg egyszer.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.