TEFAL ACCESS STEAM FIRST DT6132E0

ACCESS STEAM FIRST DT6132E0 A Tefal legkönnyebb és leggyorsabb ruhagőzölője.
Az extra könnyű és kényelmes, Tefal Access Steam First kézi gőzölő könnyű gőzölést biztosít, bárhol is szüksége van rá. Ez a kompakt kézi ruhagőzölő villámgyors, mindössze 15 másodperc alatti bemelegedéssel és azonnali eredményekkel büszkélkedhet. Fedezze fel a mindennapi megbízható és gondtalan gőzölést, amely minden ruhaneműnél teljesen biztonságos, még a legfinomabb szöveteknél is.

Cikkszám: DT6132E0

Kézi ruhagőzölő Tefal Access Steam First

A Tefal Access Steam First kézi gőzölő remek gőzteljesítményt biztosít, extra könnyű változatban: a mindennapi könnyebb ruhaápolásért, akár az otthonában, akár utazásnál. A továbbfejlesztett formaterv kényelmes és gondmentes használatot biztosít. Használja a gőzteljesítményt, amely egy pillanat alatt tökéletesre varázsolja az öltözetét. A villámgyors, csupán 15 másodperc alatti bemelegedés, az 1300 W-os teljesítmény és a stabil, percenként 20 g-os gőzáramlás gyors és hatékony gőzölést biztosítanak. A habot a tortán a továbbfejlesztett biztonsági elemek jelentik: az egyszerű, igény szerinti gőzadagolás és a levehető víztartály, amelyeknek köszönhetően a mindennapi ruhaápolás rendkívül egyszerűvé válik. Ennek a kézi ruhagőzölőnek a használatával biztonságosan és csodálatos eredményeket érhetünk el bármely anyagnál, a készülék pedig ezen felül olyan továbbfejlesztett funkciókkal felszerelt, amelyeknek köszönhetően utazások alkalmával tökéletes segítőtárssá válik a ruhaápolásban. És mindezt úgy, hogy vasalódeszkára egyáltalán nincs szükség.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Rendkívül könnyű szerkezet

  Próbálja ki a különbséget, amit a rendkívül könnyű szerkezet nyújt A ruhaápolás még sosem volt ennyire kényelmes és praktikus.

 • default

  Gyors bemelegedés

  A 15 másodperc alatti gyors bemelegedés lehetővé teszi a gyors vasalást annak érdekében, hogy Ön minél jobban nézzen ki.

 • Mindennapi gőzölés

  Az 1300 W-os teljesítmény rendkívül hatékony gőzölést eredményez, amely ideális a mindennapi ruhaápoláshoz.

 • Remek gőzölési eredmények

  A stabil, percenként akár 20 g gőzkimenet a megbízható eredmények garanciája: ideális a sürgősen végzett ruhaápoláshoz, annak érdekében hogy kiváló külsővel jelenhessen meg otthon, vagy utazáskor.

 • Vasalódeszkára többé már nincs szükség

  Tapasztalja meg, hogy milyen könnyű a mindennapi ruhaápolás, anélkül, hogy a vasalódeszkát elő kellene vennie. Mindehhez elegendő egy egyszerű vállfa és a ruhája egy pillanat alatt sima és gyűrődésmentes lesz.

 • Otthon vagy utazáskor is használható

  Az extra könnyű szerkezetnek köszönhetően a gőzölés otthon kényelmesebbé, utazásnál pedig praktikusabbá válik, bárhová is készül.

 • Minden ruhafajta gőzölésére alkalmas

  Használja ki a sürgősen végzett ruhaápoláshoz, amely minden anyagfajtánál elvégezhető, még olyan finom anyagok esetében is, mint a selyem.

 • Fertőtlenítés

  • TELJESEN TERMÉSZETES FERTŐTLENÍTŐ HATÁS: A gőzteljesítmény felfrissíti és fertőtleníti a ruhát és elpusztítja a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók* akár 99,9 %-át a ruháról, a tökéletes higiénia érdekében. *A független külső laboratóriumi vizsgálatok a készüléket pamutszöveten vizsgálták, lassú gőzöléssel, háromszor oda-vissza húzva.

 • Továbbfejlesztett biztonsági funkció

  A 70 ml-es levehető víztartálynak köszönhetően a készüléket használat közben is biztonságosan feltöltheti vízzel, anélkül hogy várnia kellene míg kihűl, így a gőz adagolása folyamatosan biztosított. A gőzadagoló nyomógombjának köszönhetően a gőzt csak akkor aktiváljuk, amikor arra szükség van: a mindennapi biztonságos használat érdekében.

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 1300  W
Használat Függőleges  
Gőzteljesítmény akár 20  g/min
Auto-off No  
Készenléti jelzőfény    
Power cord storage Velcro & cord hook  
Gőzszabályozó a nyélen    
Színek Fehér és piros Regal  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A vízszint a tartályban túl alacsony ==> Húzza ki a készüléket és töltse fel a tartályt.
A szivattyú nincs légtelenítve ==> Nyomja meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig a gőzgombot a szivattyú légtelenítéséhez.
A kivehető tartály nincs megfelelően behelyezve ==> Ellenőrizze, hogy a tartály helyesen van-e a termékbe behelyezve.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A víztartály nincs megfelelően behelyezve, vagy a tartály zárószelepe nincs megfelelően elzárva ==> Ellenőrizze, hogy a szelep el van-e zárva, és a tartály megfelelően be van-e helyezve a termékbe.
Készüléke vízköves, olvassa el a használati útmutató „Vízkőmentesítés” szakaszát.
A gőzgomb a „folyamatos gőzadagolás” állásban van. A kioldáshoz nyomja meg egyszer.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.