TEFAL ACCESS STEAM CARE DT9100E0 fekete

ACCESS STEAM CARE DT9100E0 fekete A tökéletes eredmény az apró részletekben rejlik

A Tefal Access Steam Care kézi gőzölő kivételes sebességet és gyakorlatiasságot kínál, lehetővé téve a vasalódeszka nélküli gőzölést. A továbbfejlesztett formatervű készülék 30 g/perces rendkívüli gőzölési teljesítményt, fűtött öntött alumínium gőzölőfejet és gyors felmelegedést kínál, a hatékony mindennapi gőzölésért. Ez az egyszerű kézi gőzölő a legfinomabb textíliákon is alkalmazható és egy ajtóra akasztható függesztőelemmel szállítjuk, amely tökéletesen friss és ropogós vasalási eredményt tesz lehetővé.

Cikkszám: DT9100E0

TEFAL Access Steam Care kézi gőzölő: első osztályú gőzölés

A Tefal Access Steam Care kézi gőzölő rendkívüli gőzölő teljesítményével és ajtóra akasztható függesztőelemével tökéletes segítőtárs a ruhák gyors, egyszerű, de az utolsó részletig precíz gőzölésében. Ez a rendkívül gyors, ajtóra akasztható függesztőelemmel ellátott kézi gőzölő praktikus és nagyon precíz gőzölést kínál, ugyanazt a frissen vasalt érzetet kölcsönzve a ruháknak, mintha vasalódeszkán lettek volna kivasalva. Ezt a ruhagőzölő kiváló eredményekkel alkalmazható minden típusú textílián. Három gőzbeállítással rendelkezik max. 30 g/perc folyamatos teljesítménnyel, amely elbánik a legvastagabb textíliákkal és a makacs gyűrődésekkel is. A fűtött öntött alumínium gőzölőfej minden korábbinál jobb eredményeketgarantál és a továbbfejlesztett technológiának köszönhetően a ruhát rögtön a gőzölés után felveheti. A kézi gőzölő mindössze 40 másodperc alatt felmelegszik, így szinte azonnal használatra kész. Mindezeken túl továbbfejlesztett funkciók egész sorát biztosítja. Az intenzív gőz ereje eltávolítja a kórokozók akár 99,9 %-át.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Beleértve a függőleges támasztókat

  Élvezze a rendkívül praktikus, könnyű és precíz gőzölést, amely után a ruhák olyan frissek lesznek, mint ha vasalódeszkán vasalta volna ki őket - és még arra sincs szüksége hozzá.

 • Rendkívüli gőzteljesítmény

  Gombnyomásra elérheti a max. 30 g/perc folyamatos gőzölési teljesítményt, amely megbirkózik a vastag anyagokkal és a legmakacsabb gyűrődésekkel is.

 • Azonnal felvehető ruhák

  A fűtött gőzölőfej továbbfejlesztett technológiájának köszönhetően magas minőségű gőzölést tesz lehetővé a gőz kondenzációja nélkül - így a ruháit a gőzölés után azonnal felveheti.

 • Alkalmas minden ruhanemű típushoz

  Használja ki a ruha gyors és nagyon precíz gondozásának előnyeit, melyeket a teljes ruhatáránál alkalmazhat az anyagok gőzölésével, a legvékonyabbakat (például selyem) is beleértve.

 • Mindig készen

  A kézi gőzölő mindig készen áll, amikor szüksége van rá. A készülék felmelegedése mindössze 40 másodpercig tart és a fényjelzés megmutatja, mikor áll készen a gyors gőzölésre és a ruhák tökéletessé tételére.

 • Három gőzfokozat-beállítás

  A 3 gőzfokozat-beállítás alkalmas minden típusú textíliához, a legvékonyabbaktól a legvastagabbakig, és nagyon precíz gőzölést biztosít tökéletes eredményekkel.

 • Egyszerű használat

  Praktikus funkciók a mindennapi gőzölést megkönnyítésére: 3 méteres kábel, rögzítő retesz a gőz folyamatos adagolásához, könnyű hozzáférés a jelzőfénnyel ellátott ki/bekapcsoló gomb és levehető víztartály.

 • 3 praktikus tartozék

  Kefés toldóelem a vastagabb textíliákhoz, textil toldóelem a vékony anyagokhoz, ajtóra akasztható nemesacél kampó lehetővé teszi a ruhák gőzölését bárhol, a függesztőelem pedig tökéletes eredményeket biztosít vasalódeszka nélkül is.

 • Fertőtlenítés

  • TELJESEN TERMÉSZETES FERTŐTLENÍTŐ HATÁS: A gőzteljesítmény felfrissíti és fertőtleníti a ruhát és elpusztítja a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók* akár 99,9 %-át a ruháról, a tökéletes higiénia érdekében. *A független külső laboratóriumi vizsgálatok a készüléket pamutszöveten vizsgálták, lassú gőzöléssel, háromszor oda-vissza húzva.

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 1600  W
Használat Függőleges  
Gőzteljesítmény akár 30  g/min
Felmelegedési idő 40  s
Víztartály őrtartalma 200  ml
Tápkábel hossza 3  m
Működési idő utántöltés nélkül 9  min
Készenléti jelzőfény    
Gőzszabályozó a nyélen    
Színek Fekete/ Réz  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A vízszint a tartályban túl alacsony ==> Húzza ki a készüléket és töltse fel a tartályt.
A szivattyú nincs légtelenítve ==> Nyomja meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig a gőzgombot a szivattyú légtelenítéséhez.
A kivehető tartály nincs megfelelően behelyezve ==> Ellenőrizze, hogy a tartály helyesen van-e a termékbe behelyezve.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A víztartály nincs megfelelően behelyezve, vagy a tartály zárószelepe nincs megfelelően elzárva ==> Ellenőrizze, hogy a szelep el van-e zárva, és a tartály megfelelően be van-e helyezve a termékbe.
Készüléke vízköves, olvassa el a használati útmutató „Vízkőmentesítés” szakaszát.
A gőzgomb a „folyamatos gőzadagolás” állásban van. A kioldáshoz nyomja meg egyszer.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.