TEFAL ACCESS STEAM+ DT8150E0

ACCESS STEAM+ DT8150E0 Az én mindennapi segédem!

A Tefal Access Steam+ ruhagőzölő gyors és hatékony gőzölést tesz lehetővé kiváló eredményekkel, még a legnagyobb rohanásban is! A nagyteljesítményű gőzölő két gőzölési fokozattal, kerámia bevonatú öntött alumínium gőzölőfejjel és ultragyors felmelegedéssel minden nap tökéletes teljesítményt és hatékony gőzölést biztosít. Az új technológiájának köszönhetően egyetlen függőleges mozdulattal gőzölhet bármit, bárhol és bármikor – még az indulás pillanatában is!

Cikkszám: DT8150E0

Tefal Access Steam+ ruhagőzölő: Egyszerű módszer a makulátlanul sima ruhákért, minden nap!

Legyen a ruhatára minden nap tökéletes állapotban a Tefal Access Steam+ ruhagőzölőnek köszönhetően, melyet könnyen használhat és ultragyors és hatékony eredményeket biztosít különböző anyagtípusoknál. A 1600 W teljesítménnyel és folyamatos, szabályozott gőzteljesítménnyel kiváló eredményeket biztosít. A finom szöveteknél használhatja a 17 g/perces gőzteljesítményt, míg a Super Turbo fokozattal a 26 g/perces teljesítményt élvezheti. A kerámia felületű öntött alumínium gőzölőfej még jobb eredményeket biztosít, míg a gyors, mindössze 40 másodperces felmelegedésnek köszönhetően az Access Steam+ gőzölő mindig tartja Önnel a lépést. A forradalmi formatervnek és a fűtött vasalófej-technológiának köszönhetően egyetlen függőleges mozdulattal távolíthatja el a gyűrődéseket anélkül, hogy vasalódeszkára lenne szüksége – tökéletes utazáshoz vagy az aktuális öltözet tökéletesítéséhez az utolsó pillanatban. Mindezt praktikus funkciók egészítik ki, mint a kivehető és könnyen feltölthető 190 ml űrtartalmú víztartály a hosszabb vasalásért, az extra hosszú 3 méteres tápkábel és a folyamatos gőzáramlást elősegítő fixálható gomb a teljes mozgásszabadságért. Ráadásul négy praktikus toldóelem áll rendelkezésére, melyeknek köszönhetően a használat még könnyebb: kefe toldóelem a vastagabb anyagok vasalásához, textília toldóelem finom anyagokra és nadrágvasaló toldóelem a tökéletes zakóért vagy nadrágért. Az intenzív gőz ereje eltávolítja a kórokozók akár 99,9 %-át.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Intsen búcsút a vasalódeszkának

  A forradalmi formatervnek köszönhetően egyetlen függőleges mozdulattal sima eredményeket érhet el anélkül, hogy vasalódeszkára lenne szüksége.

 • Mindig rendelkezésre áll

  40 másodpercen belül használatra kész, folyamatosan szabályozott gőzadagolással.

 • Super Turbo fokozat

  A magas, 26 g/perces gőzadagolásért, tökéletes a makacs gyűrődések eltávolításához és a nehéz anyagok ápolásához.

 • A ruhát azonnal felveheti

  A fűtött vasalólap új technológiája semlegesíti a gőzkondenzálást, így a ruhaneműt azonnal felveheti.

 • Praktikus

  A nagy kivehető víztartály lehetővé teszi a hosszan tartó gőzölést és az egyszerű feltöltést.

 • Egyszerű használat

  Kényelmes és egyszerű használat:

  3 méteres tápkábel
  Fixálógomb a folyamatos gőzadagolásért
  Könnyű be-/kikapcsolás gombkezelés jelzőfénnyel

 • Alkalmas minden ruhanemű típushoz

  Biztonságos használat minden anyagtípuson, még a legfinomabbakon is (pl. selyem).

 • 3 féle praktikus tartozék

  • Kefés toldóelem: az egyszerű használatért a vastag szöveteknél is • Textil toldóelem a finom anyagokra • Rozsdamentes acél ajtókampó: a ruhadarabokat gőzölés előtt bárhol praktikusan felakaszthatja vállfára 

 • Fertőtlenítés

  • TELJESEN TERMÉSZETES FERTŐTLENÍTŐ HATÁS: A gőzteljesítmény felfrissíti és fertőtleníti a ruhát és elpusztítja a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók* akár 99,9 %-át a ruháról, a tökéletes higiénia érdekében. *A független külső laboratóriumi vizsgálatok a készüléket pamutszöveten vizsgálták, lassú gőzöléssel, háromszor oda-vissza húzva.

 • További 2 praktikus tartozék

  Csomóeltávolító a szőrszálaktól való megtisztításhoz gőzölés előtt, és nadrágvasaló toldóelem élek könnyű kialakításához nadrágokon és ingeken. 

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 1600  W
Használat Függőleges  
Gőzteljesítmény 26  g/min
Felmelegedési idő 40  s
Víztartály őrtartalma 190  ml
Tápkábel hossza 3  m
Működési idő utántöltés nélkül 10  min
Készenléti jelzőfény    
Gőzszabályozó a nyélen    
Színek Fekete/nercszürke  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A vízszint a tartályban túl alacsony ==> Húzza ki a készüléket és töltse fel a tartályt.
A szivattyú nincs légtelenítve ==> Nyomja meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig a gőzgombot a szivattyú légtelenítéséhez.
A kivehető tartály nincs megfelelően behelyezve ==> Ellenőrizze, hogy a tartály helyesen van-e a termékbe behelyezve.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A víztartály nincs megfelelően behelyezve, vagy a tartály zárószelepe nincs megfelelően elzárva ==> Ellenőrizze, hogy a szelep el van-e zárva, és a tartály megfelelően be van-e helyezve a termékbe.
Készüléke vízköves, olvassa el a használati útmutató „Vízkőmentesítés” szakaszát.
A gőzgomb a „folyamatos gőzadagolás” állásban van. A kioldáshoz nyomja meg egyszer.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.