TEFAL ACCESS'STEAM POCKET DT3031E0

ACCESS'STEAM POCKET DT3031E0 A Tefal leggyorsabb kompakt kézi ruhagőzölője
Tefal Access Steam Pocket kézi ruhagőzölő egyszerű ruhaápolást kínál otthon és az utakon az exkluzív összezárható gőzölőfejjel és a kompakt dizájnnal, amelyeknek köszönhetően a készülék semmilyen gondot nem jelent az utazásnál és a tárolásnál. A villámgyors, 15 másodperc alatti bemelegedésnek köszönhetően szinte azonnal kiléphet az ajtón, remek ruhában. Ez a könnyen használható kézi ruhagőzölő 19 g / perces gőzkimenettel és 1300 W teljesítménnyel bír, használata pedig a stabil alapnak és az automatikus kikapcsolásnak köszönhetően rendkívül biztonságos. Mindezen tulajdonságok a kézi ruhagőzölőt alkalmassá teszik a mindennapi kiváló és biztonságos használatra az összes anyagtípus esetében.

Cikkszám: DT3031E0

Tefal Access Steam Pocket kézi ruhagőzölő.

Az okos funkcióknak és a rendkívül kompakt szerkezetnek köszönhetően a Tefal Access Steam Pocket kézi ruhagőzölője oly módon lett megtervezve, hogy megkönnyítse a mindennapi ruhaápolást, bárhol is tartózkodik. Az exkluzív összezárható gőzölőfejjel felszerelt kézi ruhagőzölő egyszerűen tárolható és utazásnál kényelmesen használható, míg a könnyű szerkezet kényelmes és gondtalan gőzölést biztosít. Kézi ruhagőzölő, melynél villámgyors, mindössze 15 másodpercet igénybe vevő bemelegedéssel élvezheti a kiváló vasalást, ami mindig rendelkezésére áll, amikor csak szüksége van rá. A komfortos használatot 1300 W-os gőzteljesítmény és 19 g / perces folyamatos gőzkimenet egészíti ki. Az olyan továbbfejlesztett funkciók, mint a gőzkimenet nyomógomb, a stabilitást biztosító önálló dizájn és az automatikus kikapcsolás funkció bármely anyag vasalásánál remek eredményeket biztosítanak, és mindezt biztonságosan és egyszerű módon. Fedezze fel a technológiát, amely az utazások közbeni ruhaápolásra nyújt megoldást - mindezt vasalódeszka használata nélkül.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Kompakt és praktikus összezárható gőzölőfej

  Az ultra kompakt dizájn és a praktikus összezárható gőzölőfej egyszerű tárolást és maximális kényelmet biztosít - mindezt olyan formátumban, amely az előző modellek méreteinek a felét teszi ki - és olyan kézi ruhagőzölőt jelent, amely ideális a mindennapi használathoz, valamint utazásokhoz is megfelelő.

 • Gyors bemelegedés

  A 15 másodperc alatti gyors bemelegedés lehetővé teszi a gyors vasalást annak érdekében, hogy Ön minél jobban nézzen ki.

 • Könnyű szerkezet

  Próbálja ki a különbséget, amit a rendkívül könnyű szerkezet nyújt A ruhaápolás még sosem volt ennyire kényelmes és praktikus.

 • Mindennapi, nagy teljesítményű használat.

  Az 1300 W-os teljesítmény rendkívül hatékony gőzölést eredményez, amely ideális a mindennapi ruhaápoláshoz.

 • Remek gőzölési eredmények

  A folyamatos, 19 g / perces gőzkimenet megbízható eredményeket biztosít és ideális megoldást kínál a sürgős vasalásokhoz, annak érdekében, hogy Ön otthon és az utakon is remekül nézzen ki.

 • Vasalódeszkára többé már nincs szükség

  Tapasztalja meg, hogy milyen könnyű a mindennapi ruhaápolás, anélkül, hogy a vasalódeszkát elő kellene vennie. Mindehhez elegendő egy egyszerű vállfa és a ruhája egy pillanat alatt sima és gyűrődésmentes lesz.

 • Fertőtlenítés

  • TELJESEN TERMÉSZETES FERTŐTLENÍTŐ HATÁS: A gőzteljesítmény felfrissíti és fertőtleníti a ruhát és elpusztítja a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók* akár 99,9 %-át a ruháról, a tökéletes higiénia érdekében. *A független külső laboratóriumi vizsgálatok a készüléket pamutszöveten vizsgálták, lassú gőzöléssel, háromszor oda-vissza húzva.

 • Továbbfejlesztett biztonsági funkció

  Az önálló dizájn állandó élményt nyújt a gőzölésnél. Kérésre külön szállítható a gőz aktiváló kapcsoló, amelynek segítségével a gőz csak akkor aktiválódik, amikor arra szükség van, az automatikus kikapcsoló funkció pedig biztosítja, hogy a készülék kikapcsol, amikor nincs használatban.

 • Minden ruhafajta gőzölésére alkalmas

  Használja ki az otthonából való elindulás előtti, sürgősen végzett és rendkívül pontos ruhaápoláshoz, amely minden anyagfajtánál elvégezhető, még olyan finom anyagok esetében is, mint a selyem.

 • default

  Otthon vagy utazáskor is használható

  Az extra könnyű szerkezetnek köszönhetően a gőzölés kényelmesebb otthon és praktikusabb az utazásnál, bárhová is készül.

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 1300  W
Használat Függőleges  
Gőzteljesítmény akár 16  g/min
Víztartály őrtartalma 120  L
Tápkábel hossza 2.6  m
Készenléti jelzőfény    
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A vízszint a tartályban túl alacsony ==> Húzza ki a készüléket és töltse fel a tartályt.
A szivattyú nincs légtelenítve ==> Nyomja meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig a gőzgombot a szivattyú légtelenítéséhez.
A kivehető tartály nincs megfelelően behelyezve ==> Ellenőrizze, hogy a tartály helyesen van-e a termékbe behelyezve.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A víztartály nincs megfelelően behelyezve, vagy a tartály zárószelepe nincs megfelelően elzárva ==> Ellenőrizze, hogy a szelep el van-e zárva, és a tartály megfelelően be van-e helyezve a termékbe.
Készüléke vízköves, olvassa el a használati útmutató „Vízkőmentesítés” szakaszát.
A gőzgomb a „folyamatos gőzadagolás” állásban van. A kioldáshoz nyomja meg egyszer.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.