TEFAL ACCESS'STEAM POCKET DT3030E0

ACCESS'STEAM POCKET DT3030E0 A Tefal leggyorsabb kompakt kézi ruhagőzölője
A Tefal Access Steam Pocket kézi ruhagőzölő egyszerű ruhaápolást kínál otthon és az utakon az exkluzív összezárható gőzölőfejjel és a kompakt dizájnnal, amelyeknek köszönhetően a készülék semmilyen gondot nem jelent az utazásnál és a tárolásnál. A villámgyors, 15 másodperc alatti bemelegedésnek köszönhetően szinte azonnal kiléphet az ajtón, remek ruhában. Ez a könnyen használható kézi ruhagőzölő 16 g / perces gőzkimenettel és 1300 W teljesítménnyel bír, használata pedig a stabil alapnak és az automatikus kikapcsolásnak köszönhetően rendkívül biztonságos. Mindezen tulajdonságok a kézi ruhagőzölőt alkalmassá teszik a mindennapi kiváló és biztonságos használatra az összes anyagtípus esetében.

Tefal Access Steam Pocket kézi ruhagőzölő

Az ügyes funkcióknak és a rendkívül kompakt szerkezetnek köszönhetően a Tefal Access Steam Pocket kézi ruhagőzölője oly módon lett megtervezve, hogy megkönnyítse a mindennapi ruhaápolást, bárhol is tartózkodik. Kézi ruhagőzölő Az exkluzív összezárható gőzölőfej egyszerűen tárolható és utazásnál kényelmes használatot , míg a könnyű szerkezet kényelmes és gondtalan gőzölést biztosít. A villámgyors, mindössze 15 másodpercet igénybe vevő bemelegedéssel élvezheti a kiváló vasalást, ami mindig rendelkezésére áll, amikor csak szüksége van rá. A komfortos használatot 1300 W-os gőzteljesítmény és 16 g / perces folyamatos gőzkimenet egészíti ki. Az olyan továbbfejlesztett funkciók, mint a gőzkimenet nyomógomb, a stabilitást biztosító önálló dizájn és az automatikus kikapcsolás funkció bármely anyagnál remek eredményeket biztosítanak, és mindezt biztonságosan és egyszerű módon. Fedezze fel a technológiát, amely az utazások közbeni ruhaápolásra nyújt megoldást - mindezt vasalódeszka használata nélkül. Az intenzív gőz ereje eltávolítja a kórokozók akár 99,9 %-át.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Kompakt és exkluzív összezárható gőzölőfej

  Az ultra kompakt dizájn és az exkluzív összezárható gőzölőfej egyszerű tárolást és maximális kényelmet biztosít - mindezt olyan formátumban, amely az előző modellek méreteinek a felét teszi ki - és olyan kézi ruhagőzölőt jelent, amely ideális a mindennapi használathoz és utazásokhoz is megfelelő.

 • Gyors bemelegedés

  A 15 másodperc alatti gyors bemelegedés minden, ami szükséges a gyors javításokhoz vagy a sürgős vasaláshoz annak érdekében, hogy Ön minél jobban nézzen ki.

 • Könnyű szerkezet

  Értékelje a különbséget a rendkívül könnyű szerkezettel. A ruhaápolás még soha nem volt ennél komfortosabb és kényelmesebb.

 • Mindennapi, nagy teljesítményű használat

  Az 1300 W-os teljesítmény rendkívül hatékony gőzölést eredményez, amely ideális a mindennapi ruhaápoláshoz.

 • Remek gőzölési eredmények

  A FOLYAMATOS, 16 g / perces gőzkimenet megbízható eredményeket biztosít és ideális megoldást kínál a sürgős vasalásokhoz annak érdekében, hogy Ön otthon és az utakon is remekül nézzen ki.

 • Vasalódeszkára többé már nincs szükség

  Fedezze fel a vasalódeszka használata nélküli, egyszerűbb mindennapi ruhaápolást. Minden, amire a sima, gyűrődésektől mentes ruha elhelyezésére szüksége lesz, csak egy egyszerű ruhafogas.

 • Felfrissíti és higiénikusan kezeli a ruhákat

  A nagy gőzteljesítmény elpusztítja a baktériumokat és az atkákat, megszünteti a szagokat, virágport és az allergéneket, biztosítva ezzel a friss ruházatot és a tökéletes tisztaságot.

 • Továbbfejlesztett biztonsági funkció

  Az önálló dizájn állandó élményt nyújt a gőzölésnél. Külön kezelhető a gőz aktiváló kapcsoló, amelynek segítségével a gőz csak akkor aktiválódik, amikor arra szükség van, az automatikus kikapcsoló funkció pedig biztosítja, hogy a készülék kikapcsol, amikor nincs használatban.

 • Alkalmazható az összes ruhafajta esetében

  Akár gyors utolsó simításokra vagy precíz gőzölésre, használja bátran gardróbja összes ruha darabján, még a legkényesebbeken is, például selymen.

 • További előnyök: Frissít és fertőtlenít

  Az intenzív gőz ereje eltávolítja a kórokozók akár 99,9 %-át. Felfrissíti a ruhákat és eltávolítja a szagokat. A friss ruházatért és a tökéletes tisztaságért.

Funkciók
TELJESÍTMÉNY
Teljesítmény 1300  W
Gőzteljesítmény akár 16  g/min
Gőzfej Műanyag  
KÉNYELMI FUNKCIÓK
Tápkábel hossza 2.6  m
KIEGÉSZÍTŐK
Utazótáska    
Színek fekete & fehér & barackszín  

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A vízszint a tartályban túl alacsony ==> Húzza ki a készüléket és töltse fel a tartályt.
A szivattyú nincs légtelenítve ==> Nyomja meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig a gőzgombot a szivattyú légtelenítéséhez.
A kivehető tartály nincs megfelelően behelyezve ==> Ellenőrizze, hogy a tartály helyesen van-e a termékbe behelyezve.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A víztartály nincs megfelelően behelyezve, vagy a tartály zárószelepe nincs megfelelően elzárva ==> Ellenőrizze, hogy a szelep el van-e zárva, és a tartály megfelelően be van-e helyezve a termékbe.
Készüléke vízköves, olvassa el a használati útmutató „Vízkőmentesítés” szakaszát.
A gőzgomb a „folyamatos gőzadagolás” állásban van. A kioldáshoz nyomja meg egyszer.
Lehet, hogy olyan vizet használ, amihez illatosítási célból adalékanyagot adott hozzá ==> Csak adalékanyagoktól mentes vizet használjon.
Egy vízkőmentesítési ciklus után nem öblítette eléggé át a készüléket ==> Töltse meg a tartályt 200 ml vízzel és működtesse a készüléket addig, amíg a tartály ki nem ürül.
Kémiai vízkőmentesítő anyagot használt fehérecet helyett ==> Indítson el egy öblítési ciklust a készüléken (a fentiekben leírtak szerint). Ha a probléma a ciklus befejeződése után is fennáll, akkor vigye el a készüléket egy hivatalos szervizközpontba.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.