TEFAL Automatikus ruhagőzölő Care For You i-BLUE Eco

Automatikus ruhagőzölő Care For You i-BLUE Eco Automata vasaló és ruhagőzölő a Tefaltól, amely automatikusan kisimítja a gyűrődéseket és fertőtlenít
A Tefal Care For You i-BLUE Eco gőzszekrény a természetes gőz erejét használja a gyűrődések eltávolítására, fertőtlenítésére és szárítására egy automatikus és energiatakarékos folyamat segítségével, amely megkönnyíti a ruhaápolást. Fedezze fel a ruhák forradalmian könnyed és munka nélküli ápolását. Egyszerűen helyezzen be akár 5 ruhadarabot a gőzszekrénybe, hogy mindössze 10 perc alatt eltávolítsa a gyűrődéseket (makacs gyűrődések esetén a programidőt meg kell hosszabbítani). A 40 perces fertőtlenítési ciklus alatt elpusztítja a vírusok, baktériumok és kórokozók akár 99,99 %-át. A biztonságos szárítási funkciók még a legkényesebb ruhadarabok esetében is védelmet nyújtanak a károsodástól.

Cikkszám: YT4050E1

Automatikus gőzszekrény, amely Ön helyett dolgozik a ruhaápolásnál, minden erőfeszítéstől mentesen

A Tefal Care For You gőzszekrény kisimítja a gyűrődéseket, fertőtleníti és eltávolítja a szagokat a ruhákból és minden háztartási textíliából - egy olyan automatikus folyamat során, amely egyszerűbb már nem is lehetne. Ez a forradalmi eljárás automatikus gyűrődéseltávolítással (10-30 perc), fertőtlenítő ciklussal (40 perc), amely a vírusok, baktériumok és baktériumok akár 99,99%-át is elpusztítja*, valamint kíméletes szárítással biztosítja, hogy a Ön nap mint nap kifogástalan öltözetben lépjen ki az otthonából és a ruhák és más szövetek ruhaápolás közben ne sérüljenek meg.

*Külsős laboratórium által, pamut anyagon - 40 perces tisztító üzemmódban - végzett vizsgálattal igazolva. **2022-ben végzett tesztek, amelyekben a Care For You-val végzett 10 perces gőzölési ciklust hasonlítottak össze 3 ingnek a TEFAL IT8490 függőleges gőzölővel végzett kezelésével ***A Groupe SEB EU termékeivel végzett összehasonlításban a ruhaápolás kategóriában.

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Automatikus gőzölés

  Fedezze fel az automatikus gőzszekrényt, amely teljesen természetes gőzzel simítja ki a gyűrődéseket, fertőtlenít és szárít minden erőfeszítés és munka nélkül, így a ruhák ápolása teljesen egyszerűvé válik.

 • Gyűrődések eltávolítása vasalócsipeszek segítségével

  Egyszerű reggeli rutinműveletek: Helyezzen be akár 5 ruhadarabot, hogy 10 perc alatt könnyen eltávolíthassa a gyűrődéseket, vagy makacs gyűrődések esetén akár 30 percig is bent hagyhatja őket.

 • Fertőtlenítő gőzteljesítmény

  Automatikus esti rutinműveletek, stressztől mentesen: Az intenzív gőzteljesítmény elpusztítja a baktériumok, vírusok és mikroorganizmusok akár 99,99 %-át*, bármilyen tisztítószer vagy vegyszer használata nélkül. *Külsős laboratórium által, pamut anyagon - 40 perces tisztító üzemmódban - végzett vizsgálattal igazolva.

 • Kímélő szárítás

  A készülék használatánál kizárt a zsugorodás vagy az égés veszélye, tökéletes megoldás azon kényes ruhák szárításához, amelyek a szárítóban károsodnának.

 • Energiatakarékos megoldás

  A Tefal Care For You automata ruhagőzölő a hagyományos ruhagőzölőhöz képest* akár 30%-al is kevesebb energiát fogyaszt a Tefal i-BLUE Eco exkluzív technológiának köszönhetően, amely az optimális eredmény érdekében beállítja a levegő és a gőz áramlását. *2022-ben végzett tesztek, amelyekben a Care For You-val végzett 10 perces gőzölési ciklust hasonlítottak össze 3 ingnek a TEFAL IT8490 függőleges gőzölővel végzett kezelésével

 • A ruhák otthoni felfrissítése

  Élvezze a felfrissült ruhák érzését otthonának kényelmében, és takarítsa meg magának a ruhatisztítóba való utazás költségeit. A Tefal Care For You eltávolítja a ruhából az olyan szagokat, mint pl. a füst vagy a sült ételek szaga, és felfrissít mindenféle textíliát.

 • Tökéletesen alkalmazható minden ruhánál és lakástextíliánál

  Minden ruhafajta esetén biztonságosan használható, a ruha megégetésének vagy zsugorodásának a veszélye nélkül: Tisztíthatók benne az olyan finom anyagok is, mint a selyem vagy a gyapjú, a plüss állatkák, ágytakarók, nagyobb zakók és egyéb ruhák is.

 • Egyszerű használat, szállítás és tárolás

  A praktikus és könnyen kezelhető, 4 kerékkel ellátott kialakításnak köszönhetően az készülék könnyen mozgatható, a kompakt és összecsukható kialakításnak köszönhetően pedig könnyen és helytakarékosan tárolható.

Kiegészítõk
Funkciók
igen  
Víztartály Levehető  
Water tank capacity Large (> 1L)  
Üres tartály jelzőfény    
Automatikus kikapcsolás Igen  
   
Készenléti jelzőfény    
Tápkábel-tárolás Tépőzár  
igen  
Kerekek    
Színek Fehér és szürke  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Csatlakozó színe fehér  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A vízszint a tartályban túl alacsony ==> Húzza ki a készüléket és töltse fel a tartályt.
A szivattyú nincs légtelenítve ==> Nyomja meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig a gőzgombot a szivattyú légtelenítéséhez.
A kivehető tartály nincs megfelelően behelyezve ==> Ellenőrizze, hogy a tartály helyesen van-e a termékbe behelyezve.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A víztartály nincs megfelelően behelyezve, vagy a tartály zárószelepe nincs megfelelően elzárva ==> Ellenőrizze, hogy a szelep el van-e zárva, és a tartály megfelelően be van-e helyezve a termékbe.
Készüléke vízköves, olvassa el a használati útmutató „Vízkőmentesítés” szakaszát.
A gőzgomb a „folyamatos gőzadagolás” állásban van. A kioldáshoz nyomja meg egyszer.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.