TEFAL CARE FOR YOU YT3040

CARE FOR YOU YT3040 Az első olyan ruhaápolási megoldás a Tefaltól, amely automatikusan eltávolítja a gyűrődéseket és fertőtlenít.

A Tefal Care For You gőzszekrény a természetes gőz hatását használja a gyűrődések eltávolítására, fertőtlenítésére és szárítására egy automatikus folyamat segítségével, amely megkönnyíti a ruhaápolást. Fedezze fel a forradalmian új élményt - kéz használata nélkül: A gyűrődések csupán 10 perc alatti, hatékony eltávolítására akár 3 ruhadarabot is behelyezhet a gőzszekrénybe. A 40 perces fertőtlenítési ciklus elpusztítja a mikroorganizmusok akár 99,99%-át*, miközben a szagokat is csökkenti. Az otthoni ruhatisztítás ezen tökéletes készülékét a kiválóan működő szárítási funkció egészíti ki.

Cikkszám: YT3040E1

Gőzölő szekrény Tefal Care For You

Fedezze fel a kéz használata nélküli ruhaápolási megoldást, amely elvégzi a munkát Ön helyett. A Tefal Care For You gőzszekrény kisimítja a gyűrődéseket, fertőtleníti és eltávolítja a szagokat a ruhákból és minden háztartási textíliából - egy olyan automatikus folyamat során, amely egyszerűbb már nem is lehetne. Forradalmasítsa reggeli rutinfeladatait: Akár 4 ruhadarabot is behelyezhet, hogy mindössze 10 perc alatt kiváló eredményt érjen el, vagy akár 30 percig is benne hagyhatja, hogy kisimítsa a makacs gyűrődéseket. Az egyszerű, 40 perces fertőtlenítő munkaciklus eltávolítja a cigarettafüst és a sült étel szagát, ugyanakkor a nagy gőzteljesítmény elpusztítja a mikroorganizmusok akár 99,99 %-át*. Takarítson meg időt és energiát az otthoni gőzszekrénnyel, amely minden textilápolási igényt kielégít: Vasalási delegáció, kíméletes szárítás az anyag összemenetele vagy égés veszélye nélkül, teljes kompatibilitás minden anyaggal, beleértve a kényes anyagokat is, könnyen leolvasható kijelző és távirányító, elegáns, helytakarékos függőleges kialakítás és még további hasznos funkciók. Mindezt a ruhaápolás forradalmian új megoldása biztosítja.

*Külső laboratórium által, pamut anyagon végzett vizsgálat, 40 perces tisztító üzemmódban]

Nélkülözhetetlen eszközök
 • A gyűrődéseket hatékonyan eltávolító funkció

  Egyszerű reggeli rutinműveletek: Akár 3 ruhadarabot is behelyezhet, hogy mindössze 10 perc alatt kiváló eredményt érjen el, vagy akár 30 percig is benne hagyhatja, hogy kisimítsa a nagyon makacs gyűrődéseket.

 • Fertőtlenítő gőzteljesítmény

  Automatikus esti rutinműveletek, stressztől mentesen: Az intenzív gőzteljesítmény elpusztítja a mikroorganizmusok akár 99,99 %-át*, bármilyen tisztítószer vagy vegyszer használata nélkül. Fertőtlenítse finom anyagú ruhaneműit az odakint töltött hosszú nap után. [*Külsős laboratórium által, pamut anyagon végzett vizsgálat, 40 perces tisztító üzemmódban]

 • Kímélő szárítás

  A készülék használatánál kizárt a zsugorodás vagy az égés veszélye, tökéletes megoldás azon kényes ruhák szárításához, amelyek a szárítóban károsodnának.

 • Csökkenti a szagokat:

  Nem kell többé tisztítóba járnia: A hatékony gőzteljesítmény csökkenti a szagokat és felfrissíti a ruhákat - ideális a makacs szagok, például a füst vagy a sült ételek szagának eltávolítására a nehezen mosható ruhákból és textíliákból.

 • Tökéletesen alkalmazható minden ruhánál és lakástextíliánál

  Minden ruhafajta esetén biztonságosan használható, a ruha megégetésének vagy zsugorodásának a veszélye nélkül: Tisztíthatók benne az olyan finom anyagok is, mint a selyem vagy a gyapjú, a plüss állatkák, ágytakarók, nagyobb zakók és egyéb ruhák is.

 • Egyszerű szállítás és tárolás

  A készülék a mobilitást szolgáló 4 kerékkel és helytakarékos, összecsukható dizájnnal felszerelt az egyszerű tárolás érdekében.

 • Nagyméretű, kivehető víztartály

  2 literes kivehető víztartály a hosszantartó önálló használathoz.

 • Ultra csendes üzemelés

  Őrizze meg a ruhái és háztartási textíliái üdeségét és távolítsa el a gyűrődéseket az átlagos emberi beszéd hangerejét meg nem haladó zajkibocsátású készülékkel, a mindennapi rendkívül praktikus használat érdekében.

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 3100  W
Víztartály űrtartalma 2  L
Víztartály Levehető  
Üres tartály jelzőfény    
Automatikus kikapcsolás Igen  
Tápkábel hossza 1.80  m
Készenléti jelzőfény    
Tápkábel-tárolás Tépőzár és vezetékakasztó  
Kerekek    
Színek Fehér és Mink szürke  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Dugó formája Egyenes dugó  
Csatlakozó színe fehér  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A programváltáshoz használja a távirányítót, és kattintson a 3 középső gomb egyikére. Ha például a Száraz módot szeretné aktiválni, kattintson a Száraz gombra, majd az Indítás/Leállítás gombbal indítsa el a programot.
Használja a beépített csipeszeket, amikor a ruhákat a Care For You készülékbe teszi. Nyomja meg a csipeszek tetejét határozottan a kinyitásukhoz, majd helyezze be a kívánt ruhadarabot.
A középső rúdra vállfán is felakaszthat ruhákat, a polcra pedig elhelyezheti a párnákat és más hasonló tárgyakat.

A tartály 1 literes kapacitású és kivehető.
Húzza maga felé a tartályt, és töltse meg csapvízzel, ügyelve rá, hogy ne lépje túl a maximális szintet.
A visszahelyezéshez először illessze a helyére a tartály alját, majd tolja a helyére a tartályt, amíg kattanást nem hall.
Az optimális gyűrődésmentesítéshez legfeljebb 3 ruhadarabot javasolt behelyezni a Care For You készülékbe.
Célszerű csapvizet használni, de ha a csapvíz nagyon kemény (30 °f-nél, 17 °nK-nál vagy 21 °e-nél keményebb), a csapvízhez adjon 50%-nyi palackozott ioncserélt vizet.
A rudak emelésére/leeresztésére szolgáló két fogantyút le kell nyomni, majd fel kell emelni a maximális szintig, amikor kattanást hall, és a rudak a helyükre rögzülnek (kék fül).
A rudakat maximális mértékig ki kell húzni, különben a gyűrődésmentesítő szekrény használat közben összecsukódik.
A készüléket lehetőleg olyan helyiségben kell elhelyezni, ahol 20 cm szabadon hagyható körülötte.
Ne állítsa fel a fürdőszobában vagy más párás helyiségben.
Ne helyezze hőforrás közelébe.
 • Gőzölő üzemmód (1)
  A gyűrődésmentesítési időt 5 perces lépésekben állíthatja. Minél hosszabb a ciklus, annál alaposabb a ruha gyűrődésmentesítése.
  10 perc: könnyű és gyors gyűrődésmentesítés.
  20 perc: optimális gyűrődésmentesítés a legtöbb ruhadarabhoz.
  30 perc: A nagyon nehezen gyűrődésmentesíthető ruhákhoz.
  A hatékonyabb gyűrődésmentesítés érdekében javasolt a rögzítőcsipeszeket használni, kivéve a könnyen deformálódó ruhadarabok (pl. a nagy kötött pulóverek, a viszkózruhák, a vékony pólók stb.) esetén.

 • Fertőtlenítő üzemmód (2)
  20 perc: Gyors tisztítás. Szagtalanítás.
  40 perc: Mélytisztítás. Hatékonyan eltávolítja a beivódott szagokat, baktériumokat és más kórokozókat.
  Tisztítási módban nincs szükség a csipeszekre.

 • Kímélő szárítási üzemmód (3)
  Tökéletes az olyan kényes ruhadarabokhoz, amelyeket nem lehet szárítógépben szárítani. A ciklus ideje 10 és 90 perc közötti értékre állítható be.
  30 perc: Könnyű textíliák.
  45 perc: Pamut és vastag textíliák.
  60 perc: Egyszerre több ruhadarab.
  Szárítási módban nincs szükség a csipeszekre.

Kapcsolja ki a készüléket, és húzza ki a konnektorból. Várjon 1 órát, hogy a készülék teljesen le tudjon hűlni.
Emelje fel a polcot, vegye ki a szűrőt, és távolítson minden lerakódást egy szivaccsal.
Tisztítsa meg a függönyt nedves törlőruhával vagy kicsavart szivaccsal. Soha ne használjon súroló hatású tisztítószert vagy eszközt.
Ügyeljen rá, hogy ne karcolja meg az infravörös adó- és vevőterületet a távirányítón.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A gyűrődésmentesítő szekrényt a lehető legmagasabbra kell emelni, amíg nem hallja a zár kattanó hangját, máskülönben a rudak használat közben visszacsúsznak. Ellenőrizze, hogy a kis csapok kiállnak-e a készülék hátulján.
A függöny nincs megfelelően lezárva. Ellenőrizze, hogy a függöny megfelelően rögzítve van-e a termék felső részén.
A kiválasztott idő és/vagy a csipeszek mennyisége nem megfelelő a ruhákhoz.
Ismételje meg a 30 perces gyűrődésmentesítő ciklust.
Ha szükséges, gombolja be a ruhadarabot teljesen, és ne feledkezzen meg a csipeszek felhelyezéséről sem (kivéve a könnyen deformálódó ruhák esetén).
Ellenőrizze a távirányítóban lévő elemeket (1,5 V-os AAA elemek valók bele).
Ha az elemek működnek, irányítsa a távirányítót a termék alján található infravörös zónára.
Ha a függöny nem teljesen száraz a program végén, akkor elindíthat egy 10 perces szárítási programot, amely megszáríthatja a függönyt a ruhával együtt, de hagyhatja természetes módon is megszáradni a függönyt.
A csipeszeket nem ajánlott olyan ruhadarabokon használni, amelyek könnyen deformálódnak (pl. nagy kötött pulóverek, viszkózruhák, vékony pólók stb.).
Ismét kimoshatja a ruhát. A legtöbb esetben ez elegendő ahhoz, hogy visszaálljon az eredeti formája.
A jövőben az érintett ruhadarabokat csipesz nélkül használja a Care For You készülékben.

A tartály üres vagy nincs megfelelően a helyére pattintva. Töltse fel a tartályt, és ellenőrizze, hogy megfelelően a helyén van-e.
Ez normális jelenség. Néhány perc eltelte után a készülék automatikusan kikapcsol az energiafogyasztás csökkentése érdekében. A készüléket a távirányítóval újraindíthatja.
Ha a ruhái túl vizesek, akkor a szekrénybe helyezés előtt kicsavarhatja őket.
A Care For You készüléket a falaktól legalább 20 cm-re kell elhelyezni. A készüléket nagyobb, jobban szellőző és fűtött helyiségben is elhelyezheti.
Győződjön meg róla, hogy a fülke jól be van zárva (a függöny a Care For You készülék felső részéhez van rögzítve).
Nem, normális, hogy a gőz bekapcsolásakor zaj és rezgés keletkezik. A gőz használata egy elektromos szivattyút aktivál.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.