TEFAL CARE FOR YOU YT3040

CARE FOR YOU YT3040 Az első olyan ruhaápolási megoldás a Tefaltól, amely automatikusan eltávolítja a gyűrődéseket és fertőtlenít.

A Tefal Care For You gőzszekrény a természetes gőz hatását használja a gyűrődések eltávolítására, fertőtlenítésére és szárítására egy automatikus folyamat segítségével, amely megkönnyíti a ruhaápolást. Fedezze fel a forradalmian új élményt - kéz használata nélkül: A gyűrődések csupán 10 perc alatti, hatékony eltávolítására akár 3 ruhadarabot is behelyezhet a gőzszekrénybe. A 40 perces fertőtlenítési ciklus elpusztítja a mikroorganizmusok akár 99,99%-át*, miközben a szagokat is csökkenti. Az otthoni ruhatisztítás ezen tökéletes készülékét a kiválóan működő szárítási funkció egészíti ki.

Cikkszám: YT3040E1

Gőzölő szekrény Tefal Care For You

Fedezze fel a kéz használata nélküli ruhaápolási megoldást, amely elvégzi a munkát Ön helyett. A Tefal Care For You gőzszekrény kisimítja a gyűrődéseket, fertőtleníti és eltávolítja a szagokat a ruhákból és minden háztartási textíliából - egy olyan automatikus folyamat során, amely egyszerűbb már nem is lehetne. Forradalmasítsa reggeli rutinfeladatait: Akár 4 ruhadarabot is behelyezhet, hogy mindössze 10 perc alatt kiváló eredményt érjen el, vagy akár 30 percig is benne hagyhatja, hogy kisimítsa a makacs gyűrődéseket. Az egyszerű, 40 perces fertőtlenítő munkaciklus eltávolítja a cigarettafüst és a sült étel szagát, ugyanakkor a nagy gőzteljesítmény elpusztítja a mikroorganizmusok akár 99,99 %-át*. Takarítson meg időt és energiát az otthoni gőzszekrénnyel, amely minden textilápolási igényt kielégít: Vasalási delegáció, kíméletes szárítás az anyag összemenetele vagy égés veszélye nélkül, teljes kompatibilitás minden anyaggal, beleértve a kényes anyagokat is, könnyen leolvasható kijelző és távirányító, elegáns, helytakarékos függőleges kialakítás és még további hasznos funkciók. Mindezt a ruhaápolás forradalmian új megoldása biztosítja.

*Külsős laboratórium által, pamut anyagon végzett vizsgálat, 40 perces tisztító üzemmódban]

Nélkülözhetetlen eszközök
 • A gyűrődéseket hatékonyan eltávolító funkció

  Egyszerű reggeli rutinműveletek: Akár 3 ruhadarabot is behelyezhet, hogy mindössze 10 perc alatt kiváló eredményt érjen el, vagy akár 30 percig is benne hagyhatja, hogy kisimítsa a nagyon makacs gyűrődéseket.

 • Fertőtlenítő gőzteljesítmény

  Automatikus esti rutinműveletek, stressztől mentesen: Az intenzív gőzteljesítmény elpusztítja a mikroorganizmusok akár 99,99 %-át*, bármilyen tisztítószer vagy vegyszer használata nélkül. Fertőtlenítse finom anyagú ruhaneműit az odakint töltött hosszú nap után. [*Külsős laboratórium által, pamut anyagon végzett vizsgálat, 40 perces tisztító üzemmódban]

 • Kímélő szárítás

  A készülék használatánál kizárt a zsugorodás vagy az égés veszélye, tökéletes megoldás azon kényes ruhák szárításához, amelyek a szárítóban károsodnának.

 • Csökkenti a szagokat:

  Nem kell többé tisztítóba járnia: A hatékony gőzteljesítmény csökkenti a szagokat és felfrissíti a ruhákat - ideális a makacs szagok, például a füst vagy a sült ételek szagának eltávolítására a nehezen mosható ruhákból és textíliákból.

 • Tökéletesen alkalmazható minden ruhánál és lakástextíliánál

  Minden ruhafajta esetén biztonságosan használható, a ruha megégetésének vagy zsugorodásának a veszélye nélkül: Tisztíthatók benne az olyan finom anyagok is, mint a selyem vagy a gyapjú, a plüss állatkák, ágytakarók, nagyobb zakók és egyéb ruhák is.

 • Egyszerű szállítás és tárolás

  A készülék a mobilitást szolgáló 4 kerékkel és helytakarékos, összecsukható dizájnnal felszerelt az egyszerű tárolás érdekében.

 • Nagyméretű, kivehető víztartály

  2 literes kivehető víztartály a hosszantartó önálló használathoz.

 • Ultra csendes üzemelés

  Őrizze meg a ruhái és háztartási textíliái üdeségét és távolítsa el a gyűrődéseket az átlagos emberi beszéd hangerejét meg nem haladó zajkibocsátású készülékkel, a mindennapi rendkívül praktikus használat érdekében.

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 3100  W
Gőzteljesítmény 65  g/min
Fertőtlenítés    
Víztartály űrtartalma 2  L
Víztartály Levehető  
Üres tartály jelzőfény    
Automatikus kikapcsolás Igen  
Tápkábel hossza 1.80  m
Be/ki kapcsoló Kézzel működtethető  
Készenléti jelzőfény    
Tápkábel-tárolás Tépőzár és vezetékakasztó  
Kerekek    
Vízkő-mentesítési funkció Beépített vízko elleni megoldás  
Színek Fehér és Mink szürke  
Csatlakozóaljzat típusa Európai  
Csatlakozó színe fehér  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.