TEFAL Gőzállomás Tefal Express Vision SV8152E0 Lila/Fekete

Gőzállomás Tefal Express Vision SV8152E0 Lila/Fekete Rendkívül nagy teljesítménnyel és egyedi LED Vision funkcióval ellátott
A Tefal Express Vision gőzgenerátor tökéletes egyensúlyt jelent a nagy teljesítményű vasalás és a praktikus, felhasználóbarát kialakítás között. Az extra erős gőz és a vasalási területet megvilágító, forradalmian új Easy LED Vision rendszer - a vasaló hegyén lévő lámpával, hogy minden gyűrődés tökéletesen látható legyen -, továbbá olyan funkciók, mint a beállítás nélküli technológia, a kivehető vízkőgyűjtő és a nagy kapacitású víztartály rendkívül megkönnyítik a mindennapi ruhaápolást.

Cikkszám: SV8152E0

Hosszú élettartamú, erőteljes gőzgenerátor, amely maximális láthatóságot biztosít

A Tefal Express Vision gőzfejlesztő nagy gőzerővel rendelkezik, a hosszú élettartam érdekében egyszerűen karbantartható és teljes körű funkciók használhatók a ruhák könnyebb ápolására. A nagy gőzteljesítmény - a 130 g/perc folyamatos gőzkimenet, a 7 bar nyomás és a rendkívül erős, 500 g/perc gőzlöket még a legmakacsabb gyűrődésekkel is megbirkózik - a vasalási felületet megvilágító Easy LED Vision rendszerrel együtt tökéletes vasalási eredményeket biztosítanak.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Rendkívül nagy gőzteljesítmény

  A 130 g/perc folyamatos gőzkibocsátás és a 7 bar szivattyúnyomás gyorsabb vasalást biztosít, míg az 500 g/perc gőzlöket a legmakacsabb gyűrődéseket is kisimítja.

 • Easy LED Vision

  Fedezze fel a forradalmi Easy LED Vision rendszert a praktikus vasalás érdekében: A vasaló hegyén elhelyezett fény megvilágítja a vasalási területet a tökéletes eredmények eléréséhez, aminek köszönhetően a vasalót bárhol használhatja.

 • Beállítást nem igénylő rendszer

  A beállítást nem igénylő technológia megakadályozza a ruhák megégetésének a veszélyét, és a gőz és a hőmérséklet optimális kombinációját biztosítja az egyszerű, gond nélküli vasaláshoz és a minden alkalommal tökéletes eredményhez.

 • Egyszerű karbantartás

  Egy olyan gép, amelyre minden nap számíthat. Kivehető vízkőgyűjtő rendszerrel felszerelt, amely hosszú távú gőzteljesítményt és egyszerű karbantartást biztosít.

 • Hosszú vasalási idő

  A nagyméretű, 1,8 literes víztartályt a maximális autonómia és a ritkább időközönkénti újratöltés érdekében tervezték - a praktikus használat érdekében a tartály vasalás közben is újratölthető.

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően, a kézművesi és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával.

 • Javíthatóság 15 évig

  JAVÍTHATÓ TERMÉK: 15 év szervizgarancia, gyors és költséghatékony pótalkatrész szállítással és világszerte 6200 szervizközponttal a környezetvédelem és a hulladékcsökkentés érdekében tett erőfeszítéseink részeként.

 • Energiatakarékosság

  A nagy teljesítményű ÖCO üzemmód akár 30% energiát takarít meg*, miközben hatékony ruhaápolást biztosít, és minden szokásos ruhadarabhoz használható. *Normál beállításon működő gőzgenerátor használatához képest

Kiegészítõk
Funkciók
TELJESÍTMÉNY ÉS GŐZ
Teljesítmény 2800  W
Gőzteljesítmény 130  g/min
Extra gőz 480  g/min
Gőznyomás 6.9  bar
Függőleges gőz    
Gőz- és hőmérséklet-beállítás Nincs szükség beállításra  
Felmelegedési idő 2  min
Your habits Long session of ironing  
Water tank capacity Large (> 1L)  
VASALÓTALP
Vasalótalp-technológia Durilium Airglide Autoclean  
Koncentrált extra gőz a vasalótalp csúcsánál    
KÉNYELMES HASZNÁLAT
Kényelmes fogantyú    
Silence technológia    
Energiatakarékos mód    
Tápkábel hossza 1.6  m
Lock zárórendszer    
Víztartály űrtartalma 1.8  L
Víztartály Levehető  
Vízfeltöltés a vasalás megszakítása nélkül    
Vezetéktárolás Tápkábel  
ÉLETTARTAM
Vízkőgyűjtő    
Vízkő-mentesítési funkció Kivehető vízkő-mentesítő gyűjtő  
Eltávolítandó vízkő jelzőfény    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Állítható magasságú deszkát válasszon, hogy a saját testmagasságához igazíthassa. Stabilnak és strapabírónak kell lennie, hogy a ráhelyezhesse vasalókészülékét.
A deszka legyen perforált, hogy a ruha anyagán keresztül áthaladhasson a gőz, és így lágyabbá tegye az anyagot és megkönnyítse a vasalást. A vasalódeszka burkolatának továbbá lehetővé kell tennie, hogy a gőz áthaladjon rajta.
Ez a program lehetővé teszi, hogy az anyagokat az eredeti helyükön, vagy vállfán vasalja.
Ehhez a vasaló hőmérsékletét állítsa maximális pozícióra.
• A darabot hagyja a vállfán, és egyik kezével óvatosan kezdje el húzni az anyagot.
• Szakaszosan nyomja a gőzszabályozó gombot és mozgassa fentről lefelé a vasalót.
Mivel a kibocsátott gőz rendkívül forró, ez meglágyítja az anyagot és eltünteti a gyűrődéseket.
Figyelem: Soha ne használja a függőleges gőz funkciót olyan darabon, amit valaki épp visel.
A vasalótalp sérülésének elkerülése érdekében kövesse az alábbi tanácsokat: - A vasalót mindig a tartójába vagy az alapjába helyezze vissza (típustól függően), - Ne vasaljon dörzsölő hatású felületen (gombok, zipzárak, stb.), - Soha ne tisztítsa a vasalótalpat súroló vagy fémes tisztítókoronggal.
Egyes ruhaneműkön – különösképp a sötét színű ruhákon – fényes foltok keletkezhetnek. Javasoljuk, hogy sötét ruhaneműk esetén a ruhát kifordítva és megfelelő hőfokon vasalja.
A kevertszálas ruhaneműk vasalása során a legérzékenyebb ruhaanyaghoz való hőfokot válassza ki.
Fontos: A vasaló több idő alatt hűl le, mint amennyi a felmelegedéséhez szükséges. Javasoljuk, hogy olyan ruhákkal kezdje a vasalást, amelyeket alacsony hőfokon kell vasalni.
A gőz hatékonysága a vasaló hőmérsékletétől függ. Azt javasoljuk, hogy alacsony hőmérsékleten csak módjával használja a gőzölést, máskülönben vízcseppek jelenhetnek meg a ruhán.
Durillium vasalótalp:
Rendszeresen tisztítsa a vasalótalpat nedves, nem fémes mosogatószivaccsal. Az egyszerűbb, a vasalótalp rozsdásodását megakadályozó tisztításhoz akkor mossa le enyhén nedves szivaccsal a vasalótalpat, amikor még langyos.
Ha koszt kell eltávolítani, használja a kifejezetten a Durillium vasalótalpak tisztítására készült eszközt.

Rozsdamentes acél vasalótalp:
A vasalótalpat enyhén megnedvesített ruhával vagy nem karcoló szivaccsal tisztítsa akkor, amikor hideg.

Öntisztító vasalótalp:
A felület sérülésének elkerülésére puha, enyhén megnedvesített ruhával törölje át a meleg vasalótalpat.
Figyelmeztetés: A vastisztító használata tönkreteszi a vasalótalp öntisztító bevonatát.
A tisztítás előtt bizonyosodjon meg arról, hogy a készülék nincs a villamos hálózathoz csatlakoztatva, és a vasalótalp és vasalótartó hideg.
A vasalótalp és az alapegység tisztításához ne használjon semmilyen mosószert vagy vízkőtlenítőt. Soha ne tartsa csapvíz alá a vasalót vagy az alapegységét.

• Az alapegység tisztítása:
A műanyag alkatrészeket rendszeresen törölje át puha, enyhén megnedvesített törlőruhával.

• A vízkőgyűjtő tisztítása:
A készülék kikapcsolása után várjon legalább egy órát.
Távolítsa el a vízkőgyűjtőt úgy, hogy felemeli, majd negyed fordulattal elforgatja a csappantyút.
Mossa át csapvízzel a vízkőgyűjtőt, és helyezze vissza a vasalóba.

• Öntisztító vasalótalp (modelltől függően):
Amikor villogni kezd a vízkőtelenítési jelzőlámpa, végezze el az ebben a videóban leírt lépéseket.
Ez teljesen normális. A vasalója nagymennyiségű gőzt fejleszt, ez a gőz pedig lecsapódik a deszkán. Néhány vízcsepp a vasalódeszka aljára kerülhetett és a padlóra hullhatott.
• Kémiai vízkőmentesítő anyagokat vagy adalékanyagokat rakott a vízbe. Ezeket a termékeket soha ne öntse a víztartályba. Ha mégis ez történt, vegye fel a kapcsolatot valamelyik hivatalos szervizközponttal.
• Nem öblítette ki megfelelően a mosott ruhát, vagy egy új ruhadarabot vasal, amelyet még egyszer sem mosott ki. Öblítse át alaposan a ruhákat, hogy eltávolítsa a mosószermaradványokat, illetve azokat a vegyszereket, amelyekkel az új ruhadarabokat kezelik, mivel mindkettő hozzátapadhat a vasalóhoz.
• Túl forró a vasaló: a hőmérséklet-szabályozás beállításaira vonatkozó ajánlásokat a termék használati utasításában találja.
• Keményítőt használ. A keményítőt kizárólag a vasalt anyag másik oldalára permetezze.
A mosott ruháról keményítő, illetve műszálas rostok ragadhatnak a vasaló felületére. Tisztítsa meg a vasaló felületét.
A belső alkatrészek fémes hangokat adhatnak ki a hőmérséklet-változás hatására. Ez nem jelent hibát.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Nem, normális, hogy a gőz bekapcsolásakor zaj és rezgés keletkezik. A gőz használata egy elektromos szivattyút aktivál.
Ha a vasaló hőmérséklete állítható (a modelltől függően), alacsony hőmérsékleten csak módjával használja a gőzölést.
Túl alacsonyra van állítva a vasaló hőmérséklete, ezért nem termel gőzt.
Igen, teljes mértékben normális. Az áramló víz tisztítja ki a vasalótalp belsejét.
Végezze el a vasalótalp öntisztítását. Lásd a „Karbantartás és tisztítás” és a „Hogyan vízkőtelenítsem a gőzállomást?” című részeket.
Igen, teljes mértékben normális. Az öntisztítási funkció elindításakor egy elektromos szivattyú kapcsol be.
Nem. A két kábel külön van szigetelve; védettek és alaposan ellenőrizzük őket. Ha mégis azt veszi észre, hogy megsérült a vezeték, javíttassa meg egy hivatalos szervizközpontban.
Ez a kialakítás megelőzi a vasalótalp eltömődését. Ez az aktív bevonat eltávolítja a szálakat és szennyeződéseket, amelyek gyakran a talphoz ragadnak és csökkentik a siklását.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.