TEFAL Gőzgenerátor Tefal Express Power SV8130E0

Gőzgenerátor Tefal Express Power SV8130E0 Rendkívül nagy teljesítményű gőzgenerátor, egyedülálló vízkő részecske szűrővel
A Tefal Express Power gőzfejlesztő egyszerű és gyors ruhaápolást biztosít, amelynél a praktikus funkciókat kompromisszumok nélküli gőzteljesítménnyel ötvözi: Folyamatos 125 g/perc gőzkimenet, erős, akár 450 g/perc gőzlöket a makacs gyűrődések kisimításához és 6,5 bar nyomású szivattyú a tökéletes eredmények érdekében minden nap. Fedezze fel a fejlett funkciókat a ruhák könnyebb ápolása érdekében: Tökéletes eredmények minden anyag vasalásánál, az égés veszélye nélkül - kivehető vízkőgyűjtő, csendes szivattyútechnológia és még sok más funkció.

Cikkszám: SV8130E0

Nagy teljesítményű, hosszú élettartamú gőzgenerátor, amely megkönnyíti a ruhaápolást

A Tefal Express Power számos fejlett funkciót tartalmaz és egyszerűen karbantartható a hosszú távú teljesítmény érdekében, valamint teljes körű funkciókat tartalmaz a könnyebb ruhaápoláshoz. Ez a kivételes gőzfejlesztő elegendő gőzerővel rendelkezik minden napi vasalási igényhez, 125 g/perc folyamatos gőzkibocsátást, 6,5 bar szivattyúnyomást és 450 g/perc extra erős gőzlöketet biztosít még a legmakacsabb gyűrődések kivasalásához is.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Rendkívül nagy gőzteljesítmény

  A 125 g/perc folyamatos gőzkibocsátás és a 6,5 bar szivattyúnyomás gyorsabb vasalást biztosít, míg a 450 g/perc gőzlöket a legmakacsabb gyűrődéseket is kisimítja.

 • Beállítást nem igénylő rendszer

  A beállítást nem igénylő technológia megakadályozza a ruhák megégetésének a veszélyét, és a gőz és a hőmérséklet optimális kombinációját biztosítja az egyszerű, gond nélküli vasaláshoz és a minden alkalommal tökéletes eredményhez.

 • Egyszerű karbantartás

  Egy olyan gép, amelyre minden nap számíthat. Kivehető vízkőgyűjtő rendszerrel felszerelt, amely hosszú távú gőzteljesítményt és egyszerű karbantartást biztosít.

 • Hosszú vasalási idő

  A nagyméretű, 1,8 literes víztartályt a maximális autonómia és a ritkább időközönkénti újratöltés érdekében tervezték - a praktikus használat érdekében a tartály vasalás közben is újratölthető.

 • Egyszerű függőleges gőzölés

  A kényes és nagyméretű ruhadarabok gőzölése egyszerű a függőleges gőzölési funkciónak köszönhetően, amely ideális az otthonából való elindulás előtti, utolsó pillanatban történő kiigazításokhoz és az öltönyök és más, felfüggesztett anyagok - pl.függönyök - gyűrődéseinek a kisimításához.

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően, a kézművesi és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával.

 • Javíthatóság 15 évig

  15 év szervizgarancia, gyors és költséghatékony pótalkatrész szállítással és világszerte 6500 szervizközponttal a környezetvédelem és a hulladékcsökkentés érdekében tett erőfeszítéseink részeként.

 • Energiatakarékosság

  A nagy teljesítményű ÖCO üzemmód akár 30% energiát takarít meg*, miközben hatékony ruhaápolást biztosít, és minden szokásos ruhadarabhoz használható. *A normál beállítású gőzfejlesztő használatához képest

Kiegészítõk
Funkciók
TELJESÍTMÉNY ÉS GŐZ
Függőleges gőz    
Gőz- és hőmérséklet-beállítás Nincs szükség beállításra  
Steam output Professional (>120 g/min)  
Your habits Long session of ironing  
Water tank capacity Large (> 1L)  
VASALÓTALP
Koncentrált extra gőz a vasalótalp csúcsánál    
KÉNYELMES HASZNÁLAT
Kényelmes fogantyú    
Silence technológia    
Energiatakarékos mód    
Lock zárórendszer    
Víztartály Levehető  
Vízfeltöltés a vasalás megszakítása nélkül    
Vezetéktárolás Tápkábel  
ÉLETTARTAM
Vízkőgyűjtő    
Vízkő-mentesítési funkció Kivehető vízkő-mentesítő gyűjtő  
Eltávolítandó vízkő jelzőfény    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Állítható magasságú deszkát válasszon, hogy a saját testmagasságához igazíthassa. Stabilnak és strapabírónak kell lennie, hogy a ráhelyezhesse vasalókészülékét.
A deszka legyen perforált, hogy a ruha anyagán keresztül áthaladhasson a gőz, és így lágyabbá tegye az anyagot és megkönnyítse a vasalást. A vasalódeszka burkolatának továbbá lehetővé kell tennie, hogy a gőz áthaladjon rajta.
Ez a program lehetővé teszi, hogy az anyagokat az eredeti helyükön, vagy vállfán vasalja.
Ehhez a vasaló hőmérsékletét állítsa maximális pozícióra.
• A darabot hagyja a vállfán, és egyik kezével óvatosan kezdje el húzni az anyagot.
• Szakaszosan nyomja a gőzszabályozó gombot és mozgassa fentről lefelé a vasalót.
Mivel a kibocsátott gőz rendkívül forró, ez meglágyítja az anyagot és eltünteti a gyűrődéseket.
Figyelem: Soha ne használja a függőleges gőz funkciót olyan darabon, amit valaki épp visel.
A vasalótalp sérülésének elkerülése érdekében kövesse az alábbi tanácsokat: - A vasalót mindig a tartójába vagy az alapjába helyezze vissza (típustól függően), - Ne vasaljon dörzsölő hatású felületen (gombok, zipzárak, stb.), - Soha ne tisztítsa a vasalótalpat súroló vagy fémes tisztítókoronggal.
Egyes ruhaneműkön – különösképp a sötét színű ruhákon – fényes foltok keletkezhetnek. Javasoljuk, hogy sötét ruhaneműk esetén a ruhát kifordítva és megfelelő hőfokon vasalja.
A kevertszálas ruhaneműk vasalása során a legérzékenyebb ruhaanyaghoz való hőfokot válassza ki.
Fontos: A vasaló több idő alatt hűl le, mint amennyi a felmelegedéséhez szükséges. Javasoljuk, hogy olyan ruhákkal kezdje a vasalást, amelyeket alacsony hőfokon kell vasalni.
A gőz hatékonysága a vasaló hőmérsékletétől függ. Azt javasoljuk, hogy alacsony hőmérsékleten csak módjával használja a gőzölést, máskülönben vízcseppek jelenhetnek meg a ruhán.
Durillium vasalótalp:
Rendszeresen tisztítsa a vasalótalpat nedves, nem fémes mosogatószivaccsal. Az egyszerűbb, a vasalótalp rozsdásodását megakadályozó tisztításhoz akkor mossa le enyhén nedves szivaccsal a vasalótalpat, amikor még langyos.
Ha koszt kell eltávolítani, használja a kifejezetten a Durillium vasalótalpak tisztítására készült eszközt.

Rozsdamentes acél vasalótalp:
A vasalótalpat enyhén megnedvesített ruhával vagy nem karcoló szivaccsal tisztítsa akkor, amikor hideg.

Öntisztító vasalótalp:
A felület sérülésének elkerülésére puha, enyhén megnedvesített ruhával törölje át a meleg vasalótalpat.
Figyelmeztetés: A vastisztító használata tönkreteszi a vasalótalp öntisztító bevonatát.
A tisztítás előtt bizonyosodjon meg arról, hogy a készülék nincs a villamos hálózathoz csatlakoztatva, és a vasalótalp és vasalótartó hideg.
A vasalótalp és az alapegység tisztításához ne használjon semmilyen mosószert vagy vízkőtlenítőt. Soha ne tartsa csapvíz alá a vasalót vagy az alapegységét.

• Az alapegység tisztítása:
A műanyag alkatrészeket rendszeresen törölje át puha, enyhén megnedvesített törlőruhával.

• A vízkőgyűjtő tisztítása:
A készülék kikapcsolása után várjon legalább egy órát.
Távolítsa el a vízkőgyűjtőt úgy, hogy felemeli, majd negyed fordulattal elforgatja a csappantyút.
Mossa át csapvízzel a vízkőgyűjtőt, és helyezze vissza a vasalóba.

• Öntisztító vasalótalp (modelltől függően):
Amikor villogni kezd a vízkőtelenítési jelzőlámpa, végezze el az ebben a videóban leírt lépéseket.
Ez teljesen normális. A vasalója nagymennyiségű gőzt fejleszt, ez a gőz pedig lecsapódik a deszkán. Néhány vízcsepp a vasalódeszka aljára kerülhetett és a padlóra hullhatott.
• Kémiai vízkőmentesítő anyagokat vagy adalékanyagokat rakott a vízbe. Ezeket a termékeket soha ne öntse a víztartályba. Ha mégis ez történt, vegye fel a kapcsolatot valamelyik hivatalos szervizközponttal.
• Nem öblítette ki megfelelően a mosott ruhát, vagy egy új ruhadarabot vasal, amelyet még egyszer sem mosott ki. Öblítse át alaposan a ruhákat, hogy eltávolítsa a mosószermaradványokat, illetve azokat a vegyszereket, amelyekkel az új ruhadarabokat kezelik, mivel mindkettő hozzátapadhat a vasalóhoz.
• Túl forró a vasaló: a hőmérséklet-szabályozás beállításaira vonatkozó ajánlásokat a termék használati utasításában találja.
• Keményítőt használ. A keményítőt kizárólag a vasalt anyag másik oldalára permetezze.
A mosott ruháról keményítő, illetve műszálas rostok ragadhatnak a vasaló felületére. Tisztítsa meg a vasaló felületét.
A belső alkatrészek fémes hangokat adhatnak ki a hőmérséklet-változás hatására. Ez nem jelent hibát.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Nem, normális, hogy a gőz bekapcsolásakor zaj és rezgés keletkezik. A gőz használata egy elektromos szivattyút aktivál.
Ha a vasaló hőmérséklete állítható (a modelltől függően), alacsony hőmérsékleten csak módjával használja a gőzölést.
Túl alacsonyra van állítva a vasaló hőmérséklete, ezért nem termel gőzt.
Igen, teljes mértékben normális. Az áramló víz tisztítja ki a vasalótalp belsejét.
Végezze el a vasalótalp öntisztítását. Lásd a „Karbantartás és tisztítás” és a „Hogyan vízkőtelenítsem a gőzállomást?” című részeket.
Igen, teljes mértékben normális. Az öntisztítási funkció elindításakor egy elektromos szivattyú kapcsol be.
Nem. A két kábel külön van szigetelve; védettek és alaposan ellenőrizzük őket. Ha mégis azt veszi észre, hogy megsérült a vezeték, javíttassa meg egy hivatalos szervizközpontban.
Ez a kialakítás megelőzi a vasalótalp eltömődését. Ez az aktív bevonat eltávolítja a szálakat és szennyeződéseket, amelyek gyakran a talphoz ragadnak és csökkentik a siklását.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.