TEFAL Gőzállomás Tefal Express Airglide SV8026E0 Piros/Fehér

Gőzállomás Tefal Express Airglide SV8026E0 Piros/Fehér KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY, KÖNNYŰ HASZNÁLAT

A Tefal Express Airglide gőzgenerátoros vasaló a folyamatos, 120 g/perces gőzkimenetnek, a 6,2 bar nyomást biztosító szivattyúnak és a 380 g/perces gőzlöketnek köszönhetően könnyen megbirkózik még a legmakacsabb gyűrődésekkel is és rendkívül hatékony vasalást és gyors eredményeket biztosít.

Cikkszám: SV8026E0

Könnyen használható nagyteljesítményű gőzgenerátoros vasaló

Az Express Airglide gőzgenerátoros vasaló egyesíti a modern karbantartási rendszert a kiváló gőzteljesítménnyel, amely ideális az összes anyagtípus vasalásához, és ennek köszönhetően gyorsan és könnyen nagyszerű vasalási eredményeket érhetünk el. A Calc Clear technológia meghosszabbítja a vasaló élettartamát és kiváló teljesítményt biztosít. A 6,2 bar nyomást kifejtő szivattyú 120 g/perc folyamatos gőzkimenetet biztosít a gyorsabb vasalás érdekében és az erős, akár 380 g/ perc gőzlöket még a legmakacsabb gyűrődéseket is kisimítja. A Durilium AirGlide vasalótalp kiváló siklást és hosszú élettartamot biztosít a legnagyobb kényelem érdekében a vasalásnál. Fedezze fel az erős és hosszantartó teljesítményt biztosító gőzállomást.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY, KÖNNYŰ HASZNÁLAT

  Még a legmakacsabb gyűrődéseket is kisimító 380 g/perc gőzlöket, folyamatos, 120 g/perc gőzkimenet és 6,2 bar nyomást biztosító szivattyú a hatékony vasalás és gyors eredmények érdekében.

 • Rendkívül jó siklást biztosító, kiváló vasalótalp 

  A Durilium AirGlide vasalótalp kiváló csúszást biztosít az erőlködésmentes és örömteli vasalás érdekében, optimális gőzelosztás mellett.

 • Vízkő lerakódást gátló modern technológia a hosszantartó teljesítmény és a hosszú élettartam érdekében.

  A vízkő lerakódást gátló modern technológia hosszantartó gőzteljesítményt biztosít. A Calc Clear technológia megkönnyíti a karbantartást. ​

 • Minden anyag vasalására használható,

  nincs szükség semmilyen beállításra - a hőmérséklet és a gőz egyetlen ideális kombinációja. A len anyag megégetésének kockázata nélkül

 • Energiatakarékosság

  A gőzölállomás Eco üzemmódban történő használatánál, akár 20% energiát is megtakaríthat, miközben a gőzölés sebessége gyors marad.

  * a maximális gőzáramlás melletti energiafogyasztáshoz képest

 • Hosszabb vasalási idő

  Nagyméretű, 1,8 literes levehető víztartály a hosszabb vasalási idő érdekében. Vasalás közben bármikor utántölthető.

 • Franciaországban gyártva

  Franciaországban, kompromisszumok nélküli tervezési, formatervezési és gyártási szabványok betartásával gyártott, nagy teljesítményű gőzgenerátor

Kiegészítõk
Funkciók
TELJESÍTMÉNY ÉS GŐZ
Teljesítmény 2800  W
Gőzteljesítmény 120  g/min
Extra gőz 380  g/min
Vízpumpa 6,2  bar
Függőleges gőz    
Gőz- és hőmérséklet-beállítás Nincs szükség beállításra  
Felmelegedési idő 2  min
Your habits Quick and efficient ironing  
Water tank capacity Large (> 1L)  
Gőzvezeték hossza 1,6  m
VASALÓTALP
Vasalótalp-technológia Durilium Airglide  
Vasalótalp csúszóssága *****  
Vasalótalp tartóssága/karcállósága *****  
Folyamatos gőz Csúcs, oldal és belső rész  
Precision Tip - keskeny vasalócsúcs    
KÉNYELMES HASZNÁLAT
Kényelmes fogantyú    
Tápkábel hossza 1,7  m
Víztartály űrtartalma 1,8  L
Víztartály Levehető  
Vízfeltöltés a vasalás megszakítása nélkül    
Vezetéktárolás Tápkábel és vízvezeték  
ÉLETTARTAM
Vízkő-mentesítési funkció Vízelvezető rendszer  
Eltávolítandó vízkő jelzőfény    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Állítható magasságú deszkát válasszon, hogy a saját testmagasságához igazíthassa. Stabilnak és strapabírónak kell lennie, hogy a ráhelyezhesse vasalókészülékét.
A deszka legyen perforált, hogy a ruha anyagán keresztül áthaladhasson a gőz, és így lágyabbá tegye az anyagot és megkönnyítse a vasalást. A vasalódeszka burkolatának továbbá lehetővé kell tennie, hogy a gőz áthaladjon rajta.
A vasalótalp sérülésének elkerülése érdekében kövesse az alábbi tanácsokat: - A vasalót mindig a tartójába vagy az alapjába helyezze vissza (típustól függően), - Ne vasaljon dörzsölő hatású felületen (gombok, zipzárak, stb.), - Soha ne tisztítsa a vasalótalpat súroló vagy fémes tisztítókoronggal.
Egyes ruhaneműkön – különösképp a sötét színű ruhákon – fényes foltok keletkezhetnek. Javasoljuk, hogy sötét ruhaneműk esetén a ruhát kifordítva és megfelelő hőfokon vasalja.
A kevertszálas ruhaneműk vasalása során a legérzékenyebb ruhaanyaghoz való hőfokot válassza ki.
Fontos: A vasaló több idő alatt hűl le, mint amennyi a felmelegedéséhez szükséges. Javasoljuk, hogy olyan ruhákkal kezdje a vasalást, amelyeket alacsony hőfokon kell vasalni.
A gőz hatékonysága a vasaló hőmérsékletétől függ. Azt javasoljuk, hogy alacsony hőmérsékleten csak módjával használja a gőzölést, máskülönben vízcseppek jelenhetnek meg a ruhán.
A tisztítás előtt bizonyosodjon meg arról, hogy a készülék nincs a villamos hálózathoz csatlakoztatva, és a vasalótalp és vasalótartó hideg.
A vasalótalp és az alapegység tisztításához ne használjon semmilyen mosószert vagy vízkőtlenítőt. Soha ne tartsa csapvíz alá a vasalót vagy az alapegységét.

• Az alapegység tisztítása:
A műanyag alkatrészeket rendszeresen törölje át puha, enyhén megnedvesített törlőruhával.

• A vízkőgyűjtő tisztítása:
A készülék kikapcsolása után várjon legalább egy órát.
Távolítsa el a vízkőgyűjtőt úgy, hogy felemeli, majd negyed fordulattal elforgatja a csappantyút.
Mossa át csapvízzel a vízkőgyűjtőt, és helyezze vissza a vasalóba.

• Öntisztító vasalótalp (modelltől függően):
Amikor villogni kezd a vízkőtelenítési jelzőlámpa, végezze el az ebben a videóban leírt lépéseket.
Ez teljesen normális. A vasalója nagymennyiségű gőzt fejleszt, ez a gőz pedig lecsapódik a deszkán. Néhány vízcsepp a vasalódeszka aljára kerülhetett és a padlóra hullhatott.
• Kémiai vízkőmentesítő anyagokat vagy adalékanyagokat rakott a vízbe. Ezeket a termékeket soha ne öntse a víztartályba. Ha mégis ez történt, vegye fel a kapcsolatot valamelyik hivatalos szervizközponttal.
• Nem öblítette ki megfelelően a mosott ruhát, vagy egy új ruhadarabot vasal, amelyet még egyszer sem mosott ki. Öblítse át alaposan a ruhákat, hogy eltávolítsa a mosószermaradványokat, illetve azokat a vegyszereket, amelyekkel az új ruhadarabokat kezelik, mivel mindkettő hozzátapadhat a vasalóhoz.
• Túl forró a vasaló: a hőmérséklet-szabályozás beállításaira vonatkozó ajánlásokat a termék használati utasításában találja.
• Keményítőt használ. A keményítőt kizárólag a vasalt anyag másik oldalára permetezze.
A mosott ruháról keményítő, illetve műszálas rostok ragadhatnak a vasaló felületére. Tisztítsa meg a vasaló felületét.
A belső alkatrészek fémes hangokat adhatnak ki a hőmérséklet-változás hatására. Ez nem jelent hibát.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Nem, normális, hogy a gőz bekapcsolásakor zaj és rezgés keletkezik. A gőz használata egy elektromos szivattyút aktivál.
Ha a vasaló hőmérséklete állítható (a modelltől függően), alacsony hőmérsékleten csak módjával használja a gőzölést.
Túl alacsonyra van állítva a vasaló hőmérséklete, ezért nem termel gőzt.
Igen, teljes mértékben normális. Az áramló víz tisztítja ki a vasalótalp belsejét.
Végezze el a vasalótalp öntisztítását. Lásd a „Karbantartás és tisztítás” és a „Hogyan vízkőtelenítsem a gőzállomást?” című részeket.
Igen, teljes mértékben normális. Az öntisztítási funkció elindításakor egy elektromos szivattyú kapcsol be.
Nem. A két kábel külön van szigetelve; védettek és alaposan ellenőrizzük őket. Ha mégis azt veszi észre, hogy megsérült a vezeték, javíttassa meg egy hivatalos szervizközpontban.
Ez a kialakítás megelőzi a vasalótalp eltömődését. Ez az aktív bevonat eltávolítja a szálakat és szennyeződéseket, amelyek gyakran a talphoz ragadnak és csökkentik a siklását.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.