TEFAL IXEO QT1020E0

IXEO QT1020E0 Villámgyors ruhaápolás az első igazán sokoldalú vasalási és gőzölési megoldással  

A Tefal IXEO egy különösen sokoldalú megoldás vasaló és ruhagőzölő funkcióval, melynek köszönhetően könnyedén és kényelmesen gondoskodhat a ruhatára kivasalásáról, és pillanatok alatt tökéletesen eredményeket érhet el. A beépített három pozíciós Smart Vertical Board vasalódeszka a ruhákról való gondoskodás teljesen új felfogását kínálja, mely az ergonomikus függőleges formatervet, a kiváló hatékonyságú gőzölést és a könnyű vasalást ötvözi. A Tefal IXEO tökéletes megoldás, mely hagyományos vasalódeszka nélkül is lehetővé teszi, hogy minden nap rendezetten és tökéletesen nézzen ki.

Cikkszám: QT1020E0

Tefal IXEO - a vasaló és ruhagőzölő sokoldalú ötvözete

Forradalmi felhasználói kényelmet biztosítunk egyetlen különleges ruhaápoló készülékkel. Fedezze fel a Tefal IXEO vasaló és ruhagőzölő rendszerét és egyetlen praktikus készülékkel megoldhatja az összes ruhaápolási szükségletét. Kiváló hatékonyságú gőzölés és könnyű vasalás a Smart Vertical Board három állásos vasalódeszkával együtt, mely ergonómiailag továbbfejlesztett és kényelmes függőleges és ferde vasalást kínál. Nagy hatékonyságú gyűrődés-eltávolítás az 1600 W teljesítménynek és a Turbo Steam technológiának köszönhetően, mellyel kihasználhatja a szivattyú magas, 5 bar nyomását. A gyors, 45 másodperces bemelegedésnek köszönhetően kiválóan alkalmas a ruhaneműk utolsó pillanatban történő tökéletesítésére. A Smart Protect rendszernek köszönhetően a hőmérséklet alkalmazkodik minden ruhaneműhöz beállítás szüksége nélkül: villámgyors ruhaápolás! A vasalófej lehetővé teszi a könnyű és egyszerű használatot, mivel a könnyű szerkezet súlya mindössze egy hagyományos gőzölős vasaló súlyának a fele. A IXEO sokoldalú vasalási és gőzölési megoldásait továbbfejlesztett funkciók egészítik ki, melyeknek köszönhetően vasalódeszka nélkül is vasalhat. Az intenzív gőz ereje eltávolítja a kórokozók akár 99,9 %-át.

a Tefaltól

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Kényelmes és egyszerű használat a beépített Smart Vertical Board vasalódeszkának köszönhetően

  Vasalódeszka három függőleges és ferde pozícióval, továbbfejlesztett ergonómiával a könnyebb és hatékonyabb használatért, a beépített szerkezet maximális kényelmével, melynek köszönhetően nem lesz szüksége önálló vasalódeszkára.

 • Megbízható és hatékony gyűrődés-eltávolítás

  Gőztechnológia és fűtött vasalólap Turbo Steam technológiával 5 bar szivattyúnyomással és 35 g/perces gőzadagolással a gyűrődések hatékony eltávolításáért és a megbízható eredményekért.

 • Jobb és egyszerűbb használat az új vasalófejnek köszönhetően

  A teljesen új formaterv felhasználói kényelmet és könnyű vasalást biztosít a hagyományos gőzölős vasalónál feleakkora súlyú vasalófejjel.

 • Praktikus használat és gyors eredmények

  A gyors, 45 másodperces bemelegedésnek köszönhetően az Ön sokoldalú segítője mindig készen áll, amikor szüksége van rá, hogy egy pillanat alatt indulásra készen álljon.

 • Teljes kényelem a levehető víztartálynak köszönhetően

  A levehető víztartály nagy, 1 literes űrtartalma lehetővé teszi a hosszan tartó gőzölést, és a feltöltése sem volt még egyszerűbb.

 • Biztonságos minden ruhanemű típus esetén

  Használja ki a ruhaápolás előnyeit, melyeket a teljes ruhatárnál alkalmazhatja az anyagok gőzölési lehetőségével, a legfinomabbakat (például selyem) is beleértve.

 • Rugalmas és praktikus használat a levehető alapzatnak köszönhetően

  A teljes rugalmasságért és kényelemért, hordozható könnyű alapzattal, mely lehetővé teszi a szövet lekezelését bárhol és bármikor, beleértve a függönyöket, bútorokat és más textil termékeket.

 • Fertőtlenítés

  • TELJESEN TERMÉSZETES FERTŐTLENÍTŐ HATÁS: A gőzteljesítmény felfrissíti és fertőtleníti a ruhát és elpusztítja a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók* akár 99,9 %-át a ruháról, a tökéletes higiénia érdekében. *A független külső laboratóriumi vizsgálatok a készüléket pamutszöveten vizsgálták, lassú gőzöléssel, háromszor oda-vissza húzva.

 • Praktikus tartozékokkal együtt

  A kiválasztott modellek praktikus tartozékokkal kaphatók, mint pl. a kefés toldóelem a vastag szövetekre, klipszek a ruhák rögzítésére a beépített Smart Vertical Board függőleges vasalódeszkához.

 • Easy transportation

Kiegészítõk
Funkciók
Comfort in use
Víztartály űrtartalma 1  L
Víztartály Levehető  
Automatikus kikapcsolás Igen  
Működési idő utántöltés nélkül 40  min
Állítható rúd Dupla  
Be/ki kapcsoló Kézzel működtethető  
Készenléti jelzőfény    
Gőzszabályozó a nyélen    
Akasztó kampó    
Levehető alap    
Kerekek    
Durability
Eltávolítandó vízkő jelzőfény    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A Smart Board használatához tegye a kezét az állvány oldalaira, emelje meg függőlegesen, és preferenciájának megfelelően döntse meg:

Az IXEO összeszerelésének megkönnyítése érdekében egyszerűen kövesse ezt a videót:

A maximális kényelem érdekében a IXEO tartály eltávolítható.
Egy literes térfogata lehetővé teszi rövid vagy hosszú vasalások elvégzését is.

Letisztult kialakításával az IXEO könnyedén beleolvad otthona környezetébe.
A talpa alá felszerelt kis kerekekkel könnyedén mozgathatja.
Ha azonban szeretné eltárolni a terméket, magassága 105 cm-re is lecsökkenthető.
Kompaktabb kialakításának köszönhetően egyszerűen tárolható gardróbban vagy szekrényben.

A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A vízszint a tartályban túl alacsony ==> Húzza ki a készüléket és töltse fel a tartályt.
A szivattyú nincs légtelenítve ==> Nyomja meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig a gőzgombot a szivattyú légtelenítéséhez.
A kivehető tartály nincs megfelelően behelyezve ==> Ellenőrizze, hogy a tartály helyesen van-e a termékbe behelyezve.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A víztartály nincs megfelelően behelyezve, vagy a tartály zárószelepe nincs megfelelően elzárva ==> Ellenőrizze, hogy a szelep el van-e zárva, és a tartály megfelelően be van-e helyezve a termékbe.
Készüléke vízköves, olvassa el a használati útmutató „Vízkőmentesítés” szakaszát.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A gőzfejlesztő kiöblítése után be kell nyomnia, és kb. 3 másodpercig benyomva kell tartania az újraindítás gombot a jelzőfény villogásának megszüntetéséhez.
Háromszor egymás után 3-szor nyomta meg a gőzkapcsolót, amely elindította a „Boost” (Beindítás) üzemmódot. Ezután a gőztermelés automatikusan aktiválódik néhány másodpercre.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.