TEFAL Ruhagőzölő Tefal Ixeo Power QT2020E0 Réz/Fekete

Ruhagőzölő Tefal Ixeo Power QT2020E0 Réz/Fekete Gyors és hatékony: Forradalom a vasalásban és a ruhaápolásban
A Tefal IXEO Power "minden egyben" ruhagőzölő a nagynyomású technológiát kombinálja a beépített három állású vasalódeszkával a kiváló gőzteljesítmény és tökéletes eredmények érdekében, amelyek segítik Önt abban, hogy mindig jól nézzen ki. Az ergonomikus vasalódeszka, amelyet egyszerűen vízszintes vagy függőleges helyzetbe állíthat, az ultra könnyű vasalóval közösen új szintre emeli a vasalás élményét. Gyors, 70 másodperces bemelegedés - az IXEO POWER vasalóval 2x gyorsabban kivasalja az ingét és ideális megoldás az egyszerű és mindennapi tökéletes vasaláshoz.

Cikkszám: QT2020E0

Tefal – IXEO POWER ruhagőzölő - „minden egyben“ megoldás

A Tefal új módszert talált fel: A Tefal IXEO POWER ruhagőzölő rendkívüli "minden egyben” megoldást kínál és a nagynyomású technológiát a többállású vasalódeszkával párosítja. Vasalja ki az ingét kétszer gyorsabban az innovatív technológiának köszönhetően, amely mindig kéznél van. Csúcsminőségű gőzteljesítmény - csupán karnyújtásnyira. A készülék nagyjából 70 másodperc alatt bemelegszik és a teljesítménye felér egy gőzállomás teljesítményével.* A beépített háromállású vasalódeszka - függőleges, vízszintes helyzetben és 30°-ban megdöntve - kényelmes vasalást kínál és továbbfejlesztett dizájnnal rendelkezik. A kis súlyú vasalófej pehelykönnyűvé varázsolja a vasalást. Rendkívül ergonomikus és a hagyományos gőzölős vasalóhoz képest feleakkora súlyú.** Számos továbbfejlesztett funkcióval felszerelt, beleértve a no-setting Smart Protect technológiát, amely azt jelenti, hogy a vasalót egyáltalán nem kell beállítania és egyúttal kizárja annak kockázatát, hogy a ruha a nem megfelelően megválasztott vasalási hőmérséklet miatt megég. Az IXEO Power vasalórendszer teljesen új forradalmat jelent a ruhaápolásban – mindezt hagyományos vasalódeszka használata nélkül. Az intenzív gőz ereje eltávolítja a kórokozók akár 99,9 %-át.

*Gőzteljesítmény a Tefal Effectis vasalóhoz képest, ** A Tefal FV3910 vasalóhoz képest

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Kényelmes, egyszerű használat a beépített okos vasalódeszkával

  Minden igényt kielégítő okos vasalódeszka: A függőleges és vízszintes helyzetben történő vasaláson kívül a vasalódeszka 30°-ban is megdönthető. Nyerjen új tapasztalatot az továbbfejlesztett módon történő ruhaápolás terén A mérete ideális bárminemű ruha vasalásához

 • Erős technológia a megbízható eredmények érdekében

  Az innovatív, nagynyomású technológia a kiváló gőzteljesítménynek köszönhetően tökéletes eredményeket biztosít: 5,8 bar gőznyomás, folyamatos, akár 90 g/perces gőzkimenet és rendkívül erős, akár 200 g/perces gőzlöket.

 • Könnyebb vasalás az új, továbbfejlesztett vasalófejjel

  A teljesen új dizájn kényelmes és könnyű vasalást biztosít, olyan vasalófejjel, amely fele akkora súlyú a hagyományos gőzölős vasalókhoz képest. A pontos vasalóhegy segíti az nehezen elérhető helyek kivasalását.

 • Okos védelem technológia

  A modern ruhaápolási rendszer legfőbb előnye, hogy az összes ruhatípus esetében használható, még az olyan finom szöveteknél is, mint a selyem, egy olyan technológiával, amely semmilyen beállítást nem igényel.

 • Praktikus és okos levehető alap

  A teljesen rugalmas és kényelmes vasalásért; a levehető alap lehetővé teszi a ruhái felfrissítését, bármikor és bárhol. Függönyök, bútortextil és ahhoz hasonló anyagok esetében is használható

 • Gyors és kényelmes bemelegedés

  A minden egyben gőzölős megoldás 70 másodperc alatt üzemelésre kész állapotba kerül. A teljesítmény azonnal rendelkezésre áll. A készülék a mindennapi használatra és a gyors gőzöléshez egyaránt alkalmas.

 • Fertőtlenítés

  • TELJESEN TERMÉSZETES FERTŐTLENÍTŐ HATÁS: A gőzteljesítmény felfrissíti és fertőtleníti a ruhát és elpusztítja a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók* akár 99,9 %-át a ruháról, a tökéletes higiénia érdekében. *A független külső laboratóriumi vizsgálatok a készüléket pamutszöveten vizsgálták, lassú gőzöléssel, háromszor oda-vissza húzva.

 • Könnyű hordozás

  A gőzölős vasaló állomás alatt elhelyezett kis kerekeknek köszönhetően a készülék hordozása rendkívül könnyű. A ruhaápolást ennek köszönhetően otthon bárhol elvégezheti.

 • Vízkőmentesítés egyszerű öblítéssel

  Az öblítéses vízkőeltávolító rendszerrel, amely teljes védelmet és karbantartást biztosít a „minden egyben“ típusú ruhagőzölő számára, élvezze a nap mint nap tapasztalható, hosszú ideig tartó teljesítményt és eredményeket

 • Levehető víztartály a tökéletes kényelemért

  A nagy űrtartalmú, 1,1 literes víztartály hosszantartó, megszakítások nélküli vasalást biztosít; az utántöltés ennél könnyebb már nem is lehet.

 • A tartozékoknak köszönhetően rendkívül praktikus

  Az egyes kiemelt modellek olyan praktikus tartozékokat tartalmaznak, mint a vastag anyagokhoz használható kefe, vagy a könnyebb gőzölést segítő, leakasztható fogas

Kiegészítõk
Funkciók
Steam & performance
Teljesítmény 2170  W
Gőzteljesítmény 90  g/min
Extra gőz 200  g/min
Bar pump pressure 5  bar
Bar steam pressure 5,8  bar
Comfort in use
Víztartály űrtartalma 1,1  L
Tápkábel hossza 1,90  m
Gőzbeállítás 3  
Other features
Gőzvezeték hossza 1,70  m
Accessories
Kiegészítők Fabric Brush  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Csapvíz:
A készüléket csapvízzel történő üzemeltetésre terveztük. Ha a víz nagyon kemény (a keménység nagyobb, mint 30°f vagy 17°dH vagy 21°e), keverje össze a csapvizet desztillált vízzel (boltokban kapható) 50%-50% arányban.
Egyes tengerparti területeken a víz sótartalma magas lehet. Ha ez a helyzet, kizárólag desztillált vizet használjon.

Lágyító:
Többféle lágyítószer létezik, ezek többsége felhasználható a gőzgenerátorban. Néhány lágyítószer, különösen azok, amelyek vegyszereket, például sót használnak, fehér vagy barna foltokat okozhatnak. Ez különösen igaz a szűrőkannákra.
Ha ilyen problémát tapasztal, javasoljuk, hogy használjon kezeletlen csapvizet vagy palackozott vizet.

Emlékeztető:
Soha ne használjon esővizet, ioncserélt vizet vagy üzletből származó tiszta desztillált vizet vagy adalékanyagokat tartalmazó vizet (például keményítőt, illatosítót vagy háztartási gépek vizét). Az ilyen adalékanyagok befolyásolhatják a gőz tulajdonságait, és magas hőmérsékleten lerakódásokat képezhetnek a gőzfejlesztő kamrában, amelyek elszínezhetik a konyháját és a készülék idő előtti elévülését okozhatják.
A Smart Board használatához tegye a kezét az állvány oldalaira, emelje meg függőlegesen, és preferenciájának megfelelően döntse meg:

A maximális kényelem érdekében a IXEO tartály eltávolítható.
Egy literes térfogata lehetővé teszi rövid vagy hosszú vasalások elvégzését is.

Letisztult kialakításával az IXEO könnyedén beleolvad otthona környezetébe.
A talpa alá felszerelt kis kerekekkel könnyedén mozgathatja.
Ha azonban szeretné eltárolni a terméket, magassága 105 cm-re is lecsökkenthető.
Kompaktabb kialakításának köszönhetően egyszerűen tárolható gardróbban vagy szekrényben.

Az IXEO összeszerelésének megkönnyítése érdekében egyszerűen kövesse ezt a videót:

Nyomja meg egymás után a „Steam” (Párolás) gombot, amíg el nem éri a kívánt üzemmódot.
• Normal (Normál) üzemmód: a zöld jelzés nem világít.
• Max üzemmód: a zöld jelzés villog.
• Min üzemmód: a zöld jelzés folyamatosan világít.


Extra gőzölés:
A gőzölés gomb 3 egymást követő, rövid megnyomásával extra gőz engedhető ki olyan ruhadarabok esetében, amelyek extra odafigyelést igényelnek a gyűrődések eltávolításához.
Ezt a műveletet csak akkor szabad elvégezni, ha a készüléket két óránál hosszabb időre áramtalanította.
A vízkőgyűjtő kupakjának eltávolítása nem biztonságos, amíg a készülék nincs megfelelően lehűtve. A nagynyomású vízmelegítő segít az erős és egyenletes gőz előállításában, és kritikus fontosságú, hogy a vízkőgyűjtő kupakját csak azután távolítsa el, ha a készülék legalább két órán keresztül kikapcsolt állapotban volt. Ez lehetővé teszi, hogy a vízmelegítő nyomása biztonságos szintre csökkenjen a vízkő / lerakódás felszabadításához.

A vízkő eltávolításához kövesse az alábbi utasításokat:
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A vízszint a tartályban túl alacsony ==> Húzza ki a készüléket és töltse fel a tartályt.
A szivattyú nincs légtelenítve ==> Nyomja meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig a gőzgombot a szivattyú légtelenítéséhez.
A kivehető tartály nincs megfelelően behelyezve ==> Ellenőrizze, hogy a tartály helyesen van-e a termékbe behelyezve.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A víztartály nincs megfelelően behelyezve, vagy a tartály zárószelepe nincs megfelelően elzárva ==> Ellenőrizze, hogy a szelep el van-e zárva, és a tartály megfelelően be van-e helyezve a termékbe.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A gőzfejlesztő kiöblítése után be kell nyomnia, és kb. 3 másodpercig benyomva kell tartania az újraindítás gombot a jelzőfény villogásának megszüntetéséhez.
Háromszor egymás után 3-szor nyomta meg a gőzkapcsolót, amely elindította a „Boost” (Beindítás) üzemmódot. Ezután a gőztermelés automatikusan aktiválódik néhány másodpercre.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.