TEFAL IXEO+ QT1510E0

IXEO+ QT1510E0 „Minden az egyben“ a vasaláshoz és gőzöléshez
A Tefal IXEO+ „minden egyben“ teljes méretű gőzállomás újdonság a ruhaápolásban, amely rendkívül hatékony gőzölést és vasalást biztosít, miközben egyáltalán nincs szükség vasalódeszkára. A három helyzetbe állítható okos vasalódeszka kényelmes vasalást kínál a ruha vízszintes, függőleges és 30°-os helyzetében a kidolgozott ergonómiával és fertőtlenítő gőzteljesítménnyel, amely elpusztítja a vírusok és baktériumok akár 99,9 %-át. Fedezze fel a Twin Boiler gőzölő technológiával felszerelt forradalmian új rendszert, amely a ruhaápolás terén teljesíti minden igényét.

Cikkszám: QT1510E0

Tefal IXEO+ „minden egyben“ruhagőzölő

A Tefal IXEO „minden egyben“ ruhagőzölő kiváló és teljes megoldásokat biztosít a ruhaápolás terén, és a fejlett technológiát összekapcsolja a több helyzetbe állítható okos vasalódeszka praktikusságával. Legyen szó akár intenzív , vagy az otthonából való kilépés előtti utolsó percekben végzett vasalásról, az innovatív technológiának köszönhetően - amely a legmodernebb gőzteljesítményre képes, mindössze egy karnyújtásnyira Öntől - hatékonyan és könnyen elvégezheti a vasalást és gőzölést. A ruhagőzölővel könnyen felfrissítheti ruhadarabjait, hiszen a gőz fertőtleníti ruháit, csökkenti a szagokat és egyúttal elpusztítja a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók akár 99,9 %-.* A beépített háromállású vasalódeszka - függőleges, vízszintes helyzetben és 30°-ban megdöntve - kényelmes vasalást kínál és továbbfejlesztett dizájnnal rendelkezik. A kis súlyú vasalófej pehelykönnyűvé varázsolja a vasalást. Optimális ergonómiával rendelkezik, olyan formátumban, amely fele akkora súlyú a standard gőzölős vasalóhoz képest.** Az IXEO gőzállomás 70 másodperc alatt használatra készen áll, és számos funkcióval ellátott. Forradalom a teljeskörű ruhaápolásban

* Külső laboratórium által, az NFT72-110 szabvány szerint végzett vizsgálatok; 2020 szeptember; a Tefal FV3910 vasalóhoz képest

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Teljes kényelem és könnyű használat

  Forradalmian új megoldás a ruhaápolásban, amely minden igényének megfelel a vasalás területén - legyen szó az intenzív ruhaápolásról, vagy az otthona elhagyásának utolsó percében végzett vasalásról - az innovatív, okos, három helyzetbe állítható, továbbfejlesztett ergonómiával és technológiával felszerelt vasalódeszkának köszönhetően.

 • A makacs gyűrődések kiváló eltávolítása

  A rendkívül innovatív Twin Boiler technológia szivattyúja 5 bar nyomást biztosít, akár 45 g/perc folyamatos gőzkimenet és 90 g/ perces gőzlöket a hatékony eredményekért.

 • Rendkívül könnyű okos gőzölőfej

  Egyszerű és könnyű formaterv továbbfejlesztett ergonómiával és sima és könnyen használható gőzölőfejjel, amely 530 grammos súlyával a hagyományos gőzölős vasalóhoz képest feleakkora súlyú.

 • Fertőtlenítés

  • TELJESEN TERMÉSZETES FERTŐTLENÍTŐ HATÁS: A gőzteljesítmény felfrissíti és fertőtleníti a ruhát és elpusztítja a vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók* akár 99,9 %-át a ruháról, a tökéletes higiénia érdekében. *A független külső laboratóriumi vizsgálatok a készüléket pamutszöveten vizsgálták, lassú gőzöléssel, háromszor oda-vissza húzva.

 • Praktikus és okos levehető alap

  A teljesen rugalmas és kényelmes vasalásért; a levehető alap lehetővé teszi a ruhái felfrissítését, bármikor és bárhol. Függönyök, bútortextil és ahhoz hasonló anyagok esetében is használható

 • Gyors és kényelmes bemelegedés

  A minden az egyben gőzölő 70 másodperc alatt üzemelésre kész állapotba kerül. A teljesítmény azonnal rendelkezésre áll. A készülék a mindennapi használatra és a gyors gőzöléshez egyaránt alkalmas.

 • Okos védelem technológia

  A modern ruhaápolási rendszer legfőbb előnye, hogy az összes ruhatípus esetében használható, még az olyan finom szöveteknél is, mint a selyem, egy olyan technológiával, amely semmilyen beállítást nem igényel.

 • Nincs szükség karbantartásra

  Az integrált vízkőmentesítő rendszerrel, amely teljes védelmet és karbantartást biztosít, élvezze a nap mint nap tapasztalható, hosszú ideig tartó teljesítményt és eredményeket.

 • Pontos vasalóhegy

  Élvezze a ruhája minden centiméterének könnyű és sima vasalását a pontos vasalóhegynek köszönhetően, amely az olyan nehezen elérhető helyekre is eljut, mint a gallér, vagy a varratok.

 • Sokoldalú és egyszerű ruhaápolás

  A ruhaápolást könnyen és teljes kényelem mellett végezheti, függetlenül attól, hogy gyors- vagy intenzív vasalást végez, az összetolható rudakat tartalmazó, magasságában állítható, jól megtervezett formatervnek köszönhetően.

 • Könnyű hordozás

  A gőzölős vasaló állomás alatt elhelyezett kis kerekeknek köszönhetően a készülék hordozása rendkívül könnyű. A ruhaápolást ennek köszönhetően otthon bárhol elvégezheti.

 • Praktikus tartozékokat tartalmaz

  Az egyes kiemelt modellek olyan praktikus tartozékokat tartalmaznak, mint a vastag anyagokhoz használható kefe, vagy a könnyebb gőzölést segítő, leakasztható vállpánt.

Kiegészítõk
Funkciók
Comfort in use
Víztartály űrtartalma 1  L
Víztartály őrtartalma 1000  ml
Tápkábel hossza 3  m
Gőzvezeték hossza 1.70  m
Accessories
Kiegészítők Fabric brush  
Other features
Dugó formája Egyenes dugó  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A vízszint a tartályban túl alacsony ==> Húzza ki a készüléket és töltse fel a tartályt.
A szivattyú nincs légtelenítve ==> Nyomja meg és tartsa lenyomva néhány másodpercig a gőzgombot a szivattyú légtelenítéséhez.
A kivehető tartály nincs megfelelően behelyezve ==> Ellenőrizze, hogy a tartály helyesen van-e a termékbe behelyezve.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A termék nincs bedugva, vagy nincs bekapcsolva ==> Ellenőrizze, hogy a termék megfelelően van-e az elektromos aljzathoz csatlakoztatva, és a kapcsoló az „I” állásban van.
A termék készenléti módban van ==> Nyomja meg a ki-/bekapcsoló gombot, és várjon, amíg befejeződik a jelzőfény villogása.
A víztartály nincs megfelelően behelyezve, vagy a tartály zárószelepe nincs megfelelően elzárva ==> Ellenőrizze, hogy a szelep el van-e zárva, és a tartály megfelelően be van-e helyezve a termékbe.
Készüléke vízköves, olvassa el a használati útmutató „Vízkőmentesítés” szakaszát.
A gőzgomb a „folyamatos gőzadagolás” állásban van. A kioldáshoz nyomja meg egyszer.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Vízkőmentesítő vegyszereket vagy adalékokat tett a vízbe.
Soha ne töltsön ilyen termékeket a víztartályba. Ezek olyan szerves hulladékokat vagy ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hő hatására kondenzálódnak, és spriccelést, barna színű csöpögést vagy a készülék idő előtti elhasználódását okozzák.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülése érdekében cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.