Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Verjen fel világosra egy evőkanál cukrot a tojássárgákkal. Adja hozzá a tejet, a vaníliaesszenciát és a tejszínt. Szűrje át kis lyukú szitán. Ossza el a csészék között és rakja rájuk a fedőket. Rakja a 3. kosárba.
Párolja 15 percen át az előétellel és a főétellel. Eközben turmixolja el a málnát 1 evőkanál cukorral. Szűrje át kis lyukú szitán, és adja hozzá a mentát.
A fedőt csak közvetlenül tálalás előtt távolítsa el. Csorgassa a vaníliakrémre a málnaszószt.
Dolgozza el krémesre a halat robotgépben. Dolgozza bele finoman a masszába a tojást kanállal, és adja hozzá kis adagokban a tejszínt, alaposan eldolgozva minden hozzáadott adag után. Sózza és borsozza, majd fűszerezze csilipaprikaporral és sáfránnyal.