Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
A csirkét darabolja fel 6 részre.
Olvassza össze a vajat az olajjal nyitott serpenyőben.
Süsse meg benne a csirkét enyhén, de úgy, hogy ne barnuljon meg.
Adja hozzá a vizet, sózza és borsozza.
Állítsa 2. szintre a nyomást.
Zárja be a fedelet, és helyezze nyomás alá a kuktát.
Párolja 15 percig.
Állítsa gőz kiengedése pozícióba a nyomásválasztót, vagy rakja folyó víz alá a kuktát.
Vegye ki a csirkét a serpenyőből, itassa le, és rakja megmelegített tányérra.
A főzővizet használja fel alapléként.
Verje fel a tojásokat, és keverje őket a tejszínbe.
Öntse a keveréket a kuktába.
Alacsony hőmérsékleten kevergesse addig a mártást, amíg csomómentes nem lesz. Ekkor azonnal vegye le a tűzhelyről.
Figyeljen arra, hogy a mártás semmiképpen se forrjon fel.
Öntse le a csirkét a mártással.