Tas kebabi

Tas kebabi

Főétel

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Médium

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 500 g felkockázott és bepácolt borjúfilé (a páchoz 1 evőkanál citromlé és 1 teáskanál pirospaprika)
  • 1 fokhagymagerezd
  • 6–7 kis hagyma
  • 2 finomra felaprított répa
  • 1 ActiFry-kanál olívaolaj
  • 1 pohár darabolt paradicsom
  • 1 teáskanál só

Elõkészítés

Süsse 10 percig a kis hagymákat, a fokhagymagerezdet és a répákat. Ezután adja hozzá a felkockázott és bepácolt borjúfilét, és süsse még 10 percig.

Az utolsó 5 percben adja hozzá a feldarabolt paradicsomot. A teljes elkészülési idő 25 perc.

Rizzsel tálalja.