Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Áztassa be egy órára forró vízbe a babot a főzés előtt (ha nem kuktában készíti el ezt a receptet, a babot előzőleg egy éjszakán át kell áztatni).
Öntse le róla az áztatóvizet, és alaposan át friss vízben.
Rakja a babot a kuktába 1,2 liter vízzel.
Állítsa 2. szintre a nyomást.
Zárja le a fedelet, és helyezze teljes nyomás alá a kuktát.
Mérsékelje a hőmérsékletet, és főzze 17 percig.
Kapcsolja le a hőt, és a nyomásszabályozó elfordítása nélkül hagyja szobahőmérsékleten, amíg le nem esik zárásjelző. Csepegtesse le a babot.
Forgassa össze a babot melegen az összes többi hozzávalóval egy közepes méretű tálban.
Ízlés szerint sózza és borsozza, és melegen tálalja.