Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
A hagymát pucolja meg, és vágja fel finomra. Aprítson fel néhány korianderlevelet. Pucolja meg a garnélákat. A húsukat vágja három darabra (a díszítéshez hagyjon egyben 8 garnélát).
Melegítse fel az alaplevet egy fazékban. Forrósítson fel olajat a wokban, és süsse barnára a garnélarákokat (az egész garnélákat és a felvágott darabokat). Vegye ki őket.
Ezután rakja a wokba hagymát. Fonnyassza meg, de ne süsse túlságosan barnára. Adja hozzá a rizst. Alaposan keverje össze, és süsse addig, amíg a rizs áttetszővé nem válik.
Adja hozzá a fehérbort. Keverje bele a szaftot, és párolja el a folyadékot. Folyamatos kevergetés mellett kanalanként adja hozzá az alaplevet. Amikor a rizs elkészült, rakja bele a natúr krémsajtot, a koriandert és a darabokra vágott garnélát.
Keverje össze. A tetejére reszeljen parmezánt. Helyezze rá az egész garnélákat. Tálalás előtt fedje le és hagyja állni 3 percig.