Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Főzze puhára a tésztát forrós, sós vízben. Alaposan szűrje le és rakja félre.
Forrósítsa fel nagyon magas hőmérsékletre a wokot. Rakjon bele egy löttyintésnyi napraforgóolajat, majd a marhahúscsíkokat. Sózza, borsozza, és süsse rázva a húst egy percig, amíg minden oldala meg nem barnul egy kicsit.
Vegye ki a wokból egy tányérra, és tartsa melegen.
Öntsön a wokba még egy löttyintés napraforgóolajat, és rakja bele a felaprított korianderszárakat, a gyömbért, a fokhagymát, a csilit, a paprikát és a cukkinit. Süsse rázva egy percig, amíg egy kicsit megbarnulnak, majd rakja bele a lecsepegtetett tésztát és a mézet.
Süsse a tésztát, amíg jól át nem melegszik, majd öntse vissza a húst a kicsepegett szafttal együtt a tányérról, és ízesítse szójaszósszal, szezámmagolajjal, illetve finomhangolásként a lime-ok kifacsart levével.
Tálalás előtt szórja meg korianderlevéllel.