Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Vágja fel a csirkehúst gyufaszál vékonyságú csíkokra, és dörzsölje be sóval.
Vágja fel egyenlő méretű darabokra a sonkát, a zellert, a gombákat, a répát és a pirospaprikát.
Vágja fel vékony karikákra az újhagymát.
Oldja fel a leveskockát a vízben.
Adja hozzá a kukoricalisztet, az osztrigaszószt, a szezámolajat és a sherryt.
Melegítsen fel 1 evőkanál olajat a Tefal wokban.
Adja hozzá a csirkét és a kesudiót.
Süsse rázva 2,5 percig.
Vegye ki szűrőkanállal.
Adjon hozzá 2 evőkanál földimogyoró olajat, a gombát és a bébi édeskukoricát.
Süsse rázva 1 percig. Adja hozzá a sonkát, a zellert, a borsót, a répát és a pirospaprikát.
Süsse rázva 2 percig.
Adja hozzá az alaplevet és az újhagymát.
Szórja rá a szétmorzsolt csirkehúsleves-kockát.
Rakja vissza a csirkét és a kesudiót a serpenyőbe.
Adja hozzá az alapleves keveréket, és kevergesse addig, amíg a szósz fel nem forr és be nem sűrűsödik. Melegítse össze pár perc alatt.
Főtt rizzsel vagy tésztával tálalja.