Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
A hőfokszabályozót állítsa 100 °C-ra Rice Rice/Risotto (Rizs Rizs/rizottó) üzemmódban. Öntse a tálba az olajat, és süsse barnára a 12 darabra vágott csirkét. Vegye ki a húst, és tegye félre. Folytassa az étel elkészítését ugyanazzal az olajjal úgy, hogy sorban beleteszi a hozzávalókat: először a felszeletelt chorizót, aztán a polipot, a csíkokra vágott paprikát, a felaprított hagymát és fokhagymát, a negyedekre vágott paradicsomot, a sót, a borsot és a sáfrányt.
Párolja 10 percig folyamatos kevergetés mellett. Adja hozzá a rizst és a zöldborsót, és keverje össze alaposan. A tetejére kerüljön a csirke, a rák és a kékkagyló. Öntse bele az alaplevet, majd forralja fel 3 percre.
A hőfokszabályozót állítsa 80 °C-ra Keep Warm (melegen tartás) üzemmódban, és folytassa a párolást még 15 percig, amíg meg nem duzzad a rizs. Tálalja.