Póréhagymatorta

Póréhagymatorta

Előétel

  • 6

    Hány személyre

  • Olcsó

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 800 g póréhagyma
  • 50 g vaj
  • 50 g zsemlemorzsa
  • 100 g reszelt Gruyère sajt
  • 3 tojás
  • Só és bors
  • Szerecsendió

Elõkészítés

Mossa meg a póréhagymát, távolítsa el a kemény külső leveleket, és vágja le a két végét.

Vágja darabokra, és párolja 25 percig.

Itassa le egy papírtörlőn.

Keverje össze a póréhagymát, a zsemlemorzsát, az olvasztott vajat, a reszelt sajtot, a felvert tojásokat, a sót, a borsot és a szerecsendiót.

Öntse a keveréket kivajazott tepsibe, fedje le alufóliával, és párolja 40 percig.

Fordítsa ki egy tálra, és tálalja melegen a szerecsendióval ízesített tejszínes mártással.

A recept elkészítéséhez szükséges Tefal termékek