Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Hámozza meg és szeletelje fel a répát és a hagymát. Melegítse meg a vajat egy fedő nélküli serpenyőben. Süsse barnára a pulykadarabok mindegyik oldalát. Vegye ki a serpenyőből.
Pirítsa barnára a répát és a hagymát. Rakja a tetejére a pulykadarabokat. Öntse rá a brandyt és az alaplevet.
Szórja meg a zöldfűszerekkel, a sóval és a borssal. Csukja be a fedelét, és állítsa 2-es pozícióba a nyomásválasztót.
Helyezze nyomás alá a kuktát, és főzze 12–15 percig a pulykadarabok méretétől függően.
Állítsa gőz kiengedése pozícióba a nyomásválasztót, vagy rakja folyó hideg víz alá a kuktát. A főzővízből készítsen pecsenyelevet vagy mártást.