Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Olvasszon meg 25 g vajat, és süsse 5 percig a tarlórépát, a póréhagymát, a zellert és a répát.
Adja hozzá a babot, a paradicsomot, a paradicsompürét és a fokhagymát.
Öntse rá a forró alaplevet.
Állítsa 2. szintre a nyomást.
Zárja le a fedelet, és helyezze teljes nyomás alá a kuktát.
Párolja 25 percig.
Vegye le a tűzhelyről, és hűtse ki szobahőmérsékleten úgy, hogy nem módosít a nyomásszabályozón.
Amikor a nyomásjelző leesik, nyissa ki a fedőt.
Adja hozzá a spagettit és a vaj maradékát.
Forralja fel, időnként keverje meg, és forralja fedő nélkül 15 percig.
Azonnal, a reszelt sajttal megszórva tálalja.