Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Töltse fel vízzel a kuktát. Rakja a kosárba a cukorborsót, a kosarat tegye a kuktába, zárja le a fedelét, és főzze 2 percig.
Nyissa ki, ellenőrizze, hogy megfőtt-e a cukorborsó, majd ürítse ki a kuktát és törölje szárazra a belsejét.
Hevítsen fel 4 evőkanál olívaolajat a kuktában, és pirítsa 2 percig a sertéshúst. Adja hozzá a köményt és a mazsolát. Öntse rá az alaplét, zárja le a kuktát, és főzze 7 percig.
Nyissa ki a kuktát, és keverje bele a kukoricaliszt/tejszín keveréket. Forralja fel, és kevergesse, amíg be nem sűrűsödik. Rakja vissza a cukorborsót, és főzze még 2 percig. Tálalja.