Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Vágja 3–4 cm-es kockákra a marhafilét.
Hámozza meg a répát és vágja apróra. Hámozza meg a hagymát és vágja apróra.
Pirítsa barnára a húst forró olajban. Rakja félre (csak annyira süsse át, hogy a marhahúskockák közepe még rózsaszín maradjon).
Kaparja fel a serpenyő alján maradt pörzsanyagokat vörösbort öntve a serpenyőbe.
Adja hozzá a szalonnát és a zöldséget. Adja hozzá a lisztet, és forgassa meg benne jól a hozzávalókat.
Adja hozzá a csokor zöldfűszert és egy csipet cukrot. Sózza és borsozza. Keverje össze.
Zárja rá a fedelét a kukára, és főzze 10 perccel azutánig, hogy a szelep elkezdett sípolni.
A párolás után rakja vissza a húst a mártásba. Melegítse össze 1–2 perc alatt.
Melegítse meg a hamburgerbucikat a sütőben.
Rakja a húst a bucikba.