Klopfolt borjúhús paradicsomszósszal

Klopfolt borjúhús paradicsomszósszal

Főétel

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 4 kiklopfolt borjúszelet
  • 110 g reszelt parmezán
  • Fűszeres liszt
  • 200 g friss fehér zsemlemorzsa
  • Friss paradicsomszósz
  • Aprított friss bazsalikom
  • A panírhoz: 1 tojás, 1 teáskanál olaj, só és bors

Elõkészítés

Klopfolja ki egyenletesen a hússzeleteket. Keverje össze a parmezánt a zsemlemorzsával. A tojásos panírhoz verje fel a tojást 1 evőkanál olajjal, sózza és borsozza.

Forgassa bele a hússzeleteket a lisztbe, a tojásos panírba és végül a zsemlemorzsába. Hűtse legalább 30 percig.

Süsse kb. 5–7 percig forró olajban. Itassa le alaposan a felesleges zsiradékot. Tálalja felaprított thai bazsalikommal fűszerezett paradicsomszósszal.

A recept elkészítéséhez szükséges Tefal termékek