Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Vonja be az oldalast a mustárporral és sózza meg. Hevítse fel az olajat fedő nélküli serpenyőben, és süsse barnára az oldalasok mindkét oldalát.
Keverje össze a bort, a cukrot, a szójaszószt, az ecetet és a gyömbért. Öntse a kuktába, és keverje meg, hogy egyetlen ételdarabka se ragadjon le a kukta aljára. Állítsa 2. szintre a nyomást.
Zárja le a fedelet, és helyezze teljes nyomás alá a kuktát. Párolja 15 percig. Állítsa gőz kiengedése pozícióba a nyomásválasztót, vagy rakja folyó hideg víz alá a kuktát.
Rakja előmelegített tányérra az oldalast. A szószhoz keverje össze a kukoricalisztet kevés vízzel, majd engedje bele a szaftba. Forralja fel, és kevergesse, amíg be nem sűrűsödik a szósz. Ha túl híg a szósz, adjon hozzá még egy kevés kukorialisztet, és melegítse meg újra. Amennyiben a szósz túlságosan sűrű, adjon hozzá némi forrásban levő vizet. Csorgassa a húsra a szószt.
Okos időzítő: nagyszerű főzés
A tökéletes főzés most pofonegyszerű.
A tökéletes főzés most pofonegyszerű.
Rendkívül biztonságos és tartós
Rendkívül biztonságos és tartós
A tökéletes főzés most pofonegyszerű.
2 az 1-ben kukta és párolófazék lassú és gyors főzéshez
A tökéletes főzés most pofonegyszerű.
Könnyű egykezes nyitás.
Könnyű egykezes nyitás és gyors zárás
Keresse meg Tefal terméke használati utasítását
Kapjon választ a kérdéseire
Tanácsadóink rendelkezésére állnak