Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Vonja be az oldalast a mustárporral és sózza meg. Hevítse fel az olajat fedő nélküli serpenyőben, és süsse barnára az oldalasok mindkét oldalát.
Keverje össze a bort, a cukrot, a szójaszószt, az ecetet és a gyömbért. Öntse a kuktába, és keverje meg, hogy egyetlen ételdarabka se ragadjon le a kukta aljára. Állítsa 2. szintre a nyomást.
Zárja le a fedelet, és helyezze teljes nyomás alá a kuktát. Párolja 15 percig. Állítsa gőz kiengedése pozícióba a nyomásválasztót, vagy rakja folyó hideg víz alá a kuktát.
Rakja előmelegített tányérra az oldalast. A szószhoz keverje össze a kukoricalisztet kevés vízzel, majd engedje bele a szaftba. Forralja fel, és kevergesse, amíg be nem sűrűsödik a szósz. Ha túl híg a szósz, adjon hozzá még egy kevés kukorialisztet, és melegítse meg újra. Amennyiben a szósz túlságosan sűrű, adjon hozzá némi forrásban levő vizet. Csorgassa a húsra a szószt.