Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Öntse az összes növényi olajat egy mély serpenyőbe vagy olajsütőbe, és hevítse fel 150 °C-ra.
Blansírozza a feldarabolt krumplit az olajban 4 percig, vagy amíg megpuhul, de még nem kezd barnulni.
Keverje össze a lisztet és a sört, keverje bele a tojássárgát, majd forgassa bele a tojásfehérjét.
Emelje a sütési hőmérsékletet 170 °C-ra, és fejezze be a krumpli elkészítését azzal, hogy aranybarnára süti.
Mártsa a tésztába a halat, és süsse néhány percig a krumplival, amíg aranybarna nem lesz.
Itassa le a felesleges olajat konyhai papírtörlővel, sózza meg és tálalja kenyérrel, vajjal, csemegeuborkával és ecetben eltett keménytojással.