Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Vegye ki az edénytartót és a kosarat.
Olvassza meg a vajat vagy a margarint a nyitott serpenyőben. Adja hozzá a tejet, és forralja fel magas hőmérsékleten.
Keverje bele a rizst és a cukrot.
Forralja fel ismét, időnként megkeverve.
Mérsékelje a hőmérsékletet annyira, hogy a tej továbbra is gyöngyözve forrjon, de ne fusson ki.
Állítsa 2. szintre a nyomást.
Rakja fel a fedőt, és a hőmérséklet módosítása nélkül állítsa maximumra a nyomást.
Mérsékelje a hőmérsékletet, és főzze kíméletesen 12 percig.
Vegye le a tűzhelyről, és hűtse ki szobahőmérsékleten úgy, hogy nem módosít a nyomásszabályozón.
Amikor a nyomásjelző leesik, nyissa ki a fedőt.
Keverje meg a pudingot.
A teteje megpirításához öntse kivajazott, hőálló tálba.
Szórja meg szerecsendióval, és néhány perc alatt barnítsa meg a tetejét forró grill alatt.