Hány személyre
Költség
Bonyolultság
Elkészítési idõ
Elkésztési idõ
Süsse aranybarnára a finoman felaprított hagymát a zsiradékban egy serpenyőben. Vegye le a tűzről, és hagyja kihűlni egy kicsit.
Öntsön rá 1,5 liter hideg vizet. Sózza és borsozza. Állítsa 2. szintre a nyomást. Zárja le a fedelet, és helyezze teljes nyomás alá a kuktát. Párolja 5 percig.
Vegye le a tűzhelyről, és hűtse ki szobahőmérsékleten úgy, hogy nem módosít a nyomásszabályozón. Amikor a nyomásjelző leesik, nyissa ki a fedőt. Sűrítse be 2 evőkanál (30 ml), kevés vízzel elkevert kukoricaliszttel.
Keverje a levesbe, és forralja fel folyamatos kevergetés mellett. Süssön aranybarnára néhány szelet kenyeret a serpenyőben. Vágja négyfelé a szeleteket. Rakja őket egy előmelegített levesestál aljára, és öntse rájuk a levest.
Szórja meg a reszelt sajttal, és tálalja.